Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019,

Η ΕΕΔΕ τίμησε τον Ιωάννη Βοτσαρίδη – «Τα τρία κλειδιά της επιτυχίας»

Τα κλειδιά της επιτυχίας του ομίλου Interlife και οι συμβουλές του Ιωάννη Βοτσαρίδη προς όσους επιμένουν επιχειρηματικά στη χώρα μας.

Επί 27 συναπτά χρόνια η Interlife ΑΑΕΓΕ διαγράφει μία αδιάληπτη πορεία ανόδου στην ασφαλιστική αγορά, που αποτυπώνεται σε αυξημένους τζίρους και κέρδη, χρόνο μετά χρόνο και ανάπτυξη ακόμη και μέσα στα χρόνια της κρίσης.

Τον ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο της Ιnterlife AAEΓΑ αλλά και τον επικεφαλής ενός ομίλου που έχει στη δύναμή του πέντε θυγατρικές, τον κ. Ιωάννη Βοτσαρίδη, βράβευσε για την επιχειρηματική του διαδρομή το Τμήμα Μακεδονίας της ΕΕΔΕ, στο δεύτερο, ανοικτό μέρος, της ετήσιας γενικής του συνέλευσης.

Η Ιnterlife, με κέρδη 62 εκατ στην πενταετία 2013-2017, δηλαδή με μέσο όρο ετησίων κερδών της τάξης των 12,4 εκατ ευρώ, βάσισε την ανάπτυξή της πρώτα και πάνω από όλα στον ανθρώπινο παράγοντα και πιο συγκεκριμένα, όπως είπε ο κ. Βοτσαρίδης, στα εξής δύο:

  • Στο ισχυρό δίκτυο των συνεργαζόμενων διαμεσολαβητών και στη διαπροσωπική επαφή με τους πελάτες.
  • Στο ανθρώπινο δυναμικό της, στη μηχανοργάνωση των υπηρεσιών και στην έμφαση στη φερεγγυότητα.

Aλλά οι επιτυχίες της Interlife, που από το 2012 είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Κύπρου, κατακτήθηκαν σε ένα δύσκολο περιβάλλον για το επιχειρείν, το οποίο δεν έχει βελτιωθεί ούτε μετά τα μαθήματα της οικονομικής κρίσης, καθώς, όπως είπε ο κ. Βοτσαρίδης, τα δυσθεώρητα πλεονάσματα αποστραγγίζουν την αγορά από πόρους, ενώ το «θολό και ταραγμένο πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο» και υπονομεύει την εποχή μετά την έξοδο από τα μνημόνια.

Ο κ. Ι. Βοτσαρίδης, δεν έκρυψε λόγια, μίλησε για τα τρία κακά της χώρας, διαχρονικά, το υπερτροφικό κράτος, την ατελείωτη και αθεράπευτη γραφειοκρατία και, την εξοντωτική φορολογία και τις υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές.

Σε αυτό το περιβάλλον, δεν μπορεί παρά να ανακυκλώνεται η ύφεση και να τροφοδοτείται η ανεργία, δημιουργώντας νέες τάξεις φτωχών, «αλλά οι φτωχοί δεν πληρώνουν φόρους», υπογράμμισε ο βορειοελλαδίτης επιχειρηματίας.

Στη χώρα μας, είπε ο κ. Βοτσαρίδης, ο Έλληνας επιχειρηματίας αντιμετωπίζεται από την κοινή γνώμη και τους περισσότερους πολιτικούς σαν ένας εν δυνάμει ένοχος, ειδικά αν δραστηριοποιείται με επιτυχία και έχει μία κερδοφόρα επιχείρηση.

Για όσους όμως επιμένουν να κάνουν το όραμά τους πραγματικότητα, στον επιχειρηματικό στίβο, τα κλειδιά της επιτυχίας, όπως είπε ο κ. Βοτσαρίδης, είναι τρία, η τόλμη, η διορατικότητα και η πρόβλεψη, αυτά τα τρία θα βοηθήσουν τον επιχειρηματία που αταλάντευτα κυνηγάει την επιτυχία στον στίβο της ιδιωτικής οικονομίας.

Πηγή: voria.gr

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Black Friday στην ασφαλιστική συνείδηση

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα