Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019,

Επιτυχημένα ολοκληρώθηκε το δωρεάν webinar με τίτλο: «Διαχειριστείτε το Stress… της άρνησης με 2 νέες τεχνικές» του insurancewebinars.gr

Με υψηλή συμμετοχή και έντονη διάδραση ολοκληρώθηκε η πρώτη, για τη δεύτερη εκπαιδευτική περίοδο του 2018, δωρεάν διαδικτυακή ενημέρωση του insurancewebinars.gr με τίτλο: «Διαχειριστείτε το Stress… της άρνησης με 2 νέες τεχνικές»

Αποτελεσματικές λύσεις  & «αντι-στρές» τεχνικές, για κάθε επόμενη φορά που θα βρεθείτε στο… μάτι του κυκλώνα!

H Σύμβουλος Επικοινωνίας & Εκπαίδευσης Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Ρούλα Κωτούδη, όρισε με εύληπτο τρόπο το χρόνιο μηχανισμό του Stress και παρουσίασε τα δύο είδη της έντασης, όπως επίσης και προσεγγίσεις στην πρόληψη εμφάνισης του συνδρόμου της επαγγελματικής εξουθένωσης. Τέλος, έδωσε συμβουλές για την οργάνωση της ζωής του ατόμου για μακροπρόθεσμη αντι-πιεστική αντιμετώπιση.

H γνώση για τον έγκαιρο εντοπισμό των πρώιμων σημείων έντασης και η συνειδητοποίηση της προσωπικής κατάστασης του καθενός, συμβάλλουν στην επιλογή της κατάλληλης ατομικής ή οργανωτικής παρέμβασης.

Δείτε σχετικό βίντεο:

Μετά από δεκάδες ερωτήματα των συμμετεχόντων, η κ. Κωτούδη απάντησε σε πληθώρα αποριών σχετικά με τη διαχείριση του stress της άρνησης και διαπιστώθηκε ότι το χρόνιο stress είναι κάτι συνηθισμένο στους επαγγελματίες του κλάδου.

Η Insurance Innovation θα συνεχίσει να διοργανώνει ενημερωτικά δωρεάν webinars που απευθύνονται στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, αλλά και σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιοκτήτες μικρομεσαίων & μεσαίων επιχειρήσεων όλων των βαθμίδων, με την πολύτιμη υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης Ορίζων Ασφαλιστική, Qudos Hellas, GLASSDRIVE και BETTER LIFE Ασφαλιστικές Υπηρεσίες.

Μπορείτε να παρακολουθείτε το πρόγραμμα των webinars μέσα από το insurancewebinars.gr, καθώς και από τη σελίδα του insurancewebinars.gr στο facebook.

Παράλληλα, σε σύντομο χρονικό διάστημα αποσπάσματα από τα διαδικτυακά σεμινάρια αναρτώνται στην αντίστοιχη σελίδα μας στο youtube.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα