Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018,

ERGO Ασφαλιστική: Run Greece ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ 2017

Η ERGO Ασφαλιστική απένειμε το «εισιτήριο συμμετοχής» για τον αγώνα 3χλμ. την ημέρα του Μαραθωνίου της Αθήνας στην ομάδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκη.

Το «εισιτήριο συμμετοχής» στην ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης στον τελικό αγώνα δρόμου 3χλμ ERGO την ημέρα του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, παραδόθηκε από την ERGO Ασφαλιστική σε τελετή που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης.

Οι είκοσι νικητές που διακρίθηκαν, από τους 4.000 σχεδόν δρομείς που συμμετείχαν στο Run Greece Αλεξανδρούπολης θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στον τελικό αγώνα δρόμου 3χλμ. που διενεργείται για πρώτη χρονιά φέτος από την ERGO Ασφαλιστική την ημέρα διεξαγωγής του Αυθεντικού Μαραθωνίου, Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017. Συμμετέχοντες στον συγκεκριμένο αγώνα, είναι οι νικητές  κάθε ηλικιακής κατηγορίας (10 άνδρες και 10 γυναίκες) από τους επτά τοπικούς αγώνες Run Greece.

Ο κύριος Χρήστος Θεοδωρίδης, Διευθυντής Στρατηγικού Μάρκετινγκ της ERGO, παρέδωσε τα «εισιτήρια συμμετοχής» και τα «πακέτα» του προγράμματος φιλοξενίας στα μέλη της ομάδας που θα εκπροσωπήσει την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης.

Μετά την παράδοση  των εισιτηρίων συμμετοχής στον μεγάλο τελικό της Αθήνας ακολούθησε η Γιορτή των Εθελοντών του Run Greece. Όπως κάθε χρόνο, το τμήμα στίβου του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξ/πολης και η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης αναγνώρισαν την πολύτιμη συνεισφορά  των Φορέων που στήριξαν τον αγώνα αλλά και των Εθελοντών του Run Greece Αλεξανδρούπολης, βραβεύοντάς τους.

Τη διπλή γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους οι εκλεκτοί εκπρόσωποι του ΣΕΓΑΣ και των τοπικών αρχών, κ.κ. Γιάννης Βαταμίδης, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Κυριακή Κερέμη, Δ/κτης της Τροχαίας, Αυγερινός Μεσηνέζης, Πρόεδρος του ΜΓΣ Εθνικού, Χρήστος Γερακόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος, Όλγα Βρετοπούλου, Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αλεξ/πολης, Σταύρος Τζωίδης, Αναπληρωτής Πρόεδρος του Νοσοκομείου Αλεξ/πολης, Ευθυμία Μπαρηγοριώτου, Δ/νουσα του ΚΙΧΝΕ Αλεξ/πολης, Γιάννης Βαβίας, Τομεάρχης Δικτύου της ΔΕΔΔΗΕ, Κότινος Ειρήναρχος Κεμανετζής, Αντιπρόεδρος του ΑΜΕΑ, Γιάννης Μπαρμπαγιάννης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Κριτών Στίβου Θράκης, Ελευθέριος Σταυρίδης, Αρχηγός του 2ου Συστήματος Προσκόπων Αλεξ/πολης, Κώστας Πατερόπουλος, Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του RG Αλεξ/πολης και Αντιπρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΜΘ.

Ιδιαίτερη η παρουσία του Παγκόσμιου Πρωταθλητή του ακοντισμού Κώστα Γκατσιούδη, ο οποίος έτρεξε μαζί με τα παιδιά, στον αγώνα Run Greece Αλεξανδρούπολης και βραβεύθηκε ως εθελοντής.

Στο τέλος της τελετής, ο κος Χρήστος Θεοδωρίδης, Διευθυντής Στρατηγικού Μάρκετινγκ της ERGO, αφού συνεχάρη όλους τους νικητές δήλωσε: «Η ERGO, ο μεγαλύτερος Όμιλος Γενικών Ασφαλίσεων στην Ελλάδα (μετά και την απόκτηση της ΑΤΕ Ασφαλιστικής, βάσει των εγγεγραμμένων ασφαλίστρων των δύο εταιριών), στηρίζει έμπρακτα για μια ακόμη χρονιά, ως Μεγάλος Χορηγός, τους Αγώνες δρόμου που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ. Με συνέχεια και συνέπεια, προσφέρει ασφαλιστικές υπηρεσίες σε όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίες τους προστατεύουν από τον κίνδυνο οποιουδήποτε ατυχήματος κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής υπευθυνότητας, υποστηρίζουμε όλες τις αξίες και τα ιδανικά που πρεσβεύουν οι αγώνες δρόμου που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ. Γινόμαστε αρωγοί και ενεργά μέλη στην ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στην Ελλάδα. Στηρίζουμε τον Άνθρωπο σε κάθε του βήμα, σε κάθε προσωπικό Μαραθώνιο. Το δικό μας μήνυμα απλό: Έργο μας να στηρίζουμε κάθε προσπάθεια & αγώνα».

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Τελευταία άρθρα

22/03/2018

Run Greece Λάρισα: Η ERGO Ασφαλιστική σας ταξιδεύει στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

20/03/2018

H ERGO Ασφαλιστική ο Μεγάλος Χορηγός του 7ου Ημιμαραθώνιου της Αθήνας

27/02/2018

Η ERGO Ασφαλιστική, Mέγας Xορηγός του 7ου Ημιμαραθωνίου Αθήνας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά

14/02/2018

H ERGO χορηγός σε σημαντικά γεγονότα της χώρας!

06/02/2018

Νομική προστασία Οχήματος & Οδηγού από την ERGO Hellas

29/01/2018

Νέος Κανονισμός Πωλήσεων στην ERGO, από 1/1/2018

17/01/2018

Επίσκεψη του Προέδρου του Δ.Σ. της Munich Re, Δρ. Joachim Wenning, στην ERGO Ελλάδας

03/01/2018

Ολοκληρώθηκε η νομική συγχώνευση της ΑΤΕ Ασφαλιστικής με τις εταιρείες του Ομίλου ERGO

21/12/2017

Η ERGO αναδεικνύεται σε True Leader της αγοράς για 4η συνεχόμενη χρονιά!

21/11/2017

Η ERGO λανσάρει νέα διαφημιστική καμπάνια και παράλληλα το κανάλι της στο YouTube

30/10/2017

Η ERGO στήριξε για άλλη μια φορά τον ομορφότερο αγώνα δρόμου της χρονιάς, το Ladies Run

24/10/2017

Ο Κώστας Ακριβόπουλος εκπαιδεύει τους συνεργάτες της ERGO!

26/09/2017

Δυναμικό “παρών” της ERGO και στον αγώνα Run Greece στην Αλεξανδρούπολη

31/08/2017

Προγράμματα αυτοκινήτου ERGO My Auto

24/07/2017

iMonitor, νέα ψηφιακή εφαρμογή στη διάθεση των συνεργατών της ERGO

21/07/2017

iMonitor: νέα ψηφιακή εφαρμογή από την ERGO

14/07/2017

ERGO: Νέες ονομασίες στα προγράμματα αυτοκινήτου

06/07/2017

ERGO: Σε ανοιχτή επικοινωνία η Διοίκηση της ERGO με το δίκτυο Συνεργατών της

14/06/2017

Η ERGO Ασφαλιστική απένειμε το “εισιτήριο συμμετοχής” για τον αγώνα 3χλμ. την ημέρα του Μαραθωνίου της Αθήνας στην ομάδα της Περιφέρειας Καστοριάς

29/05/2017

Η ERGO Ασφαλιστική απένειμε το “εισιτήριο συμμετοχής” για τον αγώνα 3χλμ. την ημέρα του Μαραθωνίου της Αθήνας στην ομάδα της Περιφέρειας Κρήτης

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα