Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019,

Εύβοια – Εισέπραττε ασφάλιστρα αλλά δεν τους ασφάλιζε

Το αστυνομικό τμήμα Μαντουδίου σχημάτισε δικογραφία σε βάρος ασφαλίστριας για εννέα περιπτώσεις απάτης και μια περίπτωση πλαστογραφίας πράξεις που έγιναν στο χρονικό διάστημα από 31-07-2015 έως 14-03-2019 στο Μαντούδι Ευβοίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του eviatopblog.gr η εν λόγω ασφαλίστρια εκμεταλλευόμενη την καταγωγή του συζύγου της και χρησιμοποιώντας άτομα, τα οποία γνώριζε εκμεταλλευόταν την εμπιστοσύνη των πελατών της και ανά τακτά χρονικά διαστήματα, εισέπραττε χρήματα και αντί να ασφαλίσει τα οχήματά τους και να αποδώσει τα χρήματα στην ασφαλιστική με την οποία συνεργαζόταν ως όφειλε, αυτή κρατούσε τα χρήματα και άφηνε τα οχήματα ανασφάλιστα.

Σε περιπτώσεις που γινόταν αντιληπτό από κάποιο πελάτη ότι το όχημα του ήταν ανασφάλιστο, αυτή έριχνε τις ευθύνες στην εταιρεία και αμέσως μετά ασφάλιζε το όχημα για να μην κινήσει περαιτέρω υποψίες. Μάλιστα, δε δίστασε σε μια περίπτωση να προβεί σε πλαστογραφία του ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Περί τεκμηρίων ο λόγος…

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα