Τρίτη 16 Ιουλίου 2019,

Ασφαλίσεις «Santé» από την Groupama

Η φροντίδα της υγείας είναι για σας στάση ζωής;

Τα προγράμματα υγείας «Santé» σας παρέχουν ευέλικτες και οικονομικές προτάσεις για νοσοκομειακή περίθαλψη με δυνατότητα προσαρμογής στις δικές σας ανάγκες.

Δεν σας αρέσουν οι συμβιβασμοί, κυρίως όταν πρόκειται για την υγεία σας;

Για εσάς σχεδιάσαμε τα προγράμματα Santé Privilège και Santé Avantage, που σας παρέχουν όσα περιμένετε από ένα πρόγραμμα υγείας και ακόμα περισσότερα: σας προστατεύουν πλήρως, σέβονται την ανάγκη σας να νιώθετε σε καλά χέρια και σε άνετο περιβάλλον και σας απαλλάσσουν από κάθε οικονομική έγνοια.

Όταν θέλετε να έχετε την καλύτερη επιλογή ασφάλισης βάσει των αναγκών σας.

Το Santé Confort Plus σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη με στόχο να καλύψει μικρές και μεγάλες δαπάνες για την υγεία σας στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.

Μια επιλογή ασφάλισης σχεδιασμένη να προσαρμόζεται στις σημερινές αλλά και στις μελλοντικές σας ανάγκες.

To Santé Confort 6.000 σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη με στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένη ασφάλιση με χαμηλό κόστος σε πελάτες που πιθανώς διαθέτουν και άλλους ασφαλιστικούς φορείς.

Πραγματική ασφάλεια ακόμα και σε δύσκολους καιρούς.

To Santé Essentiel Plus σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη με στόχο να καλύψει μικρές και μεγάλες δαπάνες για την υγεία σας, μετά από μικρή δική σας συμμετοχή.

Ολοκληρωμένη ασφάλιση σε συνεργασία με τον όμιλο της Ευρωκλινικής.

Το Santé Sélection προσφέρει μοναδικό πακέτο υπηρεσιών υγείας με χαμηλό κόστος, αποκλειστικά στον όμιλο της Ευρωκλινικής και σε συνεργαζόμενα νοσοκομεία.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε και να συγκρίνετε εύκολα και γρήγορα τις καλύψεις και τα προνόμια που προσφέρουν τα προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης Santé.

sante groupama 1

sante groupama 2

Για μια ολοκληρωμένη ασφάλιση δική σας και της οικογένειάς σας μπορείτε να προσθέσετε μια από τις παρακάτω επιλογές προγραμμάτων πρωτοβάθμιας πρόληψης που θα προσφέρουν σιγουριά σε κάθε σας κίνηση.

Για να απολαμβάνετε μια ολοκληρωμένη ασφάλιση υγείας προσθέστε ένα από τα προγράμματα  πρωτοβάθμιας πρόληψης που σας παρέχουμε τα οποία θα προσφέρουν σιγουριά σε κάθε σας κίνηση.

Το Santé Principe σας εξασφαλίζει, σε συνεργασία με τον όμιλο ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ, ιατρική φροντίδα με κλινικές και διαγνωστικές εξετάσεις καθώς και ιατρικές επισκέψεις για λόγους ασθένειας, ατυχήματος ή και πρόληψης, σε κόστος τόσο χαμηλό που μπορεί να κάνετε απόσβεση των ασφαλίστρων από την πρώτη κιόλας χρήση για εξετάσεις!

Για να απολαμβάνετε μια ολοκληρωμένη ασφάλιση υγείας προσθέστε ένα από τα προγράμματα πρωτοβάθμιας πρόληψης που σας παρέχουμε τα οποία θα προσφέρουν σιγουριά σε κάθε σας κίνηση.

To Santé Vital σημαίνει ουσιαστική φροντίδα με ιατρικές και διαγνωστικές εξετάσεις για λόγους ασθενείας, ατυχήματος ή/και πρόληψης σε συνεργασία με τον Όμιλο Euromedica. Μια πρόσθετη επιλογή σε κόστος τόσο χαμηλό, που μπορεί να κάνετε απόσβεση των ασφαλίστρων σας από τις πρώτες κιόλας επισκέψεις.

Για να απολαμβάνετε μια ολοκληρωμένη ασφάλιση υγείας, προσθέστε ένα από τα προγράμματα πρωτοβάθμιας πρόληψης, τα οποία θα προσφέρουν σιγουριά σε κάθε σας κίνηση.

Το Santé primaire σας εξασφαλίζει, σε συνεργασία με τον όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, ιατρική φροντίδα με διαγνωστικές εξετάσεις και ιατρικές επισκέψεις για λόγους ασθένειας, ατυχήματος ή και πρόληψης, σε κόστος τόσο χαμηλό που μπορεί να κάνετε απόσβεση των ασφαλίστρων από την πρώτη κιόλας χρήση για εξετάσεις!

sante groupama 3

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το groupama.gr

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Αλέξης Κώτσαλος

Chernobyl insurance...

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα