Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018,

ERGO: Σε ανοιχτή επικοινωνία η Διοίκηση της ERGO με το δίκτυο Συνεργατών της

Με στόχο τη σταθερή επικοινωνία με τους Συνεργάτες της, η Διοίκηση των εταιριών του ομίλου ERGO στην Ελλάδα πραγματοποίησε εννέα σημαντικές συναντήσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Καβάλα και Πάτρα. Η ενημέρωση των Συνεργατών των δικτύων της μέσω ενός ανοιχτού διαλόγου, εντάσσεται στην πολιτική της Διοίκησης για την αποτελεσματική διαχείριση των θεμάτων που τους απασχολούν.

Ο CEO των εταιριών κ. Θεόδωρος Κοκκάλας, ο Γενικός Διευθυντής κ. Δημήτριος Χατζηπαναγιώτου, ο Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών κ. Στάθης Τσαούσης, ο Διευθυντής Τομέα Ασφαλιστικών Λειτουργιών Ασφαλίσεων Ζημιών κ. Στέφανος Στεφανίδης, και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος κ. Ιορδάνης Χατζηιωσήφ, είχαν μια ουσιαστική ανοικτή συζήτηση με τους Συνεργάτες πάνω σε σημαντικά ζητήματα που εκείνοι εντοπίζουν κατά τη συνεργασία τους, άκουσαν τις προτάσεις τους και αντάλλαξαν απόψεις σε επίκαιρα θέματα της αγοράς.

02

Όπως σημείωσε απευθυνόμενος προς τους Συνεργάτες, ο CEO των εταιριών κ. Θεόδωρος Κοκκάλας, κύριο μέλημα της διοίκησης είναι να εκλείψει η εσωστρέφεια και το διοικητικό προσωπικό και τα δίκτυα των Συνεργατών όλων των εταιριών της ERGO στην Ελλάδα να αποτελέσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το δυναμικό της νέας ασφαλιστικής εταιρίας, η οποία είναι ικανή να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των Ασφαλισμένων, των Συνεργατών, των Μετόχων και του Προσωπικού της. “Το πρώτο μεγάλο και πολύπλοκο εγχείρημα για τον σκοπό αυτό, η μετακόμιση της ERGO και η συστέγαση στα κτίρια της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, υλοποιήθηκε με επιτυχία. Συνεχίζουμε ακάθεκτοι τον προγραμματισμό μας με στόχο την πλήρη λειτουργική και νομική συνένωσή μας”.

Ο Γενικός Διευθυντής των εταιριών κ. Δ. Χατζηπαναγιώτου, αφού ευχαρίστησε τους Συνεργάτες για την ενεργή και ουσιαστική τους συμβολή κατά το τρέχον διάστημα της συνένωσης, αναφέρθηκε αναλυτικά στις ήδη αποφασισμένες και άμεσα υλοποιήσιμες ενέργειες των εταιριών, που έχουν ως στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους Συνεργάτες και την αναβάθμιση της εξυπηρέτησής τους. Ο κ. Χατζηπαναγιώτου ολοκλήρωσε την παρουσίασή του, επισημαίνοντας ότι το δίκτυο ανεξάρτητων Συνεργατών καθώς και το εταιρικό της δίκτυο, αποτέλεσαν έναν από τους βασικούς λόγους της στρατηγικής επιλογής της ERGO για την εξαγορά της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, καθώς διατήρησαν εν μέσω κρίσης ισχυρά δίκτυα πωλήσεων των εταιρικών προϊόντων.

Ο Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών κ. Στάθης Τσαούσης, συντονίζοντας τις συναντήσεις είχε την ευκαιρία να ευχαριστήσει θερμά όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους, την εποικοδομητική συζήτηση μαζί τους, αλλά και την ουσιώδη συμβολή τους στην ανάδειξη συγκεκριμένων ουσιαστικών ιδεών, τονίζοντας ότι “οι προτάσεις σας αποτελούν για εμάς οδηγό βελτίωσης και διαρκούς αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού των διαδικασιών και υπηρεσιών μας”.

Οι συναντήσεις αυτές αποτελούν έμπρακτη απόδειξη ότι παρά τη σημαντική αύξηση του μεγέθους της εταιρίας, η Διοίκησή της επιθυμεί να διατηρεί το ανθρώπινο πρόσωπό της, την ειλικρινή και άμεση επικοινωνία με το δίκτυο των Συνεργατών της. Η έννοια της εγγύτητας αποτελεί πρωταρχική αξία της ERGO και η εφαρμογή της στην πράξη αποτελεί δέσμευση της εταιρίας και απόδειξη ότι “Ασφαλίζω σημαίνει καταλαβαίνω”.

03

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Τελευταία άρθρα

03/01/2018

Ολοκληρώθηκε η νομική συγχώνευση της ΑΤΕ Ασφαλιστικής με τις εταιρείες του Ομίλου ERGO

21/12/2017

Η ERGO αναδεικνύεται σε True Leader της αγοράς για 4η συνεχόμενη χρονιά!

21/11/2017

Η ERGO λανσάρει νέα διαφημιστική καμπάνια και παράλληλα το κανάλι της στο YouTube

30/10/2017

Η ERGO στήριξε για άλλη μια φορά τον ομορφότερο αγώνα δρόμου της χρονιάς, το Ladies Run

24/10/2017

Ο Κώστας Ακριβόπουλος εκπαιδεύει τους συνεργάτες της ERGO!

12/10/2017

ERGO Ασφαλιστική: Run Greece ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 2017

26/09/2017

Δυναμικό “παρών” της ERGO και στον αγώνα Run Greece στην Αλεξανδρούπολη

07/09/2017

Νομική προστασία Οχήματος & Οδηγού από την ERGO Hellas

31/08/2017

Προγράμματα αυτοκινήτου ERGO My Auto

24/07/2017

iMonitor, νέα ψηφιακή εφαρμογή στη διάθεση των συνεργατών της ERGO

21/07/2017

iMonitor: νέα ψηφιακή εφαρμογή από την ERGO

14/07/2017

ERGO: Νέες ονομασίες στα προγράμματα αυτοκινήτου

14/06/2017

Η ERGO Ασφαλιστική απένειμε το “εισιτήριο συμμετοχής” για τον αγώνα 3χλμ. την ημέρα του Μαραθωνίου της Αθήνας στην ομάδα της Περιφέρειας Καστοριάς

29/05/2017

Η ERGO Ασφαλιστική απένειμε το “εισιτήριο συμμετοχής” για τον αγώνα 3χλμ. την ημέρα του Μαραθωνίου της Αθήνας στην ομάδα της Περιφέρειας Κρήτης

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα