Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019,

Οδηγός για τη Cyber Insurance

Οι BIPAR, FERMA και Insurance Europe συνεργάστηκαν με την Aon και τη Marsh και δημοσίευσαν έναν εξειδικευμένο οδηγό που βοηθά τους οργανισμούς να κατανοήσουν τους κινδύνους στον κυβερνοχώρο και την ανάγκη για ασφάλιση από αυτούς.

Ο οδηγός κάνει αναφορά και δίδει συγκεκριμένες οδηγίες για το πως ασφαλίσεις cyber insurance θα καλύψουν τις ανάγκες της αγοράς. Παρέχονται επίσης, μέθοδοι αξιολόγησης των κινδύνων και τρόποι με τους οποίους οι προσφορές ασφάλισης μπορούν να αξιοποιηθούν στην πράξη.

Ο Οδηγός, σύμφωνα με την Insurance Europe, θα βοηθήσει στην επιλογή επιπέδων προστασίας. Εκδόθηκε σύμφωνα με τα σχέδια της ΕΕ για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο και δημοσιοποιήθηκε στην Αμβέρσα στο πλαίσιο της Ημερίδας 2018 European Risk Management Seminar.

Δείτε τον οδηγό εδώ

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Αλέξης Κώτσαλος

Chernobyl insurance...

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα