Πέμπτη 16 Μαΐου 2019,

H Εκδήλωση της Karavias Art Insurance

Μια ευχάριστη βραδιά με μουσική και ευφάνταστα cocktails απόλαυσαν οι προσκεκλημένοι της KARAVIAS ART INSURANCE, σε μια συνάντηση γνωριμίας των εκπροσώπων της ασφαλιστικής αγοράς με συλλέκτες έργων τέχνης, κοσμηματοπώλες, πραγματογνώμονες, εκτιμητές και συντηρητές έργων τέχνης, στη σκιά της Ακρόπολης, στο roof garden The ZilΗ εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Οκτωβρίου, με αφορμή το διεθνές συνέδριο Ασφαλιστών Έργων Τέχνης και Κοσμημάτων (IFASIC), το οποίο φιλοξενείται φέτος, 19-21 Οκτωβρίου, στην Αθήνα.

4

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κος Γεώργιος Καραβίας απευθυνόμενος στους προσκεκλημένους, τόνισε ότι η Karavias Underwriting Agency είναι και θα είναι πάντοτε δίπλα σας, αρωγός στο έργο που επιτελούν οι Έλληνες Συλλέκτες και Κοσμηματοπώλες εξασφαλίζοντας, μέσα από τη γνώση και την εξειδίκευση, κάθε πολύτιμο, μοναδικό και αναντικατάστατο έργο τέχνης ή κόσμημα.

2

Με τον τρόπο αυτό συμβάλλουμε στη διάσωση των έργων τέχνης, στη διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς μας, διαχέοντας τη γνώση και την ομορφιά της τέχνης.

«Η φετινή χρονιά», πρόσθεσε ο κος Καραβίας, «είναι μία χρονιά σταθμός για εμένα και τους συνεργάτες μου, καθώς κλείνουμε 30 χρόνια ως Ασφαλιστές Έργων Τέχνης και Κοσμημάτων.

1

Μια μακρά πορεία, με πολλές δυσκολίες, πολύ μεγάλη προσπάθεια, σε μια διαρκώς μεταβαλλόμενη και εξ ορισμού απαιτητική αγορά. Χιλιάδες Ασφαλιστήρια συμβόλαια, Χιλιάδες ασφαλισμένα έργα τέχνης και Κοσμήματα, και αυτό το οφείλουμε σε όλους εσάς!»

Ιδιαίτερα τιμητική ήταν η παρουσία των Συνδικάτων των Lloyd’s που επί δεκαετίες συνεργάζονται και υποστηρίζουν την Karavias Art Insurance.

3

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Τελευταία άρθρα

26/02/2019

Πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη της Αγροτικής Ασφάλισης στην Ευρώπη θα παίξει η ελληνική Ασφαλιστική Αγορά και η Karavias Underwriting Agency

07/11/2018

Τα καινούρια γραφεία της Mega Brokers σηματοδοτούν τη νέα εποχή της εταιρείας

07/11/2018

Η Karavias Underwriting Agency Ασφαλίζει την «Art Thessaloniki»

23/10/2018

Επιβράβευση της 8ετούς Θητείας του Γ. Καραβία στο «τιμόνι» του ΣΕΜΑ

05/07/2018

O Γιώργος Καραβίας λανσάρει την τέχνη του «Micro Underwriting»

25/05/2018

Τί είναι το Open Market και πώς η Karavias Underwriting Agency μπορεί να βρει λύσεις για δύσκολους ασφαλιστικούς κινδύνους.

23/05/2018

Διαχείριση ναυτιλιακών κινδύνων από την KARAVIAS UNDERWRITING AGENCY

21/03/2018

Motor Insurance από την Karavias Underwriting Agency

12/03/2018

Η Karavias Underwriting Agency στο Οινόραμα 2018.

02/03/2018

Κάλυψη μικρών κοσμηματοπωλείων χωρίς πραγματογνωμοσύνη από την KARAVIAS UNDERWRITING AGENCY!

10/10/2017

Η Karavias Underwriting Agency, Χορηγός Ασφάλισης στην έκθεση «Art take over» του The Mall Athens

06/09/2017

Προγράμματα ασφάλισης κατοικίας από την Karavias Underwriting Agency

05/07/2017

Μεγάλη ανταπόκριση της αγοράς στο νέο πρόγραμμα Ταξιδιωτικής Ασφάλισης «Travel Insurance» της Karavias Underwriting Agency.

19/05/2016

Η KARAVIAS ART INSURANCE για ακόμη μια χρονιά χορηγός στην έκθεση ART ATHINA 2016

19/04/2016

H Karavias Underwriting Agency (Coverholder at Lloyd’s) σε συνεργασία με την Alexander Moore AE (SAP Golden Partner) επιλέγει το SAP BusinessOne/InsuranceOne για την αναβάθμιση των υπηρεσιών της

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα