Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018,

interasco

Tαξίδι πωλήσεων της Interasco Α.Ε.Γ.Α. στο Βιετνάμ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τις 23 μέχρι τις 30 Μαΐου 2017, το προγραμματισμένο ταξίδι πωλήσεων της  Interasco Α.Ε.Γ.Α. στο Βιετνάμ.

Περισσότεροι από σαράντα επιτυχόντες συνεργάτες του ελεύθερου δικτύου διαμεσολάβησης, μεσίτες, πράκτορες & ασφαλιστικοί σύμβουλοι, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά αυτόν τον ευλογημένο τόπο, με τα σμαραγδένια νερά, τα καταπράσινα βουνά, τα Εθνικά Πάρκα, τις ζωντανές πόλεις και μια από τις καλύτερες κουζίνες του κόσμου.

Οι «πρωταθλητές» του διαγωνισμού της Interasco, με πρώτη στάση το Ανόι, την πρωτεύουσα του Βιετνάμ, επισκέφθηκαν το μαυσωλείο του Ho Chi Minh, το Ναό της Λογοτεχνίας που χρονολογείται από τον 11ο αιώνα, το Εθνολογικό Μουσείο, τη γραφική λίμνη Χοάν Κιέμ με τον ναό Νγκοκ Σον.

Ακολούθησε ολοήμερη κρουαζιέρα στον κόλπο Halong, μια τοποθεσία «μνημείο» παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Unesco, με περίπου 2000 βραχονησίδες από ασβεστόλιθο καλυμμένες με πυκνή βλάστηση, ένα τοπίο μοναδικής φυσικής ομορφιάς καθώς και βόλτα με βάρκες μπαμπού στο κανάλι.

Οι επόμενες ημέρες υπήρξαν εξίσου συναρπαστικές για τους ταξιδευτές της Interasco, καθώς έφθασαν στο νότιο μέρος του Βιετνάμ, στην πόλη Χο Τσι Μινχ ή γνωστότερη σε όλους, Σαϊγκόν, που αποτελεί εμπορικό, επιστημονικό, τεχνολογικό, βιομηχανικό και τουριστικό κέντρο.

Επόμενη επίσκεψη, που δεν θα μπορούσε να λείψει, το Cu Chi, το πασίγνωστο πολεμικό κρησφύγετο των Βιετναμέζων, ένα σύμπλεγμα από δαιδαλώδη τούνελ που σε συνδυασμό με το πολεμικό μουσείο, μαρτυρούν τη σύγχρονη ιστορία του Βιετνάμ.

Τους συνεργάτες συνόδευσαν, ο Πρόεδρος της Interasco κ. Κωνσταντίνος Κοτσιλίνης, ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Κάρολος Σαϊας, ο νομικός σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. κ. Δημήτρης Γαλάνης, ο Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing κ. Θεόδωρος Ζαχαρόπουλος, η Αναπληρώτρια Διευθύντρια Πωλήσεων κα Ναταλία Γιαννιού καθώς και η Υποδιευθύντρια Κλάδου Αυτοκινήτων κα Αναστασία Αισώπου.

Το τελευταίο βράδυ, η οικογένεια της Interasco παραβρέθηκε στο καθιερωμένο, επίσημο δείπνο, όπου κυριάρχησαν οι ευχάριστες αναμνήσεις αυτού του συναρπαστικού οκταήμερου, που κύλησε μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευδιάθετο και εξαιρετικά φιλικό κλίμα. Η διοίκηση της Εταιρίας επιβεβαίωσε τη δέσμευση της να συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στους Συνεργάτες της, αναγνωρίζοντας τη συνεισφορά τους και ανταμείβοντας τους για τις επιδόσεις τους.

Το ραντεβού ανανεώνεται για τους κορυφαίους συνεργάτες της Interasco, για την επόμενη χρονιά, στον επόμενο προορισμό-έπαθλο, τη μοναδική Ρωσία!

 

 

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Τελευταία άρθρα

11/12/2017

«Νέα Online εταιρική εικόνα της Interasco Α.Ε.Γ.Α»

12/09/2017

Η Νέα «OPTIMUM» Γενιά Νοσοκομειακών Προγραμμάτων της Interasco

13/07/2017

Νέος Διαγωνισμός Πωλήσεων της Interasco Α.Ε.Γ.Α.

21/03/2017

Crow Selling 5% από την Interasco

26/01/2017

Νέες καλύψεις στα ασφαλιστήρια υγείας της Interasco

07/12/2016

Ανάπτυξη Δραστηριοτήτων της Interasco A.E.Γ.Α. στη Βόρεια Ελλάδα

07/12/2016

«Διπλές οι Εκπλήξεις» από την Interasco Α.Ε.Γ.Α. στο δίκτυο συνεργατών της

16/11/2016

Η συμμετοχή της Interasco running team στη διοργάνωαη του Μαραθώνιου Αθήνας 2016

06/09/2016

Νέα Αναπληρώτρια Διευθύντρια Ασφαλιστικών Εργασιών στην Interasco ΑΕΓΑ

31/05/2016

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ταξίδι πωλήσεων της Interasco Α.Ε.Γ.Α. στη Νέα Υόρκη.

09/05/2016

Νέα διευθύντρια ασφαλιστικών εργασιών στην Interasco ΑΕΓΑ

23/03/2016

«Νους Υγιής εν σώματι Υγιεί» για την Interasco Running Team

16/03/2016

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας, της Interasco Α.Ε.Γ.Α, για το έτος 2016

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα