Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019,

Ευρώπη Ασφαλιστική: Νέο Παραμετρικό τιμολόγιο για τον Κλάδο αυτοκινήτων

Η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική, μια αμιγώς ελληνική εταιρία με υψηλό δείκτη κεφαλαιακής επάρκειας, κερδοφόρα, ευέλικτη και ανταποκρινόμενη απόλυτα στις ασφαλιστικές ανάγκες των πελατών της, υποστηρίζει το δίκτυο των συνεργατών της παρέχοντας σημαντικά κίνητρα για όλους.

Για το 2018 η ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική δημιούργησε ένα νέο, σύγχρονο, ανταγωνιστικό και κατανοητό Κανονισμό Πωλήσεων, μέσω του οποίου επιβραβεύονται οι συνεργάτες με πρόσθετες αμοιβές (bonus) για:

  • την αύξηση νέας παραγωγής
  • τη διατηρησιμότητα
  • την κερδοφορία του χαρτοφυλακίου

Για τους συνεργάτες που θα επιτύχουν το 2018 υψηλά ποσοτικά και ποιοτικά αποτελέσματα (όγκος παραγωγής & σύνθεσης χαρτοφυλακίου) ο νέος Κανονισμός Πωλήσεων της ΕΥΡΩΠΗ προβλέπει ένα ειδικό bonus με έπαθλο ένα ολοκαίνουριο ALFA ROMEΟ MITO!

Παράλληλα, μετά από έρευνα της αγοράς και αξιολογώντας τα αποτελέσματα της Εταιρίας, η Ευρώπη Ασφαλιστική αποφάσισε να εφαρμόσει από τις 05.02.2018 μια σύγχρονη και ευέλικτη τιμολόγηση στον κλάδο ασφάλισης Αυτοκινήτου. Οι νέοι παράμετροι τιμολόγησης λειτουργούν εκπτωτικά για τις ηλικίες των ιδιοκτητών και για οχήματα έως 10 ετών.

Αναλυτικότερα, οι Παράμετροι της τιμολόγησης είναι οι κάτωθι:

  • η ιστορικότητα ζημιών του ιδιοκτήτη,
  • η κατάταξη στην κλίμακα Bonus – Malus,
  • η ηλικία του οχήματος,
  • η ηλικία του ιδιοκτήτη και του νεότερου οδηγού,
  • τα έτη κτήσης του διπλώματος οδήγησης του ιδιοκτήτη οδηγού, και
  • το ελάχιστο ασφάλιστρο

Τα προνομιακά πακέτα ασφάλισης αποτελούνται από το Eurofirst & Eurofirst plus για ΕΙΧ, Eurofirst Truck & Eurofirst Plus Truck για χρήσεις ΦΙΧ & ΦΙΧ. αγροτικά και το ΜΟΤΟBASIC για δίκυκλα.

Η Ευρώπη Ασφαλιστική εκτιμά ότι το νέο τιμολόγιο θα αποτελέσει πολύτιμο εφόδιο στην ανάπτυξη των εργασιών των συνεργατών της, ελπίζοντας στην ανταπόκρισή τους και θέλοντας να βρίσκεται δίπλα τους, υποστηρίζοντας την κάθε τους προσπάθεια.

Πηγή: underwriter.gr

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Black Friday στην ασφαλιστική συνείδηση

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα