Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019,

 Απειλούσε ότι θα βάλει φωτιά σε ένα ασφαλιστικό γραφείο.

Ένας άντρας από τη Μέριλαντ συνελήφθη επειδή φέρεται ότι απειλούσε να κάψει ένα ασφαλιστικό γραφείο της Erie.

Ο Charles Everett Jones, 51 ετών, κατηγορήθηκε για απειλή εμπρησμού, σύμφωνα με έκθεση της Ουάσιγκτον, WJLA της DC. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Jones, ο οποίος ήταν σε συνεχιζόμενη διαμάχη με την Erie Insurance, εισήλθε στις 14 Δεκεμβρίου στην ασφαλιστική εταιρεία Silver Spring, Md. Offices και απείλησε να κάψει το κτίριο.

«Ο Τζόουνς δήλωσε ότι το κτίριο αυτό θα βρίσκεται στις ειδήσεις στο εγγύς μέλλον επειδή ο ίδιος σχεδίαζε να επιστρέψει και να πυρπολήσει το κτίριο, γεγονός που θα σκότωνε όλους όσους ήταν μέσα», ανέφεραν οι ανακριτές στα δικαστήρια. Ο Τζόουνς ανέφερε ότι είχε καρκίνο στο πάγκρεας και είχε χάσει πρόσφατα και τους δύο γονείς του, σύμφωνα με την WJLA. Υποστηρίζεται επίσης, ότι διαβεβαίωνε τους υπαλλήλους πως ήταν πολύ σοβαρός και ότι θα πραγματοποιούσε την απειλή του.

Ο Τζόουνς επίσης δημοσίευσε tweet σχετικά με το σχέδιό του, σύμφωνα με την αστυνομία.»Μετά από μια διάγνωση καρκίνου του παγκρέατος, πολλοί άνθρωποι παίρνουν τεράστιες αποφάσεις για τη ζωή τους», έγραψε ο Τζόουνς σε ένα tweet του ημέρες μετά την υποτιθέμενη απειλή. «Η απόφασή μου είναι να γίνω μάρτυρας για εκείνους που κακοποιούνται από τον ασφαλιστικό κλάδο. Σκοπεύω να βάλω φωτιά  στο @erie_insurance στο Tech Drive στο Silver Spring την Τετάρτη το μεσημέρι».

Σε ένα άλλο tweet, ο Jones ισχυρίστηκε ότι τον Ιανουάριο του 2018 το αυτοκίνητό του χτυπήθηκε από έναν οδηγό που καλύπτεται από την Erie Insurance. Ισχυρίστηκε ότι χρειάστηκαν τρεις μήνες για να επισκευαστεί το αυτοκίνητό του και ότι η Erie έλαβε δράση μόνο μετά από απειλές και καβγάδες. Προληπτικά, η Erie Insurance έκλεισε το γραφείο της στο Silver Spring την ημέρα που ο Jones  απειλούσε ότι θα βάλει φωτά. Ο Τζόουνς συνελήφθη στις 3 Ιανουαρίου. Εάν καταδικαστεί, αντιμετωπίζει 10 χρόνια φυλάκισης.

Δημοσιογραφικό Τμήμα

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Αλέξης Κώτσαλος

Chernobyl insurance...

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα