Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018,

Νέοι συνεργάτες στην επιθεώρηση Χρυσολόγου

Τρείς νέοι συνεργάτες προστέθηκαν στο ανθρώπινο δυναμικό της επιθεώρησης Χρυσολόγου.

ΕΥΘΥΜΙΟΣ ΜΠΟΛΑΝΟΣ (ΓΡ. ΓΚΙΛΙΑ)

Έπειτα από μερικά χρόνια εμπειρία σε διαφορετικούς κλάδους της οικονομίας, ανακάλυψα την έφεσή μου στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών. Επιδιώκω την προσωπική μου εξέλιξη μέσα από ένα εργασιακό περιβάλλον που αναδεικνύει την ομαδικότητα και παράλληλα δίνει τη δυνατότητα της ταυτοποίησης και ανάπτυξης των δεξιοτήτων των εργαζομένων του. Είμαι σίγουρος ότι μέσα σε ένα τέτοιο πλαίσιο θα μπορέσω να αναδείξω τις ικανότητές μου και με την επιμονή και προσήλωση που με διακρίνει ως άτομο να χαράξω μια πορεία ζωής που θα έχει αξία για μένα και το περιβάλλον μου.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ (ΓΡ. ΝΤΟΚΟΥ)

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Κατσαρός. Η καταγωγή μου είναι από το Μεσολόγγι και την Κύπρο, αλλά μεγάλωσα στην Αθήνα. Είμαι τελειόφοιτος του Τμήματος Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Κρήτης και από τον Μάρτιο του 2017 εργάζομαι στην Εθνική Ασφαλιστική, στο Γραφείο του κ. Ντόκου. Στόχος μου είναι να χτίσω μια επιτυχημένη και μακροχρόνια καριέρα ως κορυφαίος ασφαλιστικός σύμβουλος.

ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ (ΓΡ. ΝΤΟΚΟΥ)

ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣΓεννήθηκα στην Αθήνα τον Ιούλιο του 1983. Αν και μεγάλωσα στην Αθήνα, κατάγομαι από τις Σέρρες και την Εύβοια. Απασχολήθηκα στον τουριστικό-ξενοδοχειακό τομέα για 13 χρόνια, αφού αποφοίτησα από τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων του Ναυπλίου το 2004. Μου άρεσε πάντα η ένταση, το πάθος και η δημιουργικότητα και αυτά είναι στοιχεία που βρήκα στην οικογένεια της Εθνικής Ασφαλιστικής. Ήρθα με σκοπό να διαπρέψω στο χώρο και να εξελιχθώ ως επαγγελματίας αλλά και ως άνθρωπος.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα