Κυριακή 21 Ιουλίου 2019,

Η Ε.Ν. Μάνος Λτδ γιορτάζει τα 20 χρόνια παρουσίας στην Κύπρο.

Η Ε.Ν. Μάνος Λτδ διανύει μια πολύ κομβική στιγμή καθώς συμπληρώνει τα 20 χρόνια ενεργής παρουσίας της στην Κυπριακή Ασφαλιστική Αγορά. Θέλοντας να ευχαριστήσει τους φίλους και τους συνεργάτες της για την εμπιστοσύνη και τη στήριξη που έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια, διοργανώνει μία μουσική εκδήλωση την Πέμπτη 6 Ιουνίου στην Κεντρική Σκηνή του Θεατρικού Οργανισμού Κύπρου (ΘΟΚ), στη Λευκωσία. Η Μαργαρίτα Ζορμπαλά με τη μουσική παράσταση «Ιστορίες και Τραγούδια» θα χαρίσει όμορφες στιγμές στο έμψυχο δυναμικό, στους φίλους και στους πελάτες της Ε.Ν. Μάνος Λτδ.

Στις αρχές του 1990 ξεκίνησε η δραστηριοποίηση της εταιρείας στην Κύπρο με την εκ περιτροπής διαχείριση ζημιών με πρωτοστάτη τον πραγματογνώμονα Νικόλαο Ε. Μάνο. Ο στόχος και το όνειρο του Νικολάου Ε. Μάνου για τη δημιουργία της μοναδικής Ελληνικής εταιρείας πραγματογνωμόνων με φυσική παρουσία και δραστηριότητα σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια, έγινε πραγματικότητα με την ίδρυση της εταιρείας μας στην Κύπρο, με έδρα τη Λευκωσία και υποκατάστημα στη Λεμεσό, το Νοέμβριου του 1998 και την ανάληψη της διεύθυνσης από τον Ιωάννη Θεοδοσίου.

Πλέον, η Ε.Ν. Μάνος αναγνωρίζεται ως τεχνικός σύμβουλος Ασφαλιστικών εταιρειών στη διαχείριση υποθέσεων ζημιών, εκτιμήσεων & επιθεωρήσεων στην εγχώρια και τη διεθνή Ασφαλιστική Αγορά, διαθέτοντας αποδεδειγμένη τεχνογνωσία, αναπτύσσοντας παράλληλα ένα ευρύ δίκτυο εργασιών στον Ελλαδικό χώρο και διεθνώς.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Αλέξης Κώτσαλος

Chernobyl insurance...

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα