Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019,

Η ασφαλιστική Aetna και η Apple συνεργάζονται προς όφελος των καταναλωτών.

Η Aetna ανακοίνωσε το λανσάρισμα του Attain, μίας εφαρμογής που στηρίζεται στον συνδυασμό παρακολούθησης της υγείας και υπενθυμίσεων που σχεδιάστηκε από την Aetna σε συνεργασία με την Apple. Μέσω της χρήσης ενός Apple Watch, η εφαρμογή Attain θα παράσχει στα μέλη της Aetna εξατομικευμένους στόχους, θα παρακολουθεί καθημερινά επίπεδα δραστηριότητας, θα συνιστά υγιείς δράσεις και τελικά θα τους ανταμείβει με διάφορα δώρα. Τα δώρα ανταμοιβής δεν περιορίζονται μόνο σε δωροκάρτες και εκπτωτικά κουπόνια αλλά δίνουν τη δυνατότητα στους καλύτερους χρήστες να κερδίσουν ένα το Apple Watch.

attain 1

Η Aetna θεωρεί την Attain «πρώτη στο είδος της» έχοντας σχεδιάσει μια εφαρμογή που «προσφέρει στους χρήστες μια εξατομικευμένη εμπειρία συνδυάζοντας το ιστορικό της υγείας τους με τη δυναμική του Apple Watch, ώστε να τους βοηθήσει να επιτύχουν καλύτερη υγεία και ευεξία.

Οι χρήστες του Attain, θα έχουν την πρόσθετη δυνατότητα να μοιραστούν με την Apple ανώνυμα τα δεδομένα τους σχετικά με το πρόγραμμα και το ιστορικό υγείας τους, επιτρέποντας στις εταιρείες Apple και Aetna να συνεργαστούν εκ νέου στη βελτίωση της εφαρμογής.

«Πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να μπορούν να διαδραματίσουν έναν πιο ενεργό ρόλο στη διαχείριση της φυσικής υγείας τους και της ευημερίας τους. Κάθε μέρα λαμβάνουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και επιστολές από ανθρώπους όλου του κόσμου που έχουν αποκομίσει μεγάλο όφελος ενσωματώνοντας το Apple Watch στις καθημερινές τους συνήθειες», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Jeff Williams.

Τόσο η Apple όσο και η Aetna επιβεβαιώνουν ότι τα δεδομένα που συλλέγονται δεν θα χρησιμοποιηθούν για τον καθορισμό των ασφαλίστρων, δεν θα κοινοποιούνται και ποτέ δεν θα πωληθούν.

Η εφαρμογή Attain αναμένεται να είναι διαθέσιμη στο App Store της Apple την άνοιξη του 2019.

Αντώνης Αντωνόπουλος

Δημοσιογραφικό Τμήμα

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Περί τεκμηρίων ο λόγος…

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα