Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018,

Ο κ. Μπενίσης & η κα Ματάκου έδωσαν απαντήσεις για ανασφάλιστα και πρόστιμα

Ο κ. Χρήστος Μπενίσης, Πρόεδρος του Συλλόγου Ανεξαρτήτων Διαμεσολαβούντων Ν. Σερρών και η κα Εύα Ματάκου, Γενική Γραμματέας στο Σύλλογο Ανεξαρτήτων Διαμεσολαβούντων Ν. Σερρών  έδωσαν απαντήσεις για το τι αναμένεται να γίνει με  τα  ανασφάλιστα Ι.Χ.  και ποιες θα είναι οι  λύσεις που θα εφαρμοστούν όσον αφορά το χάος  που κυριαρχεί με τα λάθος ειδοποιητήρια.

Όπως δήλωσε ο κ. Χρήστος Μπενίσης, για την κατάσταση που κυριαρχεί μετά την παράταση πληρωμής των ασφάλιστρων των οχημάτων: « υπάρχει κινητικότητα στα γραφεία μας αλλά αυτό που δεν γνωρίζουν κάποιοι είναι ότι μπορεί για οποιονδήποτε λόγο να έχουν το όχημα τους σε ακινησία, αν θέλουν όμως  να είναι νόμιμοι πρέπει να καταθέσουν τις πινακίδες του οχήματος.»

Με τη σειρά της, η κα Εύα Ματάκου, ερωτηθείσα για τα λάθη με τα ειδοποιητήρια και για όσους πλήρωσαν αδίκως το πρόστιμο των 250 ευρώ δήλωσε πως τα χρήματα δεν θα επιστραφούν τοις μετρητοίς στους δικαιούχους αλλά θα συμψηφιστούν με κάποιες οφειλές τους στο δημόσιο.

Δείτε εδώ το βίντεο με τις δηλώσεις τους στη ενημερωτική εκπομπή «Κάθε Μεσημέρι» του  Τηλε Επιλογές, με την Ελένη Μωραΐτη :

 

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα