Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019,

Η Amazon συνεργάζεται με την Travellers σε πακέτα ασφάλειας

Με την Travellers, μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες στις ΗΠΑ, συνεργάζεται πλέον η Amazon, προωθώντας συστήματα ασφαλείας κατοικίας σε πελάτες της ασφαλιστικής σε προσιτές τιμές. Τα πακέτα ασφάλειας περιλαμβάνουν κάμερες, ανιχνευτές κίνησης, αισθητήρες νερού και Echo Dots και είναι φθηνότερα για τους πελάτες της Travellers. Από την άλλη, όσοι αγοράζουν τα πακέτα έχουν, επίσης, εκπτώσεις για τα ασφαλιστήρια συμβόλαια στο σπίτι τους.

Στόχος της Travellers μέσα από τη συνεργασία αυτή είναι να αποκτήσει πρόσβαση στους νέους και να μειώσει τον κίνδυνο με την ενθάρρυνση των πελατών να εντοπίζουν προβλήματα νωρίς, όπως η ανίχνευση διαρροών με αισθητήρες.

Η εταιρεία υποστηρίζει πως υπάρχει άμεσα εξοικονόμηση κόστους. «Ένας από τους λόγους για τους οποίους επιδιώκουμε αυτή τη συνεργασία είναι η συνεχής αύξηση των καταναλωτών που επιθυμούν να έχουν ψηφιακή σχέση με την εταιρεία», δήλωσε ο Michael Klein, επικεφαλής στο Personal Insurance της Travellers.

Το πρόγραμμα είναι προς το παρόν διαθέσιμο στην Καλιφόρνια, το Κολοράντο, το Μιζούρι και το Ουισκόνσιν, αλλά αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλες περιοχές.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα