Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019,

Νέοι κανόνες συμπεριφοράς για να εισέλθεις στις εγκαταστάσεις των Lloyd’s

Οι Lloyd’s του Λονδίνου έχουν βρεθεί στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες, για λόγους που η ασφαλιστική βιομηχανία θα προτιμούσε να μην είναι γνωστή. Με βάση αυτές τις εξελίξεις τα συνδικάτα τα οποία μέχρι τώρα απασχολούσαν μόνο μία γυναίκα διευθύνουσα σύμβουλο τη Dame Inga Beale, αναμένεται να παρουσιάσουν επίσημα έναν νέο κώδικα συμπεριφοράς αυτή την εβδομάδα.

Αναφερόμενο ως «εκσυγχρονισμένο», το αναθεωρημένο πακέτο κανόνων συμπεριφοράς θα απαγορεύει ειδικά την είσοδο στις εγκαταστάσεις των Lloyd’s σε άτομα υπό την επήρεια αλκοόλ ή παράνομων ναρκωτικών ουσιών. Η πηγή της Sunday Telegraph σημείωσε επίσης, ότι και η κακή συμπεριφορά θα οδηγεί στην απαγόρευση εισόδου. Επιπλέον, όπως αναφέρεται και από τους Financial Times, το εσωτερικό μπαρ του κτηρίου θα μετατραπεί σε καφετέρια.

Τον περασμένο μήνα, το Bloomberg Businessweek δημοσίευσε το αμφιλεγόμενο άρθρο “The Old Daytime-Drinking, Sexual-Harassing Ways Are Thriving at Lloyd’s” όπου 18 γυναίκες αναφέρθηκαν σε γεγονότα σεξουαλικής παρενόχλησης που περιελάμβαναν επιθέσεις μεθυσμένων ανδρών διευθυντών, όχι απαραίτητα εντός των φυσικών ορίων των Lloyd’s.

Από τότε, οι Lloyd’s ανακοίνωσαν ένα ισχυρό σχέδιο δράσης που αποσκοπεί στην εξασφάλιση ασφαλούς εργασιακού περιβάλλοντος τόσο για το εργατικό δυναμικό όσο και για τους οργανισμούς που πραγματοποιούν συναλλαγές μέσω των συνδικάτων. Τα μέτρα περιλαμβάνουν τη δημιουργία ανεξάρτητης διαχείρισης και εμπιστευτικού καναλιού για την αναφορά ακατάλληλης συμπεριφοράς.

«Ένα από τα πράγματα που έχει καταστεί σαφές από τον Τύπο και από μεμονωμένες συνομιλίες που πολλοί άνθρωποί μας είχαν είναι ότι πρέπει να βελτιώσουμε τον τρόπο με τον οποίο κάποιος εμπιστευτικά να κάνει την αναφορά του για οποιοδήποτε άσχημη συμπεριφορά», αναφέρει ο επικεφαλής financial officer των Lloyd’s John Parry. «Έτσι, σχεδιάζουμε έναν ανεξάρτητο μηχανισμό – που θα μπορούσε να είναι τηλέφωνο, ιστοσελίδα, ή κάτι άλλο ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να αναφέρουν αυτές τις περιπτώσεις».

Αντώνης Αντωνόπουλος

Δημοσιογραφικό Τμήμα

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Αλέξης Κώτσαλος

Chernobyl insurance...

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα