Τρίτη 25 Ιουνίου 2019,

Δρομολογούνται αλλαγές στην μετοχική σύνθεση της AIG

Σημερινά δημοσιεύματα στον κλαδικό τύπο αναφέρονται σε αλλαγές που επίκεινται να ανακοινωθούν όσον αφορά την AIG.

Οι πληροφορίες αυτές αντλούνται από τα «πηγαδάκια» κατά τη διάρκεια του 20ου ασφαλιστικού και αντασφαλιστικού συνεδρίου στο Costa Navarino, το οποίο ξεκίνησε εχθές και θα διαρκέσει έως αύριο 21 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η Έλενα Ερμείδου για το insuranceworld.gr οι ανακοινώσεις θα γίνουν πολύ σύντομα και θα αφορούν το μετοχικό σχήμα της εταιρείας και τον νέο τρόπο ανάπτυξης στην Ελλάδα.

Να σημειώσουμε πως από το τέλος του 2016 οι οικογένειες Κανελλόπουλου & Αδαμαντιάδη κατείχαν κάτι λιγότερο από 50% της AIG και το υπόλοιπο ποσοστό η EXIN. Πληροφορίες αναφέρουν  πιθανότητα επιστροφής της αμερικανικής AIG στο σχήμα.

Σε αναμονή επίσημων ανακοινώσεων.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Αλέξης Κώτσαλος

Chernobyl insurance...

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα