Κυριακή 24 Μαρτίου 2019,

Μπορώ να ασφαλίσω τα παιδιά μου δωρεάν;

Πως θα σας φαινόταν αν υπήρχε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα Υγείας που με προσιτό κόστος για όλη την οικογένεια και δωρεάν ειδικά για τα παιδιά, θα κάλυπτε τις ανάγκες εσάς και των αγαπημένων σας προσώπων για ιατρικές επισκέψεις, διαγνωστικές εξετάσεις και παροχές Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας περίθαλψης;

Μετά από οκτώ χρόνια οικονομικής κρίσης και περικοπών, η ιδιωτική ασφάλιση Υγείας κερδίζει δικαιολογημένα έδαφος, αφενός λόγω της δραματικής κατάστασης στη δημόσια Υγεία και αφετέρου διότι με ένα ιδιωτικό πρόγραμμα οι ασφαλισμένοι απολαμβάνουν υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου σε προσιτό κόστος.

Σε μία εποχή που ο οικογενειακός προϋπολογισμός… βάλλεται από πολλές πλευρές και η αποταμίευση αποτελεί άγνωστη έννοια, είναι πολλές φορές αρκετά δύσκολο, αν όχι ακατόρθωτο, να βρούμε τους πόρους για την προστασία των δικών μας ανθρώπων.

Ο ρόλος, όμως, των ασφαλιστικών εταιρειών είναι να αφουγκράζονται τις ανάγκες των καταναλωτών και να δημιουργούν προγράμματα για όλα τα… βαλάντια και καλύψεις για όλες τις περιπτώσεις.

Μπορείτε να βρείτε προγράμματα Υγείας που εξυπηρετούν το σύνολο της οικογένειας, τα οποία παρέχουν ουσιαστικές καλύψεις, όπως έξοδα νοσηλείας, επείγοντα περιστατικά, ιατρικές επισκέψεις, προληπτικούς ελέγχους και υγειονομική μεταφορά, σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κόστος.

Υπάρχουν, επίσης, λύσεις που μας επιτρέπουν να προστατεύσουμε χωρίς κανένα επιπρόσθετο κόστος την υγεία των παιδιών μας.

Ένα πρόγραμμα που παρέχει ουσιαστικές καλύψεις για τους γονείς και ασφαλίζει δωρεάν έως και δύο παιδιά μέχρι 14 ετών, όταν και οι δύο γονείς είναι ασφαλισμένοι στο πρόγραμμα, είναι το MINETTA CARE της ασφαλιστικής εταιρείας ΜΙΝΕΤΤΑ.

Με το MINETTA CARE οι ασφαλισμένοι απολαμβάνουν υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας περίθαλψης υψηλού επιπέδου και οι παροχές ενισχύονται σημαντικά μέσω της Φροντίδας ΜΙΝΕΤΤΑ και της δυνατότητας Δεύτερης Ιατρικής Γνωμάτευσης.

Το ΜΙΝΕΤΤΑ CARE προσφέρει κάλυψη σε ένα αξιόπιστο δίκτυο συμβεβλημένων νοσοκομείων ενώ δίνεται – μεταξύ άλλων – η δυνατότητα για απεριόριστες δωρεάν ιατρικές επισκέψεις για επείγοντα περιστατικά στις εφημερεύουσες ειδικότητες του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών.

Ένα ακόμη χρήσιμο πρόγραμμα είναι το ΜΙΝΕΤΤΑ AID. Πρόκειται για πρόγραμμα πρωτοβάθμιας περίθαλψης που παρέχει κάλυψη με ετήσιο ασφάλιστρο από 43 ευρώ για ένα άτομο ή 86 ευρώ για όλη την οικογένεια, ανεξαρτήτως μελών.

Οι ασφαλισμένοι απολαμβάνουν ένα πλήθος καλύψεων, όπως δωρεάν ιατρικές επισκέψεις, δυνατότητα απεριόριστων διαγνωστικών εξετάσεων με χρήση παραπεμπτικού ΕΟΠΥΥ, αλλά και ετήσιο Προληπτικό Έλεγχο Υγείας (check up).

Για τα παραπάνω προγράμματα, προσφέρεται η δυνατότητα εξόφλησης των ασφαλίστρων σε άτοκες μηνιαίες δόσεις (με τη χρήση πιστωτικής κάρτας στο pay.minetta.gr) ενώ για κάθε ασφαλισμένο στην εταιρεία παρέχεται δωρεάν η Κάρτα Προνομίων ΜΙΝΕΤΤΑ, με πλήθος παροχών για τον ίδιο αλλά και τα προστατευόμενα μέλη του.

Πηγή: liberal.gr

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα