Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019,

Ανταγωνιστικά προγράμματα κατοικίας από την ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Η Ορίζων Ασφαλιστική προσφέρει λύσεις για την ασφάλιση της κατοικίας των πελατών σας, με σκοπό την προστασία του πολυτιμότερου περιουσιακού τους στοιχείου.

Τα  προγράμματα της κατοικίας χαρακτηρίζονται από το πλήθος και τη χρησιμότητα των καλύψεων που παρέχουν, αλλά και από τα ασφάλιστρά τους που είναι από τα ανταγωνιστικότερα στην αγορά.

Παρουσίαση προγραμμάτων κατοικίας:

 • Blue Home: Είναι ένα πρόγραμμα, για κατοικίες, ενυπόθηκες και μη, το οποίο προσαρμόζεται σε κάθε είδους δανειακή σύμβαση και είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό, τόσο σε επίπεδο καλύψεων (με όλες τις απαιτήσεις των τραπεζών) όσο και σε ασφάλιστρα (rate 1,15%ο).
 • Dream Home: Πρόκειται για ένα ανταγωνιστικό πρόγραμμα, το οποίο απευθύνεται σε πελάτες που επιθυμούν πληρέστερη προστασία.

Περιλαμβάνει πακέτο καλύψεων για ζημιές σε κτήριο και περιεχόμενο, με δυνατότητα προσθήκης και συμπληρωματικών καλύψεων.

 • Horizon Gold Class: To πληρέστερο πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας για πελάτες που δεν διαπραγματεύονται την προστασία του σπιτιού τους, με εξαιρετικά ανταγωνιστικό ασφάλιστρο.
 • Agent Value: Πλήρης κάλυψη των πελατών σας, με ελκυστική προμήθεια για τον συνεργάτη μας.
 • Free Home: Αφορά μόνο κύριες κατοικίες και ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του προγράμματος είναι ότι προσφέρεται χωρίς απαλλαγές στις καλύψεις.
 • Πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας σε Α’ Κίνδυνο: Απευθύνεται σε μόνιμες κατοικίες,με καλύψεις σε Α’ κίνδυνο.

Συνοπτικά, τα κύρια πλεονεκτήματα των προγραμμάτων:

 • Ξεκάθαρο και κατανοητό συμβόλαιο χωρίς ψιλά γράμματα
 • Ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κόστος
 • Ουσιαστική προστασία της περιουσίας με σύγχρονες καλύψεις
 • Αποζημίωση σε αξία καινούργιου
 • Άμεση εξυπηρέτηση με απλές και σύντομες διαδικασίες
 • Νέοι, αναμορφωμένοι όροι ώστε το Ασφαλιστήριο να αποτελεί πλέον έναν εύχρηστο οδηγό που θα βοηθήσει τον ασφαλισμένο να χρησιμοποιήσει πιο εύκολα όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται.
 • Η διαχείριση έκδοσης του συμβολαίου γίνεται online από το σύστημα της Εταιρείας

Κοινό στοιχείο των προγραμμάτων ασφάλισης κατοικίας της Ορίζων Ασφαλιστικής, είναι η ευελιξία και η δυνατότητα προσαρμογής τους στις συγκεκριμένες ανάγκες κάθε πελάτη σε ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της Ορίζων Ασφαλιστικής επισκεφτείτε τη σελίδα www.orizonins.gr

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Περί τεκμηρίων ο λόγος…

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα