Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018,

Χατζηθεοδοσίου

Γ. Χατζηθεοδοσίου στον ΣΚΑΙ για ανασφάλιστα, παράταση και λάθη

Απαντήσεις στα πολλά ερωτήματα σχετικά με τα λάθη στην αποστολή των ειδοποιητηρίων για τα ανασφάλιστα οχήματα και τον τρόπο διόρθωσής τους έδωσε ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, μιλώντας το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ με τον Γιώργο Αυτιά.

Εν όψει και της νέας προθεσμίας -μέχρι 14 Ιουλίου- για την πληρωμή ασφαλίστρων για τα ανασφάλιστα οχήματα, άνευ προστίμου, ο κ. Χατζηθεοδοσίου τόνισε ότι ένα μεγάλο μέρος των ανασφάλιστων οφείλεται στην έλλειψη μηχανογράφησης, που δεν πρόκειται να λυθεί μέχρι τη νέα ημερομηνία διασταύρωσης.

Ερωτηθείς σχετικά με το ζήτημα των «μαϊμού» ασφαλιστηρίων συμβολαίων, ο πρόεδρος του ΕΕΑ επισήμανε ότι «αν η διασταύρωση είχε τελειώσει τώρα θα αποδείκνυε ότι υπάρχει ένα μέρος συμβολαίων που κυκλοφορούσαν στην αγορά –όπως είχε γίνει και πριν 2 χρόνια – πιθανόν να μην είναι συμβόλαια τα οποία έχουν γίνει από μια εταιρία αλλά να είναι πλαστά συμβόλαια. Αυτά πιθανόν τώρα με τη νέα προθεσμία της 14ης Ιουλίου να κρυφτούν, να μην υπάρχουν, γιατί θα τρέξουν όλοι αυτοί που έκαναν αυτή την κομπίνα να ασφαλίσουν τα οχήματα για τα οποία είχαν δώσει πλαστά συμβόλαια».

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τη συνέντευξη του Προέδρου του Ε.Ε.Α.

Πηγή: eea.gr

 

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα