Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018,

εισφορές, ΕΦΚΑ,

Παράταση της προθεσμίας καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών 2016 ζητούν από τον ΕΦΚΑ οι επιστήμονες

Στο έγγραφό της προς την διοίκηση του ΕΦΚΑ, η Συμβουλευτική Επιτροπή Επιστημόνων, ζητεί να εισαχθεί το θέμα στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΦΚΑ, την Πέμπτη 15 Ιουνίου.

Όπως αναφέρει η Συμβουλευτική Επιτροπή Επιστημόνων του ΕΦΚΑ σε ανακοίνωση της:

Η Συμβουλευτική Επιτροπή Επιστημόνων του ΕΦΚΑ, μετά από παρέμβαση του εκπροσώπου μας σε αυτήν Δ. Βερβεσού, με επιστολή της προς το ΔΣ του ΕΦΚΑ, ζητεί την παράταση της προθεσμίας καταβολής των ασφαλιστικών εισφορών των ελευθέρων επαγγελματιών-επιστημόνων, ασφαλισμένων των τομέων του τέως ΕΤΑΑ, έτους 2016, καθώς και των αναδρομικών εισφορών των ετών 2011-2014 του Ν. 3988/2011, η οποία λήγει στις 30 Ιουνίου 2017.

Η Συμβουλευτική Επιτροπή επικαλείται την οικονομική δυσκολία και τις τρέχουσες αυξημένες ασφαλιστικές και φορολογικές υποχρεώσεις των ελευθέρων επαγγελματιών-επιστημόνων καθώς και την επικείμενη νομοθετική πρωτοβουλία του υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Αλληλεγγύης για δυνατότητα ρύθμισης των ασφαλιστικών οφειλών σε έως 120 δόσεις.

 

 

 

 

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα