Τρίτη 21 Μαΐου 2019,

Ο φόβος των διαδικτυακών κινδύνων

Ο Διαδικτυακός κίνδυνος αποτελεί το μεγαλύτερο φόβο των αντασφαλιστών, σύμφωνα με νέα έκθεση της PwC.

Η νέα ανάλυση της PwC κατατάσσει τον διαδικτυακό κίνδυνο στην κορυφή του καταλόγου για τις πιο σοβαρές ανησυχίες στο χώρο της αντασφάλισης. Στη δεύτερη θέση ακολουθεί η ανησυχία ότι η βιομηχανία είναι απροετοίμαστη για τις αλλαγές του καιρού. Οι αλλαγές της λίστας σε σχέση με το παρελθόν είναι εμφανείς, όπου υψηλή ανησυχία προκαλούσαν οι κανονισμοί και οι προκλήσεις της αγοράς εργασίας.

Ο Διαδικτυακός κίνδυνος είναι πλέον μια διαρκής ανησυχία για τους ασφαλιστές, αντασφαλιστές και τους πελάτες, αναφέρει η Royal Gazette. Ωστόσο, η PwC διαπίστωσε ότι πολλές επιχειρήσεις έχουν επίγνωση των κινδύνων στον κυβερνοχώρο, αλλά παραμένουν απρόθυμες να αγοράσουν διαδικτυακή ασφάλιση λόγω των περιοριστικών κάλυψη και τα ορίων.

Ο Arthur Wightman, insurance leader της PwC, δήλωσε στην εφημερίδα: «Ο διαδικτυακός κίνδυνος, αν αντιμετωπιστεί μέσω ενός συνδυασμού αυστηρή αναδοχής και μια απειλητικής πολιτικής, θα αποτελέσει μια σημαντική ευκαιρία για τους αντασφαλιστές να εισάγουν μια καινοτομία στην αγορά και νέες πηγές εσόδων.».

Αντωνόπουλος Αντώνης

Δημοσιογραφικό Τμήμα

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα