Τρίτη 21 Μαΐου 2019,

Η Lloyd’s Brussels ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο για τα Lloyd’s στην Ευρώπη

Η παγκόσμια αγορά ασφάλισης και αντασφάλισης των Lloyd’s, έγραψε σήμερα μια συναρπαστική νέα σελίδα στην ιστορία της, ανοίγοντας μια ασφαλιστική εταιρεία στο Βέλγιο.

Η Lloyd’s Brussels είναι η πρώτη ευρωπαϊκή επιχείρηση των Lloyd’s και θα φέρει την τεχνογνωσία των Lloyd’s πιο κοντά στους πελάτες της και στους συνεργάτες της στην Ευρώπη.

Ο πρόεδρος των Lloyd’s, Bruce Carnegie-Brown, δήλωσε:

«Η αγορά των Lloyd’s είναι έτοιμη για το Brexit καθώς η Lloyd’s Brussels είναι και επίσημα ανοικτή για τις επιχειρήσεις. Η απόφασή μας να δημιουργήσουμε μια ασφαλιστική εταιρεία στις Βρυξέλλες έδωσε την απαραίτητη σιγουριά στους εταίρους και τους πελάτες μας σε όλη την Ευρώπη, καθησυχάζοντάς τους ότι μπορούν να συνεχίσουν να επωφελούνται από την εξειδικευμένη τεχνογνωσία και τη χρηματοοικονομική ασφάλεια των Lloyd μετά την Brexit. Συνεργαζόμαστε ήδη με τους εταίρους μας για τα συμβόλαια του 2019 ενώ η Lloyd’s Brussels θέτει και επεξεργάζεται πλέον τους ευρωπαϊκούς κινδύνους.»

«Με τη λειτουργία της Lloyd’s Brussels, προσβλέπουμε σε νέες ευκαιρίες όσο αφορά την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας με τους Ευρωπαίους πελάτες μέσω μιας τοπικά στελεχωμένης, τοπικά ρυθμιζόμενης και τοπικά κεφαλαιοποιημένης ασφαλιστικής. Χρησιμοποιώντας την ηλεκτρονική τοποθέτηση και τη συλλογή ψηφιακών δεδομένων, η Lloyd’s Brussels προσφέρει στους συνεργάτες της στην Ευρώπη το καλύτερο που έχει να προσφέρει η αγορά των Lloyd’s με έναν εύκολο και οικονομικά αποδοτικό τρόπο.»

Η Lloyd’s Brussels (Lloyd’s Insurance Company S.A.) είναι θυγατρική των Lloyd’s με 19 ευρωπαϊκά υποκαταστήματα, που συνεργάζονται με περισσότερους από 400 συνιδιοκτήτες και 40 μεσίτες των Lloyd’s σε ολόκληρη την Ευρώπη. Δημιουργήθηκε για να εξασφαλίσει ότι οι πελάτες και οι εταίροι στην ΕΕ θα εξακολουθήσουν να έχουν πρόσβαση στις παγκόσμιες υπηρεσίες και τεχνογνωσία των Lloyd’s, διευκολύνοντας παράλληλα τη συνεχή ανάπτυξη και τον περαιτέρω ψηφιακό μετασχηματισμό.

Η εταιρεία διαθέτει εκτελεστική επιτροπή, διοικητικό συμβούλιο και 50 στελέχη με έδρα τη Βελγική πρωτεύουσα καθώς και 45 άτομα σε όλη την ήπειρο.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα