Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019,

Μεγαλύτερες προμήθειες χωρίς συνένωση ασφαλιστικών γραφείων.

Συμβαίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα. Μικρά και μεσαία διαμεσολαβητικά σχήματα αντί να προχωρήσουν σε συνένωση των εταιρειών τους προσφεύγουν από κοινού σε συνεργαζόμενες ασφαλιστικές εταιρείες διαπραγματευόμενοι μεγαλύτερες προμήθειες. Έχοντας πολλοί επιχειρηματίες δοκιμάσει τις συνενώσεις που πολλές φορές δεν καταλήγουν στους αρχικούς στόχους που έθεσαν αποφασίζουν να προχωρήσουν σε ειδικές συνεργασίες που στόχο έχουν να λάβουν υψηλότερες προμήθειες συνολικά.

Τα τελευταία χρόνια με τη ραγδαία αύξηση των εξόδων αλλά και της υψηλής φορολογίας οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές προσπαθούν με διάφορους τρόπους να αυξήσουν τα έσοδά τους ελέγχοντας όσο το δυνατόν περισσότερο τη ροή των εξόδων τους. Από την άλλη, πολλές ασφαλιστικές εταιρείες δεν έχουν κανένα πρόβλημα να δώσουν μερικές μονάδες παραπάνω προκειμένου να αυξήσουν την νεοεισερχόμενη παραγωγή ακόμη και από διαφορετικά ασφαλιστικά γραφεία.

Όπως και να έχει, στόχος πρέπει να παραμένει η συνολική αύξηση της νέας παραγωγής και όχι απλώς η αύξηση των υφιστάμενων προμηθειών από πλευράς των ασφαλιστικών εταιρειών.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Αλέξης Κώτσαλος

Chernobyl insurance...

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα