Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018,

Eurolife Cyprus: η πρώτη επιλογή στην παροχή αξιόπιστων ασφαλιστικών λύσεων

H Eurolife Cyprus ιδρύεται το 1989 από την Manufacturers Life του Καναδά και την Τράπεζα Κύπρου, με στόχο την πρωτιά στον Ασφαλιστικό Κλάδο Ζωής. Την πρώτη χρονιά η εταιρεία κερδίζει μερίδιο αγοράς 3% με 3.000 πελάτες και 26 άτομα προσωπικό.

Η Eurolife το 1994 εξαγοράζει το μερίδιο της Manufacters Life και γίνεται πλήρες μέλος του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου. Αναπτύσσεται ραγδαία το δίκτυο πωλήσεων και το bancassurance, με πρωτοποριακά προγράμματα. Η εταιρεία, ως πρωτοπόρος στην επιτυχημένη ανάπτυξη του τραπεζο – ασφαλιστικού συστήματος στην Κύπρο, προσελκύει εταιρείες του εξωτερικού για την τεχνογνωσία.

Το 2000, παρέχεται η δυνατότητα σε όλους τους πελάτες να έχουν εβδομαδιαία ενημέρωση για την απόδοση των μονάδων επένδυσης των σχεδίων τους.

Η EuroLife, το 2001 μετακομίζει στο EuroLife House, το νέο ιδιόκτητο κτήριο των κεντρικών γραφείων. Από το 2001 ασκεί εργασίες στις τραπεζο-ασφαλίσεις μέσω του τότε Δικτύου Καταστημάτων της Τράπεζας Κύπρου στην Ελλάδα, με την επωνυμία «Κύπρου Ζωής».

Από το 2004 και έπειτα ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται για την απόδοση των μονάδων επένδυσης του ασφαλιστικού του σχεδίου από την ιστοσελίδα www.eurolife.com.cy.

Το 2008, η EuroLife εισάγει τα ασφαλιστικά σχέδια νέας γενιάς, ευέλικτα και σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες του κάθε πελάτη.

Η EuroLife διατηρεί ηγετική θέση στην ασφαλιστική βιομηχανία της Κύπρου μέχρι και το 2010. Πετυχαίνει και διατηρεί ένα επαγγελματικό και άρτια καταρτισμένο δίκτυο πωλήσεων πλήρους απασχόλησης παγκυπρίως με 250 ασφαλιστές και εξυπηρετεί πάνω από 88.000 πελάτες, με ένα μερίδιο αγοράς γύρω στο 28%.

Εν έτη 2011 είναι η μόνη εταιρεία που εισαγάγει το πρωτοποριακό σύστημα MRAS (Allfinanz URE) και προσφέρει άμεση και εξατομικευμένη κάλυψη, χωρίς ιατρικές εξετάσεις.

Το 2012 η εταιρεία λαμβάνει το διεθνές πρότυπο ποιότητας « Investors in People», το μοναδικό ολοκληρωμένο και διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο ποιότητας στον τομέα της διεύθυνσης και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού.

Η Εταιρεία πλέον το 2013 αποτελεί χρονιά σταθμός για την Κυπριακή Οικονομία και στηρίζει έμπρακτα τους πελάτες της, επιτυγχάνοντας θετικές αποδόσεις στα επενδυτικά της ταμεία και καταβάλλοντας €125.000.000 σε εξαργυρώσεις, ωφελήματα λήξης και απαιτήσεις σε συμβόλαια ζωής ατυχημάτων και υγείας.

Το 2014 εισαγάγει το Lifecare ένα πρωτοποριακό προϊόν. Σε Παγκύπρια έρευνα αγοράς κατακτά τη πρώτη θέση σε αξιοπιστία, ευρωστία και επαγγελματισμό.

Το 2015, παρουσιάζει το σχέδιο επαγγελματικών συντάξεων. Το σχέδιο είναι αντίστοιχο ενός πολυεπιχειρησιακού Ταμείου Προνοίας, με επιπλέον καινοτόμα χαρακτηριστικά λόγω της εξειδίκευσης που διαθέτει στον τομέα αυτό.

Το 2016 προχωράει στη δημιουργία του myeurolife για τους πελάτες. Προχωρά πιστοποιημένη πλέον  με το διεθνές πρότυπο ποιότητας Investors in PeopleBronze κάνοντας στροφή στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, εστιάζοντας τις ενέργειες στο χώρο της πρόληψης.

Το όραμα της Eurolife Cyprus είναι να αναγνωρίζεται ως η πρώτη επιλογή στην παροχή αξιόπιστων ασφαλιστικών λύσεων που ανταποκρίνονται στις μεταβαλλόμενες προσωπικές και επιχειρηματικές σας απαιτήσεις.

Αποστολή της να την συστήνουν για τις ασφαλιστικές, συνταξιοδοτικές και επενδυτικές λύσεις αξίας που προσφέρει.

Επικοινωνήστε σήμερα με την Eurolife Cyprus, SITE, τηλέφωνο επικοινωνίας: 80 00 88 80, 22 12 40 00, Email:info@eurolife.bankofcyprus.com

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Τελευταία άρθρα

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα