Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018,

Επιμελητήριο Αθηνών: Η Ελλάδα χρειάζεται φορολογική σταθερότητα για να προσελκύσει επενδύσεις

Την ανάγκη κινήτρων ώστε να μπει δυναμικά η χώρα μας στον επενδυτικό χάρτη, υπογραμμίζει ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, σε δήλωσή του σχετικά με τις πληροφορίες περί αναστολής επένδυσης, ύψους 300 εκατ. ευρώ, της BlackRock στον Κηφισό.

Όπως δήλωσε ο κ. Χατζηθεοδοσίου «την ώρα που μιλάμε για την ανάγκη προσέλκυσης επενδύσεων, βλέπουμε επενδυτές να φεύγουν από τη χώρα.

Η κυβέρνηση αλλά και οι αρμόδιοι φορείς πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι μόνο με την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την προσέλκυση μεγάλων επενδύσεων μπορεί να αλλάξει το κλίμα. Απαιτούνται άμεσα σταθερότητα στο φορολογικό πεδίο, αλλά και κίνητρα έτσι ώστε να μπει για τα καλά η χώρα μας στον επενδυτικό χάρτη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, liberal.gr

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα