Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019,

εθνική ασφαλιστική

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΗΣ GONGBAO

Είναι σημαντικό να μαθαίνουμε από τα λάθη του παρελθόντος, να μην τα επαναλαμβάνουμε, να μην πιστεύουμε ότι «αυτή τη φορά όλα θα πάνε καλά», ενώ όλα δείχνουν ότι «κάτι πάει λάθος».

Ο κ. Wong Ching, ιδιοκτήτης της Gongbao Investment, μοναδικής υποψήφιας για την αγορά της Εταιρίας μας, κατηγορείται για την οικονομική καταστροφή του καναλιού Asia Television (ATV) το 2015, σύμφωνα με δημοσιεύματα του κινεζικού τύπου (βλ. συνδέσμους παρακάτω).

Μπορεί ο κλάδος δραστηριοποίησης να είναι διαφορετικός, όμως οι διοικητικές ικανότητες ενός στελέχους αποδεικνύονται από τα αποτελέσματα των αποφάσεων και των πράξεων του, γεγονός που μάλλον δυσοίωνες προβλέψεις προδικάζει για τον κ. Wong Ching, όταν αυτός «κατάφερε» αντί να δώσει νέα ώθηση στο δίκτυο, όπως υποσχόταν, να βάλει λουκέτο στο εν λόγω κανάλι και να απολύσει χιλιάδες εργαζόμενους. Φυσικά, δεν πρέπει να αφεθεί να επαναλάβει την επιτυχία του!

Όλα αυτά αποδεικνύουν το προφανές και υπαγορεύουν το αυτονόητο: ας σταματήσει επιτέλους η πώληση της Εταιρίας μας, ας εγκαταλείψουν την προσπάθεια οι επίδοξοι και αμφιβόλου αξίας αγοραστές, ας αφήσουν τους ανθρώπους της Εθνικής Ασφαλιστικής να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά :

Να κρατούν την πρώτη ασφαλιστική Εταιρία της χώρας στη θέση που της αξίζει, στην κορυφή της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς.

 

Η Συντονιστική Επιτροπή της Ριζοσπαστικής Πρωτοβουλίας της Εθνικής Ασφαλιστικής

 

Βλ. συνδέσμους:

http://www.scmp.com/news/hong-kong/article/1750407/wong-ching-leading-man-atvs-sorry-drama#comments

http://www.scmp.com/news/hong-kong/economy/article/1930498/most-remaining-staff-troubled-hong-kong-broadcaster-atv

http:/www.scmp.com/news/hong-kong/education-community/article/1932823/atv-staff-lay-blame-hong-kong-stations-demise

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Black Friday στην ασφαλιστική συνείδηση

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα