Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018,

Δικαίωμα συμβολαίου ανα ασφαλιστική εταιρεία – Έρευνα του insuranceforum.gr για την ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Το δικαίωμα συμβολαίου έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν την ασφαλιστική αγορά ως προς την αναγκαιότητα της ύπαρξης του, ως προς τις ανάγκες που ικανοποιεί και τέλος, ως ποσό που διαφοροποιεί εμμέσως τα παρεχόμενα προς τους συνεργάτες ποσοστά προμηθειών.

Σε αυτό το πλαίσιο, το δημοσιογραφικό τμήμα του insuranceforum.gr έχει ζητήσει από 20 ασφαλιστικές εταιρείες (ελληνικές και πολυεθνικές) που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά να μας ενημερώσουν για τα ποσοστά του δικαιώματος συμβολαίου που έχουν τα ασφαλιστήρια που εκδίδουν και αφορούν στα πακέτα ασφάλισης οχημάτων και περιουσίας.

Αμέσως μόλις έχουμε τα στοιχεία που ζητήσαμε θα σας τα παρουσιάσουμε σε έναν συγκεντρωτικό πίνακα προκειμένου για πρώτη φορά στην ασφαλιστική αγορά να έχουμε μία ολοκληρωμένη και φρέσκια εικόνα των δικαιωμάτων συμβολαίου ανά ασφαλιστική εταιρεία.

Είναι αυτονόητο πως θα σας αναφέρουμε αναλυτικά τις εταιρείες από τις οποίες ζητήσαμε τα εν λόγω στοιχεία και ποιες από αυτές ανταποκρίθηκαν.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα