Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018,

Eurolife Cyprus: Μια επιτυχημένη ημέρα δράσης και ενημέρωσης για την πρόληψη!

Mέσα στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Εταιρείας μας «Πρόληψη», πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 13 Μαΐου, στο The Mall of Cyprus, μια πρωτότυπη ημέρα δράσης και ενημέρωσης για θέματα διατροφής, υγείας, άθλησης και περιβάλλοντος.

Ο ισόγειος χώρος του The Mall of Cyprus διαμορφώθηκε με τον πιο δημιουργικό τρόπο σε ένα χώρο αλληλεπίδρασης, δημιουργίας και ενημέρωσης, όπου κάθε θεματολογία είχε τις δικές της ενέργειες, δίνοντας στο κοινό τη δυνατότητα να απολαύσει μια ολοκληρωμένη εμπειρία, λαμβάνοντας μέρος σε διάφορες δραστηριότητες, που τους έφερνε πιο κοντά στα θέματα της πρόληψης.

Η εκδήλωση στέφθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, αφού μικροί και μεγάλοι, μέσα από διάφορες διαδραστικές δραστηριότητες ήρθαν σε επαφή με σημαντικούς πυλώνες που αφορούν τη μεσογειακή διατροφή και την απόκτηση υγιούς διατροφικής συμπεριφοράς, την έμπρακτη προστασία του περιβάλλοντος, τη σωστή και ασφαλή χρήση του ποδηλάτου, αλλά και τη διακοπή του καπνίσματος.

Στόχος της EuroLife είναι να συνεχίσει να αναπτύσσει και να πραγματοποιεί δράσεις και ενέργειες που αφορούν την πρόληψη σε καίρια ζητήματα της καθημερινότητας μας που μπορούν να κάνουν τη ζωή μας καλύτερη. Τα προγράμματα που παρουσιάστηκαν είναι ενταγμένα σε Σχολεία της Δημοτικής και Μέσης εκπαίδευσης και γίνονται σε συνεργασία με τους ΜΚΟ Cymepa, Bone Vivo, το Πανεπιστήμιο Κύπρου και την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας.

 

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Τελευταία άρθρα

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα