Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019,

Η κάμερα ασφαλείας πρόδωσε ασφαλιστική απάτη

Ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας ήρθε έφερε στο φως την προσπάθεια ασφαλιστικής εξαπάτησης ενός 57χρονου  στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ.

Ο Alexander Goldinsky κατηγορήθηκε για προσπάθεια εξαπάτησης της ασφαλιστικής εταιρείας του και ψευδής κατηγορίας και δυσφήμισης της ιδιωτικής επιχείρησης που όπως ισχυρίστηκε ήταν υπεύθυνη του ατυχήματός του.

Πιο συγκεκριμένα, ο άνδρας κατηγόρησε την επιχείρηση εστίασης για παραμέληση του χώρου σίτισης και εξυπηρέτησης πελατών που ως αποτέλεσμα είχε την πρόκληση του τραυματισμού του. Το βίντεο της κάμερας ασφαλείας, όμως δείχνει τον Alexander Goldinsky να ρίχνει σκοπίμως πάγο στο πάτωμα από ένα μηχάνημα αφού σιγουρευτεί ότι κανείς δεν τον κοιτάει και να «γλιστράει» με προσοχή ο ίδιος στο εν λόγω σημείο. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα πως στηρίζεται σε ένα ντουλάπι καθώς χαμηλώνει, ξαπλώνει με ευκολία στο πάτωμα και περιμένει μέχρι να ανακαλυφθεί.

Περίμενε μάλιστα, ξαπλωμένος στο πάτωμα το ασθενοφόρο και απαίτησε αποζημίωση για τον όποιο τραυματισμό του. Ο εισαγγελέας Andrew Carey δήλωσε σε μια δήλωση: «Οι ψευδείς αξιώσεις κοστίζουν σε όλους και θα διώξουμε επιθετικά όλους όσοι προσπαθούν να ξεγελάσουν την δικαιοσύνη». Ο Alexander Goldinsky θα δικαστεί στις 7 Φεβρουαρίου.

Δείτε το βίντεο της αποτυχημένης προσπάθειας του 57χρονου:

Δημοσιογραφικό Τμήμα

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Περί τεκμηρίων ο λόγος…

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα