Παρασκευή 24 Μαΐου 2019,

Καταγγελίες φωτιά για την AXΑ Ασφαλιστική

Μερικές εβδομάδες μετά τις αποκαλύψεις του insuranceforum.gr σχετικά με τα παραποιημένα συμβόλαια μεγάλης πολυεθνικής ασφαλιστικής εταιρείας και τον σάλο που προκλήθηκε, η εφημερίδα documento προχώρησε στην δημοσίευση όλων των στοιχείων που πρώτοι ειχαμε δημοσιεύσει. (δείτε εδώ όλη την μηνυτήρια αναφορά)

Στο σημερινό κυριακάτικο φύλλο της αναφέρεται στα αντίγραφα των ασφαλιστηρίων συμβολαίων που διαφέρουν σε σχέση με αυτά που είχαν υπογραφεί αρχικά αλλά η εταιρεία δεν είχε ενημερώσει για τις αλλαγές.

Αφού κανει αναφορα στα 22 διαφορετικά σημεία σε σχέση με το αρχικό συμβόλαιο σημειώνει πως επικοινώνησε με την AXA Ασφαλιστική ζητώντας την άποψη της εταιρείας για το περιεχόμενο των καταγγελιών λαμβάνοντας την εξής απάντηση:
«Όσα καταγγέλλονται είναι ανυπόστατα. Εάν η εταιρεία κληθεί από τις αρμόδιες αρχές, θα παράσχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.»

Καταγγελίες στην Τράπεζα Της Ελλάδος.

Να σημειωθεί ότι αντίστοιχη – καταγγελία κατά της ΑΧΑ Ασφαλιστική κατατέθηκε και στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, όπως επίσης και στη Διεύθυνση Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης (ΔΕΙΑ) της Τράπεζας της Ελλάδος.

Ο διαχειριστής -εταίρος της δικηγορικής εταιρείας KYROS LAW OFFICES κ. Γιάννης Κυριακόπουλος δήλωσε στην εφημερίδα DOCUMENTO πως «είναι πραγματικά θλιβερό και προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι ενώ η δημόσια ασφάλιση όπως και τα επικουρικά βοηθήματα που χορηγούνται από το δημόσιο και στις τράπεζες έχουν καταρρεύσει, παρατηρούνται συμπτώματα στις ιδιωτικές εταιρείες όπου φαίνεται – και θα πρέπει να αποδειχτεί αυτό – ότι γίνονται πιθανώς ατασθαλίες για τις οποίες πρέπει να επιληφθεί η αρμόδια εποπτική αρχή.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο κυριακάτικο φύλλο της εφημερίδας DOCUMENTO.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα