Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019,

Ακρωτηριάστηκε για να εισπράξει τα λεφτά της ασφάλειας

Η αστυνομία της Σλοβενία κατηγορεί μια γυναίκα για ακρωτηριασμό του χεριού της με κυκλικό ηλεκτρικό πριόνι στοχεύοντας στην ασφαλιστική αποζημίωση με τη συγκατάθεση και βοήθεια της οικογένειάς της. Η 21χρονη και ένας συγγενής της κρατούνται και καλούνται να αντιμετωπίσουν ποινή φυλάκισης οκτώ χρόνια φυλάκισης. Η οικογένεια, σύμφωνα με την τοπική αστυνομία, πρόσφατα υπέγραφε ασφαλιστήριο συμβόλαιο για τραυματισμό και η γυναίκα μετά από το «ατύχημά» της φέρεται να λάμβανε αποζημίωση 400.000 ευρώ.

Και τα τέσσερα μέλη της οικογένειας κρατήθηκαν αρχικά, με τα δύο στη συνέχεια να απαλλάσσονται από τις κατηγορίες. Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι η οικογένεια σκόπιμα έκοψε το χέρι της γυναίκας πάνω από τον καρπό της στο σπίτι τους στη Λιουμπλιάνα. Οι συγγενείς την πήγαν στο νοσοκομείο, λέγοντας ότι είχε τραυματιστεί κατά το κλάδεμα.

Ένα ακόμα τραγικό στοιχείο της ιστορίας είναι ότι η οικογένεια άφησε πίσω το ακρωτηριασμένο χέρι, ώστε να μην υπάρχει πιθανότητα να σωθεί και η αναπηρία να είναι μόνιμη. Βέβαια, το χέρι μεταφέρθηκε άμεσα από τις αρχές και οι γιατροί το έραψαν εγκαίρως.

Δημοσιογραφικό Τμήμα

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Αλέξης Κώτσαλος

Chernobyl insurance...

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα