Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019,

Η Groupama προχώρησε σε μια σημαντική δωρεά για την ανακατασκευή της Παναγίας των Παρισίων

Η ανθρωπότητα παρακολούθησε τις προηγούμενες ημέρες λεπτό προς λεπτό την πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων, ενός μνημείου που ανήκει σε ολόκληρη την ανθρωπότητα. Ενέπνευσε τόσους συγγραφείς, τόσους ζωγράφους, τόσους φιλοσόφους, τόσους επισκέπτες που συρρέουν από παντού. Οι δωρεές για την αποκατάσταση της Παναγίας των Παρισίων ξεπέρασαν τα 750 εκατομμύρια ευρώ.

1497268_fotia-panagia-ton-parision-esoteriko

Από την Apple μέχρι την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και από χιλιάδες ανώνυμους πολίτες μέχρι πάμπλουτες οικογένειες και ομίλους, οι δωρεές για την ανοικοδόμηση της Παναγίας των Παρισίων ξεπέρασαν ήδη τα 750 εκατομμύρια ευρώ, σε μια πρωτοφανή ένδειξη αλληλεγγύης.

Συμμερίζοντας τη θλίψη όλου του κόσμου, ο Όμιλος προσφέρει 1.300 αιωνόβιες βελανιδιές, προκειμένου να συνεισφέρει στην ανακατασκευή του ξύλινου σκελετού της Παναγίας των Παρισίων, έπειτα από τη καταστροφική πυρκαγιά.

Η ξυλεία προέρχεται από ιδιόκτητη δασική έκταση του Ομίλου στη Νορμανδία, περιοχή προέλευσης των πρώτων υλών κατασκευής του διάσημου μνημείου.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Περί τεκμηρίων ο λόγος…

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα