Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018,

Η επέλαση των Lloyds

Αλλαγές στα Lloyds σχεδιάζει ο διεμήνυσε ο νέος πρόεδρος του Οργανισμού  Bruce Carnegie-Brown σύμφωνα με την πρώτη ομιλία του σε συνέδριο.  Οι αλλαγές αυτές θα είναι ορόσημο στην πορεία των  Lloyds, καθώς μέσα από την εφαρμογή τους θα καθοριστεί και η επιτυχία του οργανισμού στο μέλλον.

Ο πρόεδρος των Lloyd’s Bruce Carnegie-Brown αναφερόμενος στην Google και την Amazon και τον ανταγωνισμό που προκαλούν στους παραδοσιακούς ασφαλιστές υπογράμμισε την ανάγκη αξιοποίησης και υιοθέτησης νέας τεχνολογίας και της προσαρμογής αυτής στις ανάγκες των πελατών του Οργανισμού. Προειδοποίησε δε, πως αν κάποιος δεν δεν αποτελέσει μέρος της αλλαγής, τότε κινδυνεύει να μηνέχει σχέση με το μέλλον και να αποκοπεί από την πραγματικότητα, διευκρινίζοντας ότι ο κάθε επαγγελματίας πρέπει να αναλάβει προσωπική ευθύνη για την κινητοποίηση του κλάδου.

Είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να κουνάμε το δάχτυλο μας μέσα στο νερό, πρέπει να βυθιστούμε μόνοι σε αυτό», συμπληρώνοντας, ότι το «το επόμενο κύμα που έρχεται είναι η τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης».

Τέλος, ο ίδιος διευκρίνισε πως αν ο οργανισμός δεν γεφυρώσει το κενό με την καινοτομία τότε κάποιος άλλος θα κερδίσει έδαφος.

της Ελενας Ερμείδου

Πηγή: insuranceworld.gr

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα