Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019,

Η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι η νέα ηλεκτρική ενέργεια

Ο ασφαλιστικός κλάδος χρησιμοποιεί ήδη την τεχνητή νοημοσύνη για την ταξινόμηση των μεγάλων δεδομένων και τον έλεγχο της οικονομίας του. Η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι έτοιμη τώρα να μεταμορφώσει την ασφάλιση, παρέχοντας τα δυνητικά οφέλη μιας επένδυση. Για αυτό σύμφωνα με την έκθεση της AON Global Insurance Market, «Η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι η νέα ηλεκτρική ενέργεια». Ο Paul Eaton, διευθύνων σύμβουλος της AON Benfield, επεσήμανε ότι, καθώς η Τεχνητή Νοημοσύνη αλλάζει τον κόσμο, θα «ξαναγράψει αναγκαστικά τους κανόνες ασφάλισης. Η εφαρμογή της είναι ένα βήμα προόδου προς τα εμπρός στα μοντέλα και τα δεδομένα που χρησιμοποιούνται στις επιχειρήσεις, καθώς είναι εννοιολογικά συμβατή με τους ασφαλιστικούς φορείς.».

Ο Eaton δήλωσε: «Η άποψή μας είναι ότι η επιτυχία των φορέων με την Τεχνητή Νοημοσύνη απαιτεί τρία βασικά συστατικά: στοιχεία, υποδομή και ταλέντο». Εξήγησε ότι η Τεχνητή Νοημοσύνη μπορεί να ξεκλειδώσει το πρόβλημα των μεγάλων δεδομένων, επιτρέποντας στους ασφαλιστές να ταξινομήσουν αποτελεσματικά τον μεγάλο αυτόν όγκο.

Ενώ, ο ορισμός της Τεχνητής Νοημοσύνης είναι κάπως «ασαφής», ο Eaton πρόσθεσε: «Η Τεχνητή Νοημοσύνη είναι διψασμένη. Διψασμένη για τα δεδομένα, φυσικά. Αλλά επίσης, διψασμένη για συστήματα που μπορούν να αυτοματοποιηθούν και για προβλήματα ταξινόμησης που μπορούν να βελτιωθούν.

Και ο Devin Wenig, διευθύνων σύμβουλος στο eBay, σχολίασε: «Αν δεν έχετε στρατηγική Τεχνητής Νοημοσύνης, θα πεθάνετε στον κόσμο που έρχεται».

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Αλέξης Κώτσαλος

Chernobyl insurance...

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα