Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019,

Eurolife ERB – Σταθερά δίπλα στη νέα γενιά

Για 3η φορά, η Eurolife ERB διοργανώνει Business Day για φοιτητές κορυφαίων πανεπιστημίων της χώρας

Σταθερά δίπλα στη νέα γενιά και με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, η Eurolife ERB, στο πλαίσιο του θεσμού «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας», διοργάνωσε το 3ο Business Day, την Πέμπτη, 9 Μαΐου. Με τη συμμετοχή 36 φοιτητών από 9 κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, σκοπός του Business Day ήταν να προσφέρει στους φοιτητές μία ουσιαστική εμπειρία γνωριμίας και αλληλεπίδρασης με μία από τις κορυφαίες επιχειρήσεις του ασφαλιστικού κλάδου.

Η Eurolife ERB σχεδίασε ένα διαδραστικό πρόγραμμα, εστιάζοντας τόσο στα συστατικά που την έχουν αναδείξει σε κορυφαίο εργοδότη, όσο και στις ξεχωριστές ευκαιρίες καριέρας που προσφέρει στη νέα γενιά. Το πρόγραμμα ημέρας ξεκίνησε με παρουσίαση της εταιρείας, της οργανωτικής δομής και της ιστορίας της στην ελληνική ασφαλιστική αγορά. Οι φοιτητές έμαθαν για το όραμα και τις αξίες της εταιρείας, καθώς και για τη δέσμευσή της να βρίσκεται πάντα δίπλα στους πολίτες, προσφέροντάς τους σιγουριά και ασφάλεια.

Ένας από τους βασικούς στόχους της Eurolife ERB στο 3ο Business Day ήταν να δείξει στους φοιτητές ότι μια ασφαλιστική εταιρεία είναι ένα ελκυστικό περιβάλλον εργασίας, με εξαιρετικές ευκαιρίες καριέρας για έναν νέο επαγγελματία. Μέσα από ένα gamification quiz, η κα Βάσια Χανιώτη, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Eurolife ERB, παρουσίασε το εύρος θέσεων εργασίας στην εταιρεία, για στελέχη που προέρχονται από πολλούς και διαφορετικούς μεταξύ τους τομείς και αντικείμενα. Ως μια αξιόπιστη εταιρεία, με οικονομική ευρωστία, η Eurolife ERB επενδύει σε στελέχη από διαφορετική αφετηρία και ειδικότητες, εμπλουτίζοντας το ανθρώπινο δυναμικό της με ικανούς επαγγελματίες.

Συνεχίζοντας το διαδραστικό πρόγραμμα του Business Day, η Eurolife ERB προσέφερε στους φοιτητές ένα session για μια επιτυχημένη επαγγελματική συνέντευξη, χρησιμοποιώντας και τη μέθοδο της Owiwi. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό serious game προσομοίωσης που ελέγχει και παρακολουθεί την ευελιξία, την προσαρμοστικότητα, την κριτική σκέψη και άλλες δεξιότητες του χρήστη, οι οποίες είναι απαραίτητες σήμερα κατά την αξιολόγησή του για μια θέση εργασίας. Μέσω της προσομοίωσης αυτής, οι φοιτητές αναγνώρισαν τα δυνατά τους σημεία και εκείνα που χρειάζονται περαιτέρω βελτίωση και πήραν χρήσιμες πληροφορίες για μια επιτυχημένη επαγγελματική συνέντευξη.

Στη συνέχεια, ήρθαν σε επαφή με στελέχη από το top management της εταιρείας, συζητώντας για τη Eurolife ERB, για την ασφαλιστική αγορά και τις ευκαιρίες καριέρας και σταδιοδρομίας σε αυτόν. Ο κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Eurolife ERB, μίλησε στους φοιτητές για τη δική του πορεία στον κλάδο και για τις αποφάσεις που σχημάτισαν την καριέρα του, εξηγώντας ότι το να είναι σε θέση να λαμβάνουν σωστές αποφάσεις δεν αφορά μόνο την επαγγελματική τους εξέλιξη, αλλά όλα τα επίπεδα της ζωής τους. Ο κ. Σαρρηγεωργίου ανακοίνωσε επίσης ότι οι τρεις φοιτητές, θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν για μια ολόκληρη ημέρα στη Eurolife ERB, στο τμήμα της επιλογής τους. Εκεί θα γνωρίσουν από κοντά τα στελέχη της εταιρείας και θα δουν πώς είναι μια εργασιακή ημέρα στη Eurolife ERB.

Η κα Βάσια Χανιώτη ανέφερε σχετικά «αυτό ήταν το 3ο Business Day για εμάς, αλλά αυτό δεν επηρέασε τον ενθουσιασμό και την ανυπομονησία μας. Είναι χαρά μας να υποδεχόμαστε στα γραφεία μας τους αυριανούς επαγγελματίες, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να δουν από κοντά πώς είναι να εργάζεσαι σε μια κορυφαία εταιρεία στον κλάδο της. Σχεδιάσαμε το πρόγραμμα με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχουμε λιγότερες ομιλίες και μεγαλύτερη συμμετοχή των φοιτητών, δίνοντάς τους ταυτόχρονα την ευκαιρία να συναναστραφούν με τα στελέχη μας και να μάθουν από τη διαδρομή και την εμπειρία τους. Αποτελεί δέσμευσή μας να στελεχώνουμε τα διάφορα τμήματα της εταιρείας με νέους, ικανούς επαγγελματίες. Θέλουμε να γνωρίζουν τις θέσεις εργασίας και τις προοπτικές καριέρας που μπορούν να έχουν σε εμάς, καθώς είμαστε ένας οργανισμός που καθημερινά εξελίσσεται και μεγαλώνει. Οι άνθρωποί μας είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας που διαμορφώνει την πορεία μας στην αγορά, γι’ αυτό και επενδύουμε συνεχώς στην εξέλιξη και την ανάπτυξη του δυναμικού μας».

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Τελευταία άρθρα

10/07/2019

Η Eurolife ERB συνεργάζεται με το περιοδικό δρόμου «Σχεδία»

27/06/2019

Eurolife ERB: Εκπαίδευση για την οδική ασφάλεια

20/06/2019

Ο Γιάννης Αναστόπουλος Διευθυντής Ανάπτυξης και Πωλήσεων του Career Sales Force στη Eurolife ERB

05/06/2019

Νέα τιμολόγηση στα πακέτα κατοικίας με ολοκληρωμένη εμπειρία χρήσης από το Eurolife Partners  

19/04/2019

Η Eurolife ERB συμμετείχε στο CareerFair4All

12/04/2019

Η Eurolife ERB στο Open House Athens

04/04/2019

Η Eurolife ERB επενδύει στην εξέλιξη της νέας γενιάς

14/03/2019

Ακόμα περισσότερες δυνατότητες για το Eurolife Partners

28/01/2019

Νέος Διαγωνισμός Πωλήσεων από τη Eurolife ERB

25/01/2019

Ο Παναγιώτης Δήμου νέος Διευθυντής Πωλήσεων στη Eurolife ERB

12/12/2018

Στο Costa Navarino οι επιτυχόντες του 1ου Διαγωνισμού Πωλήσεων της ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες Α.Ε.Μ.Α.

04/12/2018

Νέα έκδοση για την εφαρμογή Eurolife Partners

23/07/2018

Eurolife και Mega Brokers ταξίδεψαν στη Βιέννη

09/05/2018

Νέα σειρά Προγραμμάτων Υγείας «Εξασφαλίζω» από την Eurolife ERB

13/02/2018

Μπες στην online έρευνα της Eurolife ERB, πες τη γνώμη σου και διεκδίκησε ένα iPad Mini 4

20/09/2017

Στρατηγική συνεργασία Eurolife ERB με FRISS -Ενισχυμένη προστασία απέναντι στην ασφαλιστική απάτη

11/09/2017

Εθελοντική Αιμοδοσία από την Eurolife Cyprus

25/07/2017

Tomorrobot: Mία δράση που πάει τα παιδιά στο αύριο! Πρωτοποριακό πρόγραμμα Eurolife ERB για την εκπαίδευση στην ψηφιακή εποχή

21/07/2017

Νέες εργασίες Νοσοκομειακών με κάλυψη 100% από την Eurolife ERB

18/07/2017

Premium Νοσοκομειακό Β” Πρόγραμμα από την Eurolife ERB

18/07/2017

Πρόγραμμα Safe Management από την Eurolife ERB

13/07/2017

Αλλαγή Τιμολογιακής Πολιτικής σε Συγκεκριμένες Κατηγορίες Οχημάτων από την Eurolife ERB

06/07/2017

Ομαδικά συνταξιοδοτικά προγράμματα από την Eurolife ERB

06/07/2017

Ταξίδι στη Βαρκελώνη για τους συνεργάτες των MEGA BROKERS SA – EUROLIFE ERB

30/06/2017

‘Ασφάλιση Εισπράξεων POS’ από τη Eurolife ERB, σε συνεργασία με την Eurobank!

10/04/2017

Premium Νοσοκομειακό Παιδικό: Νέο πρόγραμμα ολοκληρωμένης κάλυψης για παιδιά από την Eurolife ERB

02/02/2017

Επιμόρφωση συνεργατών Eurolife ERB 2017 – Κύκλος εκπαιδευτικών προγραμμάτων 1ου εξαμήνου

29/12/2016

Νέα προΐοντική Πολιτική Κλάδου αυτοκινήτων από την Eurolife Ασφαλιστική

21/12/2016

Η Eurolife ERB σταθερός αρωγός των δράσεων του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης

15/11/2016

«Εξασφαλίζω το μέλλον του παιδιού μου» Το πρόγραμμα της Eurolife ERB που δίνει ουσιαστικές λύσεις στις μελλοντικές ανάγκες του παιδιού

01/11/2016

Με το Safe Pocket της Eurolife ERB, σε συνεργασία με την Eurobank, το πορτοφόλι σας είναι πλέον ασφαλισμένο!

30/09/2016

‘Ας μιλήσουμε’! Μια διαδικτυακή πλατφόρμα διαλόγου Με την πρωτοβουλία της Eurolife ERB

26/09/2016

Η Eurolife ERB επενδύει σταθερά στην επιμόρφωση των συνεργατών της «Αφουγκραζόμαστε, Ανταποκρινόμαστε, Αναπτυσσόμαστε» με τον νέο κύκλο εκπαιδευτικών ημερίδων

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Περί τεκμηρίων ο λόγος…

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα