Τρίτη 21 Μαΐου 2019,

Η απάντηση της Εθνικής Ασφαλιστικής

Απάντηση στο δημοσίευμα με τίτλο «Υπό δικαστική διερεύνηση η Εθνική Ασφαλιστική», απέστειλλε η «ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ Η ΕΘΝΙΚΗ» σχετικά με το άρθρο που αναδημοσιεύσαμε από την ιστοσελίδα www.dikastiko.gr .

Στην εξώδικη απάντηση- δήλωση – πρόσκληση αναφέρονται επί λέξει τα εξής:

«Την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018 αναρτήθηκε εκ μέρους Σας στην ιστοσελίδα insuranceForum.gr δημοσίευμα με τίτλο «Υπό δικαστική διερεύνηση η Εθνική Ασφαλιστική», το οποίο βρίθει αναληθειών και συκοφαντιών για την εταιρεία μας και ανώτατα στελέχη της.

Η εν λόγω ανάρτηση αποτελεί εκ μέρους Σας αναπαραγωγή του από της 10 Νοεμβρίου 2018 αναρτημένου στην ιστοσελίδα www.dikastiko.gr δημοσιεύματος υπό τον αυτό τίτλο, σε απάντηση του οποίου η Εταιρεία μας απέστειλε εξώδικη επιστολή η οποία δημοσιεύτηκε την 12η Νοεμβρίου 2018 με τίτλο «Η απάντηση της Εθνικής Ασφαλιστικής».

Η ανάρτηση, κατά παράβαση κάθε δημοσιογραφικής δεοντολογίας και ευπρέπειας, πραγματοποιήθηκε εκ μέρους Σας χωρίς προηγουμένως να έλθετε σε επαφή με την εταιρεία μας, προκειμένου να πληροφορηθείτε τις απόψεις και θέσεις της επί των δήθεν « αποκλειστικών» πληροφοριών που σας παρασχέθηκαν!

Εάν ως οφείλατε μας είχατε ρωτήσει, θα Σας είχαμε πληροφορήσει ότι η Εταιρεία μας έχει υποβάλει δύο (2) μηνύσεις κατά του φερόμενου ως καταγγέλλοντα και πληροφοριοδότη σας «πρώην Προϊσταμένου των Νομικών Υπηρεσιών» για τις πράξεις της κακουργηματικής απιστίας και της κακουργηματικής απάτης, για τις οποίες έχει ασκηθεί δίωξη και βρίσκονται ήδη στο στάδιο της κύριας ανάκρισης ενώπιον της ανακρίτριας του 22ουΤακτικού Ανακριτικού Τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών.

Επίσης, θα Σας είχαμε πληροφορήσει ότι έχουμε ασκήσει εναντίον του αγωγή ενώπιον του Πολ. Πρωτ. Αθηνών με την οποία ζητάμε να υποχρεωθεί να μας καταβάλει το ποσό των 456.519,70 €, λόγω των τελεσθεισών σε βάρος της Εταιρείας μας εκ μέρους του αδικοπραξιών.

Αντίθετα με όσα αναφέρετε στην ανάρτησή σας, ο πρώην Προϊστάμενος Νομικών Υπηρεσιών μετά την καταγγελία της σύμβασής του για σπουδαίο λόγο και την υποβολή μήνυσης κατ’ αυτού για το αδίκημα της απιστίας και της απάτης, κατόπιν ομόφωνης απόφασης του ΔΣ της εταιρείας μας, προκειμένου να μεθοδεύσει την άμυνά του και αποπροσανατολίσει τις εισαγγελικές και διωκτικές αρχές, υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά , η οποία βρίθει ψευδών, αναληθειών και ανακριβειών.

Τα όσα αναφέρει στην μηνυτήρια αναφορά του  και αναπαράγετε στην ανάρτησή σας είναι απολύτως ψευδή. Περί αυτού υπάρχει πλήρες αποδεικτικό υλικό που θα υποβληθεί στις αρμόδιες αρχές, αν και όταν κληθούμε.

Μετά ταύτα, το ελάχιστο που οφείλετε και Σεις να κάνετε και το οποίο – με επιφύλαξη παντός δικαιώματός μας – Σας καλούμε να πράξετε είναι να αναρτήσετε την παρούσα επιστολή μας στην  ιστοσελίδα Σας.»

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα