Σάββατο 20 Ιουλίου 2019,

Μια φορά και έναν καιρό ήταν η ασφάλιση…

Η ομάδα μάρκετινγκ και επικοινωνίας της Assicurazioni Generali και το δημιουργικό πρακτορείο Ragù Communication διασκεύασαν μια σειρά από παιδικά παραμύθια για λόγους προώθησης της ασφαλιστικής συνείδησης. Με τη σειρά Generali Fairy Tales, σκοπεύουν να αναδείξουν το έργο και την προσφορά των ασφαλιστικών εταιριών. Η εκστρατεία αυτή μάλιστα απέσπασε τις καλύτερες κριτικές με αποτέλεσμα να βραβευτεί στα «Interactive Key Award 2019» που πραγματοποιήθηκαν στο Πανεπιστήμιο IULM του Μιλάνου με το βίντεο «Η Κοκκινοσκουφίτσα» να κερδίζει το πρώτο βραβείο στην κατηγορία «Spot Web & Mobile».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Generali, τα παραμύθια πάντα αποτελούσαν ένα μέσο ανταλλαγής εμπειριών και γνώσεων και περνούν από τη μια γενιά στην άλλη, επειδή εκφράζουν οικουμενικές αξίες. Γι” αυτό το λόγο οι χαρακτήρες, η δομή και οι ιστορίες των παραμυθιών μπορούν να αξιοποιηθούν για την προώθηση αναγκών, όπως είναι η ασφάλεια και η πρόληψη.

«Η Κοκκινοσκουφίτσα»

 «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων»:

«Τα 3 Γουρουνάκια»:

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Αλέξης Κώτσαλος

Chernobyl insurance...

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα