Κυριακή 24 Μαρτίου 2019,

Ίντερνετ εν ώρα πτήσης, η νέα δραστηριότητα που κυνηγά η Google

H Google βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να εξαγοράσει τη μονάδα ευρυζωνικών υπηρεσιών για αεροσκάφη της Nokia Oyj καθώς η θυγατρική της Alphabet θέλει να εισέλθει σε νέες υπηρεσίες και να προσεγγίσει περισσότερους χρήστες προσφέροντας ίντερνετ υψηλών ταχυτήτων εν πτήσει, ανέφεραν ανώνυμες πηγές προσκείμενες στην υπόθεση.

Η τεχνολογία της Nokia θα μπορούσε να βοηθήσει την Google να προσφέρει ταχύτερη λύση αντί για το υφιστάμενο Wi-Fi στα αεροπλάνα. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και μπορεί να επιτευχθεί σύντομα συμφωνία, σημείωσαν οι πηγές. Ωστόσο, δεν έχει ληφθεί ακόμη τελική απόφαση και οι δύο πλευρές θα μπορούσαν να μην καταλήξουν σε συμφωνία, πρόσθεσαν.

Το ίντερνετ εν πτήσει αποτελεί εδώ και χρόνια πρόβλημα για τους καταναλωτές, με τις υπηρεσίες να είναι ελαττωματικές και το εύρος ζώνης αδύναμο. Ωστόσο, συχνά οι ταξιδιώτες πληρώνουν αδρά για οποιαδήποτε συνδεσιμότητα εν ώρα πτήσεις. Πρόκειται για μια επιχειρηματική ευκαιρία και ένα «παράθυρο» για την Google να διευρύνει τις υπηρεσίες της.

Πηγή: capital.gr

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα