Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019,

Εντός του 2019 η δημιουργία και λειτουργία των Κέντρων Υποστήριξης Επιχειρήσεων

Εντός του 2019, θα ψηφιστεί διάταξη στη Βουλή για τη δημιουργία και λειτουργία των Κέντρων Υποστήριξης Επιχειρήσεων, τα οποία μπορούν να αναλάβουν θέματα αναδιάρθρωσης, έγκαιρης προειδοποίησης, δημοσίων συμβάσεων, καθώς και ρόλο «helpdesk» για διάφορα καίρια ζητήματα, που απασχολούν τις επιχειρήσεις.

Αυτό ανέφερε ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Δημήτρης Αυλωνίτης κατά τη διάρκεια της τακτικής συνεδρίασης του Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Αττικής η οποία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, είπε μεταξύ άλλων, πως «Η μεγάλη πρόκληση είναι ο σχεδιασμός της επόμενης προγραμματικής περιόδου του ΕΣΠΑ, καθώς το 50% διαχέεται μέσω των Π.Ε.Π. και ο νόμος 4497 υποχρεώνει τον γνωμοδοτικό ρόλο του Π.Ε.Σ. Φαίνεται ότι, στην Αττική, το Π.Ε.Σ. είναι ένα ώριμο όργανο, οπότε προκύπτει η δυνατότητα κατάθεσης μίας ολοκληρωμένης πρότασης για όλη την Αττική, μέσω και της επέκτασης του διαλόγου. Επίσης, το κάθε Περιφερειακό Συμβούλιο μπορεί να επιλύσει σημαντικά εμπόδια, τα οποία αναχαιτίζουν την εξωστρέφεια των επιχειρήσεων…». Ακόμη, σημείωσε πως, εντός του 2019, θα ψηφιστεί διάταξη στη Βουλή για τη δημιουργία και λειτουργία των Κέντρων Υποστήριξης Επιχειρήσεων και όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του επιμελητηρίου: «κατ επέκταση, το Π.Ε.Σ. Αττικής μπορεί να αποφασίσει πώς θα διαρθρωθούν στην Αττική τα εν λόγω Κέντρα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Αλέξης Κώτσαλος

Chernobyl insurance...

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα