Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019,

Οι ασφαλιστικές εταιρείες δεν καλύπτουν τη Μάνδρα

Τι υποστηρίζει ο Εκπρόσωπος Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος

Οι ασφαλιστικές εταιρείες φαίνεται πως πλέον μετά και τα τελευταία γεγονότα με τις νέες πλημμύρες στην Μάνδρα δεν ασφαλίζουν επιχειρήσεις αλλά ούτε και οικείες στην ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ οι μεγάλες πολυεθνικές δεν προχωρούν καθόλου σε εκτίμηση ασφάλισης ενώ οι μικρότερες εταιρείες ελέγχουν την περιοχή και προχωρούν σε προτάσεις στις οποίες υπάρχουν πάρα πολλές εξαιρέσεις που καθιστούν την κάλυψη των ενδιαφερομένων ασύμφορη.

Ο Κωνσταντίνος Μπέρτσας Εκπρόσωπος Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του σταθμού παρουσίασε την θέση των εταιρειών: «Οι ασφαλιστικές εταιρείες προχωρούν σε καλύψεις σε περιοχές όπου υπάρχει πιθανότητα καταστροφής. Στην Μάνδρα δεν προχωρούν σε καλύψεις καθώς η καταστρoφή δεν είναι πιθανότητα αλλά βεβαιότητα».

Πηγή: athensvoice.gr

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα