Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018,

Ι. Βοτσαρίδης: Είναι πολύ δύσκολο να επιχειρείς με έδρα τη Θεσσαλονίκη(βίντεο)

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTERLIFE, κ. Ιωάννης Βοτσαρίδης, μιλάει στο MyPortal.gr στην εκπομπή «30+3» του MyPortal.gr WebTV και τη δημοσιογράφο, Μαρία Σαμολαδά.

Διαθέτοντας μία τεράστια επαγγελματική εμπειρία με αφετηρία το 1974, έχοντας σπουδάσει στην Ανωτέρα Σχολή Ηλεκτρονικών Θεσσαλονίκης αλλά και στην Ελβετία, αφηγείται πως βρέθηκε να ασχολείται με τις ασφαλίσεις και πως δημιούργησε το 1991 την εταιρία INTERLIFE.

Περιγράφει την αγάπη του για την Θεσσαλονίκη και την επιμονή του να διατηρεί την έδρα της εταιρίας στην πόλη, παρόλες τις καθημερινές δυσκολίες μιας τέτοιας απόφασης.

Έχοντας κατακτήσει την 4η θέση ανάμεσα στις εταιρίες που είναι μέλη της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών απαριθμεί τους σημαντικότερους σταθμούς της INTERLIFE.

Ο κ.Βοτσαρίδης επισημαίνει τη σπουδαιότητα ύπαρξης ασφαλιστικής συνείδησης, κάτι που στην Ελλάδα φαίνεται πως είναι άγνωστη έννοια και μας αποκαλύπτει πως ακόμη και εκείνοι με πολύ μικρό εισόδημα μπορούν να έχουν πλήρη κάλυψη μέσω των νέων προγραμμάτων Microinsurance.

Χαρακτηρίζει έγκλημα τη συνήθεια ορισμένων να κυκλοφορούν με ανασφάλιστο όχημα και εντοπίζει το πρόβλημα στην έλλειψη ζεύξης των αρχείων.

Δείτε τη συνέντευξη του κ. Βοτσαρίδη εδώ:

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα