Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019,

Νέος Κ.Ο.Κ. για τους ηλικιωμένους … Εφαρμογή και άμεσα! Δείτε τι έκανε η ηλικιωμένη οδηγός στην Κηφισιά, προσπαθώντας να παρκάρει

Την αναγκαιότητα του νέου Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, που επιβάλλει στους οδηγούς άνω των 74 χρόνων να ανανεώσουν το δίπλωμά τους, αποδεικνύοντας πως έχουν ακόμη την ικανότητα και τα αντανακλαστικά να οδηγούν, επιβεβαίωσε μία ηλικιωμένη οδηγός, το απόγευμα της Τετάρτης στην Κηφισιά.

Στις 19.30 το απόγευμα στην οδό Κυριαζή, τράκαρε δύο πολυτελή αυτοκίνητα και προκάλεσε κυκλοφοριακό κομφούζιο, στην προσπάθειά της να παρκάρει …

Μία ηλικιωμένη που κάθεται μπροστά στο τιμόνι ενός τρακαρισμένου citroen χωρίς καθρέφτες, οδηγεί απελπιστικά αργά, σπάζοντας τα νεύρα των οδηγών που ακολουθούν. Το μαρτύριο τους φαίνεται να τελειώνει, όταν η γυναίκα βρίσκει χώρο για να παρκάρει. Στην πραγματικότητα όχι μόνο δεν τελειώνει, αλλά αρχίζει το μαρτύριο και των ιδιοκτητών των σταθμευμένων οχημάτων.

Επί δέκα λεπτά η υπέργηρη οδηγός του citroen προσπαθεί να παρκάρει ανάμεσα σε δύο ολοκαίνουρια πολυτελή αυτοκίνητα, ένα τζιπ audi και μία mercedes. Πατάει νευρικά το γκάζι και βάζοντας πρώτη ταχύτητα και όπισθεν, “καταφέρνει” να τρακάρει και τα δύο οχήματα και μάλιστα αρκετές φορές προκαλώντας τους υλικές ζημιές. Περαστικοί και θαμώνες από τις καφετέριες πλησιάζουν για να βοηθήσουν την οδηγό, αλλά εκείνη δεν φαίνεται να τους ακούει, παρά το γεγονός ότι το παράθυρό της είναι ανοιχτό. Κάποιοι γελούν νευρικά και άλλοι βιντεοσκοπούν με το κινητό τους.

Η μόνη που δεν γελάει παρακολουθώντας αυτές τις σκηνές, είναι η ιδιοκτήτρια του τζιπ, η οποία τραβάει τα μαλλιά της, βλέποντας την ηλικιωμένη να χτυπάει το ολοκαίνουριο αυτοκίνητό της κάνοντας όπισθεν δύο και τρεις φορές. Ωστόσο δεν της ζητάει να ακινητοποιήσει το όχημά της και να ανταλλάξουν στοιχεία καλώντας πραγματογνώμονα, αφού αντιλαμβάνεται ότι κάθε προσπάθεια επικοινωνίας θα πέσει στο κενό.

Έπειτα από δέκα λεπτά η ηλικιωμένη οδηγός, αν και έχει καταφέρει να παρκάρει το όχημά της, βάζει πρώτη ταχύτητα και φεύγει, προφανώς για να μη βρει τον μπελά της από τους άλλους οδηγούς και τις ασφαλιστικές εταιρείες, ενώ έχει γίνει θέαμα στο κέντρο της Κηφισιάς. Οι αυτόπτες μάρτυρες ξεσπούν σε χειροκροτήματα και ευγνωμονούν την τύχη τους, που δεν είχαν αφήσει το αυτοκίνητό τους σε εκείνο το σημείο. Εκτός φυσικά από την οδηγό του τζιπ audi αλλά και της mercedes που κατέφθασε αργότερα, οι οποίοι επικοινώνησαν με το συνεργείο και το μηχανικός τους για να κλείσουν ραντεβού και να επισκευάσουν το τρακαρισμένο αυτοκίνητό τους.

«Μήπως τελικά πρέπει οι εξετάσεις να ξεκινάνε λίγο νωρίτερα;»

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Περί τεκμηρίων ο λόγος…

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα