Τρίτη 23 Απριλίου 2019,

Δίκτυο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της ERGO για άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση όπου και αν βρίσκεστε!

Η ERGO δραστηριοποιείται 25 και πλέον έτη στην ελληνική ασφαλιστική αγορά με κύριο μέτοχο τη Munich Re, έναν παγκόσμιο ηγέτη στον τομέα της διαχείρισης κινδύνων. Με την εξαγορά της ΑΤΕ Ασφαλιστικής (Αγροτική Ασφαλιστική) το 2016, η ERGO αναδεικνύεται στον μεγαλύτερο Όμιλο Γενικών Ασφαλίσεων στην Ελλάδα, με βάση τα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα των δύο εταιρειών, κύκλο εργασιών που ξεπέρασε τα 228 εκατομμύρια ευρώ και περισσότερους από 900.000 ασφαλισμένους.

Η ERGO σήμερα αποτελεί έναν όμιλο που διαθέτει υψηλή τεχνογνωσία, φερεγγυότητα, πείρα, αλλά και την υποστήριξη μιας διεθνούς ασφαλιστικής δύναμης. Ο Όμιλος συνεχώς επεκτείνεται σε έναν αυξανόμενο αριθμό συνεργατών, καθώς τα δίκτυα πωλήσεων ενισχύονται σημαντικά με νέους, καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, ξεπερνώντας τους 2.500 ενεργούς συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα.

Στον τομέα του Bancassurance, η ERGO έχει αποκλειστική συνεργασία στον κλάδο των Γενικών Ασφαλίσεων με την Τράπεζα Πειραιώς, την πρώτη τράπεζα στην Ελλάδα.

Στόχος της εταιρείας είναι η εξαιρετική παροχή υπηρεσιών στους πελάτες και τους συνεργάτες της, προσφέροντας καινοτόμα και ανταγωνιστικά ασφαλιστικά προϊόντα, τα οποία καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες τους, διατηρώντας παράλληλα χαρακτηριστικά όπως η «εγγύτητα», καθώς και το «ανθρώπινο πρόσωπο» προς κάθε συναλλασσόμενό της.

Η ERGO προωθεί όλες τις ασφαλιστικές εργασίες της μέσα από ένα επιλεγμένο ασφαλιστικό δίκτυο διαμεσολάβησης (Ασφαλιστικούς Πράκτορες και Συμβούλους, Μεσίτες Ασφαλίσεων, Bancassurance) σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας ίσες ευκαιρίες και δικαιώματα. Στο πλαίσιο αυτό, ο ασφαλισμένος μας έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το κανάλι που τον εξυπηρετεί καλύτερα για την κάλυψη των ασφαλιστικών του αναγκών.

Η εξειδίκευση και η τεχνογνωσία σε θέματα ασφαλιστικής προστασίας αποτελούν μια από τις προτεραιότητες μας και σχεδιάζουμε τα επόμενα βήματα μας με άξονα την ενδυνάμωση της εγγύτητας, της καθοδήγησης, της ενημέρωσης και της εκπαίδευσης όλων των δικτύων πωλήσεων που διαθέτει η εταιρεία μας, έτσι ώστε κάθε συνεργάτης μας να είναι σε θέση να σας ενημερώσει άμεσα και ολοκληρωμένα.

Το Δίκτυο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της ERGO επεκτείνεται διαρκώς, καθώς τα δίκτυα πωλήσεων ενισχύονται σημαντικά με νέους, καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, ο αριθμός των ενεργών συνεργατών μας να ξεπερνά σήμερα τους 2.700, οι οποίοι καλύπτουν το σύνολο της ελληνικής επικράτειας.

Το Δίκτυο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της ERGO είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας εξυπηρετεί και να σας προσφέρει ασφαλιστικές λύσεις, προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες.

χαρτης ergo 2

707 είναι τα συνεργαζόμενα καταστήματα στην Αττική:

χαρτης ergo

Το Δίκτυο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της ERGO στη Θεσσαλονίκη φθάνει τους 422 συνεργάτες. 

χαρτης ergo 1

Βancassurance

Η ERGO Ελλάδος και η Τράπεζα Πειραιώς, από το 2010 συνεργάζονται με σκοπό την ανάπτυξη του θεσμού του Bancassurance. H αποκλειστική αυτή συνεργασία, με ορίζοντα 10 ετών, έχει ως κύριο στόχο την προώθηση ασφαλιστηρίων συμβολαίων γενικών ασφαλίσεων σε όλους τους νομούς της χώρας, μέσα από το μεγαλύτερο τραπεζικό δίκτυο.

Οι δύο οργανισμοί σχεδιάζουν, με κοινή φιλοσοφία, ένα στρατηγικό πλαίσιο ενεργειών για την παροχή ολοκληρωμένων τραπεζοασφαλιστικών υπηρεσιών στον ιδιώτη και τον επαγγελματία, μέσα από μία σειρά ευέλικτων προϊόντων που δημιουργήθηκαν και είναι διαθέσιμα στα καταστήματα της Τράπεζας Πειραιώς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δίκτυο και τα προϊόντα της ERGO επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.ergohellas.gr

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα