Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018,

EuroLife Cyprus: Έρχεται πιο κοντά σας με ανανεωμένη ιστοσελίδα!

Η ασφαλιστική εταιρεία EuroLife με πηγή έμπνευσης τους πελάτες της και τις ανάγκες τους, δημιούργησε μια πλήρως ανανεωμένη ιστοσελίδα  www.eurolife.com.cy, καλωσορίζοντας τον επισκέπτη σε ένα σύγχρονο, εύχρηστο και φιλικό διαδικτυακό κόσμο, κάνοντας την περιήγηση πιο εύκολη και πιο απλή από ποτέ.

Με μοντέρνα δομή και αναβαθμισμένη αισθητική, η νέα ιστοσελίδα διακρίνεται για τον πελατοκεντρικό χαρακτήρα και τον ελκυστικό σχεδιασμό της, αναδεικνύοντας τη φρέσκια και φιλική προσέγγιση προς τον επισκέπτη, που μπορεί να περιηγηθεί άμεσα και απλά μεταξύ των κύριων ενοτήτων από το βασικό μενού. Η εύκολη περιήγηση επικεντρώνεται στην παρουσίαση που έχει ο χρήστης βάσει των δικών του προσωπικών αναγκών, και στην απλή παρουσίαση των επιλογών του που η EuroLife του προτείνει.

Επίσης εξειδικευμένα εργαλεία βοηθούν τον επισκέπτη να βρει εξατομικευμένα αποτελέσματα για το επενδυτικό προφίλ του, τις επιλογές και το κόστος για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη του κ.ά.

Παράλληλα, μέσω της ανανεωμένης ιστοσελίδας www.eurolife.com.cy,  ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί και στη διαδικτυακή πλατφόρμα myeurolife. Το myeurolife παρέχει προσωπική και αξιόπιστη εξυπηρέτηση σε ό,τι αφορά τις ασφαλιστικές του συμβάσεις, να έχει πρόσβαση σε πιστοποιητικά και έντυπα, καθώς και να διαχειρίζεται το ασφαλιστικό του συμβόλαιο, 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Τελευταία άρθρα

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα