Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019,

EΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ 125 ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΑΔΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ

Στο πλαίσιο των εργασιών ενός συνεδρίου πωλήσεων, η Εθνική Ασφαλιστική εόρτασε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών μαζί με τα 1.100 κορυφαία στελέχη των πωλήσεων, αλλά και του διοικητικού δυναμικού της, τα 125 χρόνια συνεχούς και αδιάλειπτης πρωτοπορίας, αλλά και προσφοράς, τόσο στη ελληνική ασφαλιστική αγορά, όσο και στην ελληνική κοινωνία.

Στην εκδήλωση για τους ανθρώπους των πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής, στο πλαίσιο της οποίας πραγματοποιήθηκαν οι βραβεύσεις 98 διακεκριμένων συνεργατών, παραβρέθηκε και η ηγεσία της μητρικής της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος Η Πρόεδρος της ΕΤΕ κα Λούκα Κατσέλη, στο πλαίσιο του χαιρετισμού αναφέρθηκε στους ιστορικούς δεσμούς της Εθνικής Τράπεζας με την νεότερη ιστορία του ελληνικού έθνους, καθώς και τον σημαντικό ρόλο που επιτέλεσε η Εθνική Ασφαλιστική από την στιγμή της ίδρυσής της: «Στην διάρκεια αυτών των 125 χρόνων, η Εθνική Τράπεζα συνέδεσε αδιάρρηκτα την ιστορία της με το «πρώτο της παιδί», την πρώτη θυγατρική της, παρακολουθώντας στενά την πορεία της, ενισχύοντας τις εργασίες της, υποστηρίζοντας την ανάπτυξη και την διεύρυνσή της και διοχετεύοντας τεχνογνωσία και κεφάλαια, προκειμένου να ενισχυθεί ο ηγετικός της ρόλος. Ένα ρόλο που η Εθνική Ασφαλιστική και το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της, διατήρησαν καθόλη την διάρκεια αυτής της μακράς, και κάθε άλλο παρά ανέφελης, χρονικής περιόδου.
Σήμερα, παρά την παρατεταμένη ύφεση, η Εθνική Ασφαλιστική είναι πιο ισχυρή και πιο εύρωστη από ποτέ. Τα παραγωγικά σας αποτελέσματα, η συντονισμένη και εντατική προσπάθεια της διοίκησης, των εργαζομένων και των διακεκριμένων συνεργατών της, η σημαντική κεφαλαιακή της επάρκεια, η κερδοφορία, η συνέπειά της στην εκπλήρωση των υποχρεώσεών της προς τους ασφαλισμένους της και η τεράστια απήχησή της στο κοινωνικό σύνολο, τοποθετούν την Εταιρεία στις κορυφαίες επιχειρήσεις της χώρας μας.
Nα είστε βέβαιοι ότι η Εθνική Τράπεζα θα βρίσκεται πάντα δίπλα στην Εθνική Ασφαλιστική, θα είναι πάντα σύμμαχος στην κάθε προσπάθεια που αφορά στην ανάπτυξη των εργασιών της και πάντα θα αντιμετωπίζει με σεβασμό το πολυδιάστατο και καθοριστικής σημασίας για την ελληνική κοινωνία και επιχειρηματικότητα έργο της.»

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΕ κ. Λεωνίδας Φραγκιαδάκης, απευθυνόμενος στο δυναμικό δίκτυο συνεργατών της Εταιρίας υπογράμμισε μεταξύ άλλων:
«H Εθνική Ασφαλιστική, εκτός από το ότι είναι η πρώτη – και η αρχαιότερη – ελληνική ασφαλιστική που ιδρύθηκε στην χώρα μας, αλλά και η μεγαλύτερη από πλευράς μεριδίου αγοράς, διατηρεί και την πρωτιά της κερδοφορίας, η οποία κατά το 2015 σχεδόν άγγιξε τα €100 εκ.
Η οικονομική ευρωστία, η άοκνη προσπάθεια των ανθρώπων της, η αφοσίωση των πελατών της και η απόλυτη αποδοχή της αξιοπιστίας της από τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, είναι νομίζω το καλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει κανείς σε μια εταιρία 125 ετών. Και είμαι βέβαιος πως η Εθνική Ασφαλιστική σήμερα, πιο δυνατή και πιο μεγάλη από ποτέ, αλλά πάντα το ίδιο φιλική και ανθρώπινη, είναι πανέτοιμη να σχεδιάσει το ίδιο επιτυχώς και τα επόμενα 125 χρόνια. Σας εύχομαι καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων σας και θέλω να έχετε αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία».

Ο κ. Χριστόφορος Σαρδελής, Πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής, που κήρυξε και την επίσημη έναρξη των εργασιών «ταξίδεψε» τους συνέδρους στους πολλούς και δύσκολους ιστορικούς σταθμούς που διένυσε τόσο η χώρα, όσο και η Εθνική Ασφαλιστική στην διάρκεια των 125 αυτών χρόνων και εστίασε ιδιαίτερα στην κοινωνική της προσφορά, αλλά και στην συμμετοχή της ως ασφαλιστικού ηγέτη και πυλώνα σταθερότητας στα δρώμενα της ασφαλιστικής αγοράς: «Προσηλωμένη στις αρχές και στις αξίες της, η εταιρία μας υπήρξε πάντοτε πυλώνας σταθερότητας στην αγορά μας, σημείο αναφοράς και αξιοπιστίας, όχι μόνο για τους ασφαλισμένους της, αλλά και για το σύνολο της κοινωνίας. Λίγες μέρες πριν, με αίσθημα καθήκοντος, προσανατολισμένοι στο κοινό καλό και με μοναδικό κίνητρο την διαφύλαξη του κύρους του κλάδου μας, αναλάβαμε ακόμη μία μεγάλη ευθύνη, μια υποχρέωση που, όπως πάντοτε άλλωστε, θα τηρήσουμε στο ακέραιο. Αποδείξαμε, για μία ακόμη φορά, πως η Εθνική Ασφαλιστική είναι πράγματι εθνική υπόθεση. Σ’ ένα επιχειρηματικό περιβάλλον που χαρακτηρίζεται από περίπλοκα συστήματα εταιρικής διακυβέρνησης, ολοένα και περισσότερες διαδικασίες, αυστηρότερους ελέγχους και αυξημένες υποχρεώσεις, η ομάδα της οποίας τα μέλη μοιράζονται ένα κοινό όραμα και στόχο, πρεσβεύουν τις ίδιες αξίες και λειτουργούν σε βάση αμοιβαίας εμπιστοσύνης, αποκτά μεγάλη υπεραξία. Σ’ αυτήν την υπεραξία των ανθρώπων της στήριξε η Εθνική Ασφαλιστική την ανάπτυξή της εδώ και 125 χρόνια, παρέχοντάς τους απλόχερα την υποστήριξη, τα μέσα και τις υποδομές, χτίζοντας μαζί τους σχέσεις ζωής, παροτρύνοντας και επιβραβεύοντάς τους.
Ο στόχος μας σήμερα είναι να κάνουμε την ομάδα υπεροχής ακόμη πιο ισχυρή. Ακόμη πιο παραγωγική, ακόμη πιο ανταγωνιστική, ακόμη πιο αποτελεσματική.
Ο προορισμός μας είναι να κάνουμε την Εθνική Ασφαλιστική ακόμη πιο μεγάλη.
Το μέλλον της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι στα χέρια μας!»

O κ. Γιάννης Πετσαλάκης, Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της Εθνικής Ασφαλιστικής κατά την διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του αναφέρθηκε στον καθοριστικό ρόλο της Πρώτης Ασφαλιστικής:
«Η Εθνική Ασφαλιστική από την ίδρυσή της, λόγω της ηγετικής της θέσης αλλά και της φυσιογνωμίας της, έπαιξε πάντα ένα καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις που συνέβαιναν στον κλάδο μας και στην αγορά της Ιδιωτικής Ασφάλισης. Αυτό το ρόλο θα αγωνιστούμε, σαν εργαζόμενοι, να επιβεβαιώσει και να διατηρήσει διαχρονικά.
Εκτιμούμε ότι η παραμονή της στον όμιλο της ΕΤΕ και η καλή συνεργασία διοίκησης – εργαζομένων είναι στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν στην επίτευξη αυτού του στόχου. Στην κατεύθυνση αυτή ελπίζουμε ότι θα έχουμε συμμάχους μας τον μέτοχο, την διοίκηση, τους ασφαλιστές και τους συνεργάτες της Εταιρίας μας.»

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Σταύρος Κωνσταντάς υπογράμμισε τις διαχρονικές αξίες στις οποίες στηρίζεται η λειτουργία και η φιλοσοφία της Εταιρίας διαχρονικά, δηλαδή το ήθος, την αριστεία, την πελατοκεντρικότητα, την επιβράβευση και την κοινωνική προσφορά, που σε συνδυασμό με το «κλίμα διαφάνειας και ομαδικότητας, μας οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε μία ολοένα και πιο δυναμική προσέγγιση, σε μία αδιάρρηκτη σχέση με τους ασφαλισμένους μας. Αντιλαμβάνεστε, πως όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να συμβούν, πως τίποτα απ’ όλα όσα πραγματοποιούμε και κανένας στόχος μας δεν θα ήταν εφικτός, αν δεν υπήρχε απόλυτη ταύτιση των αξιών και του οράματος του καθένα μας, με το όραμα και τις αξίες της Εθνικής Ασφαλιστικής. Εάν ο καθένας από εμάς δεν συνεισέφερε στο σύνολο με το έργο του, αλλά κυρίως με τον αληθινό, με τον αυθεντικό του εαυτό. Νομίζω πως αυτή είναι και η ειδοποιός διαφορά, το σημείο υπεροχής της Εθνικής Ασφαλιστικής έναντι του ανταγωνισμού και κυρίως σε πείσμα των καιρών. Η αυθεντικότητά της. Ο ξεκάθαρος ρόλος της στην ελληνική κοινωνία και η συνεπής προσήλωσή της στον άνθρωπο και στον θεσμό της ιδιωτικής ασφάλισης. Και με αυτές τις αρχές, είμαστε γαλουχημένοι όλοι εμείς που βρισκόμαστε σήμερα εδώ, αλλά και όλοι όσοι εντάσσονται στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας μας. Είναι αυτές οι αρχές που έχουν καταγραφεί στο DNA μας και που πάντα, ό,τι κι αν συμβεί, ό,τι κι αν αλλάξει, θα μας κατατάσσουν στην συνείδηση όλων ως ομάδα υπεροχής. Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο κ. Κωνσταντάς αναφέρθηκε στην αξία του οράματος που ακολουθεί την Εθνική Ασφαλιστική από την ίδρυσή της «μια θεμελιώδους σημασίας δύναμη που καθοδηγεί τις αποφάσεις μας, τις ενέργειές μας και τον τρόπο με τον οποίο εκτιμούμε τα πράγματα. Καμία ομάδα δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς όραμα. Καμία κοινωνία δεν μπορεί να προχωρήσει χωρίς την ύπαρξη ένος οράματος που θα ενδυναμώνει τους μεγαλύτερους και θα τροφοδοτεί τους νεότερους. Χωρίς όραμα δεν υπάρχει ομάδα, δεν υπάρχει επιτυχία, δεν υπάρχει μέλλον.

Η σημερινή λαμπρή επέτειος της Εθνικής Ασφαλιστικής αποδεικνύει ατράνταχτα την ικανότητα των ανθρώπων της, των χιλιάδων ανθρώπων που στα 125 χρόνια λειτουργίας της, ενέπνευσαν και εμπνεύστηκαν από το όραμα, τις αξίες και τις αρχές της. Ανθρώπων που προσαρμόστηκαν επιτυχώς στα κελεύσματα των καιρών και δούλεψαν άοκνα για το κοινό καλό, για την ομάδα τους, τον κλάδο τους, την εταιρία τους. Ανθρώπων που πίστεψαν στην συνέχεια της εταιρίας, που ήξεραν πως το μέλλον το φτιάχνουμε σήμερα, τώρα, εδώ.
Σήμερα, η σκυτάλη της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι στα χέρια μας. Και είναι δική μας υποχρέωση, υποχρέωση της ομάδας υπεροχής, να την παραδώσουμε στην επόμενη γενιά».

Ο Γενικός Διευθυντής Γιώργος Ζαφείρης, ξεκίνησε την ομιλία του υπογραμμίζοντας ότι οι άνθρωποι των πωλήσεων της Εταιρίας είναι «φτιαγμένοι από τη στόφα του νικητή και μάλιστα όχι σε μια κούρσα των εκατό μέτρων, αλλά σε μία μαραθώνια σκυταλοδρομία που διαρκεί 125 χρόνια» και πως το μεγαλύτερο επίτευγμα της Εθνικής Ασφαλιστικής είναι το ότι «πέρασε από τις συμπληγάδες των δεκαετίων χωρίς ποτέ να χάσει τον ηγετικό της ρόλο, τον προσανατολισμό της, το κύρος και την αξιοπιστία της. Χωρίς ποτέ να χάσει το πιο σημαντικό προσόν για μία ασφαλιστική: την ανθρωπιά της». Στη συνέχεια, ο κ. Ζαφείρης παρουσίασε τα αποτελέσματα πρόσφατης έρευνας γνώμης που αποδεικνύουν περίτρανα την ηγετική θέση που κατέχει η Εταιρία, όχι μόνο σε ότι αφορά στα μερίδια αγοράς, αλλά και στην ασφαλιστική συνείδηση και στις καρδιές των Ελλήνων: «Ξέρετε τον άνθρωπο, τον πελάτη σας, τον συνεργάτη σας. Καταλαβαίνετε τις ανάγκες του, τις αντιδράσεις του, τις αγωνίες και τις προσδοκίες του. Περνάτε χρόνο μαζί του, τον στηρίζετε, του συμπαραστέκεστε. Νοιάζεστε. Κι αυτό το νοιάξιμο αντανακλάται στην κοινωνία μας. Βγαίνει ξεκάθαρα από τα αποτελέσματα της έρευνας αγοράς που πρόσφατα διενεργήσαμε:
– Η Εθνική Ασφαλιστική αποτελεί την κατεξοχήν επιλογή ΚΥΡΟΥΣ
– Την κατεξοχήν εταιρία που αποπνέει αίσθημα ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
– Είναι το μεγάλο όνομα της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς
– Είναι ελληνική εταιρία – σύμβολο, με μακρά ιστορία και άρα ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ
– Διαθέτει πλήρη γκάμα ασφαλιστικών προϊόντων
– Είναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ και ΦΕΡΕΓΓΥΑ»

Ο Γενικός Διευθυντής ανακοίνωσε στους ανθρώπους των πωλήσεων την απόφαση της Διοίκησης, για πρώτη φορά στην ιστορία της Εθνικής Ασφαλιστικής, που αφορά στην ομαδοποίηση όλων των προϊόντων κάτω από την ομπρέλλα του brand Full, το οποίο η εταιρία λάνσαρε πριν από ένα χρόνο με αφορμή τα καινούργια, ευέλικτα και πρωτοποριακά προγράμματα υγείας. Σύμφωνα με τον κ. Ζαφείρη το re-positioning του συνόλου των ασφαλιστικών καλύψεων – Full Health, Full Life, Full Pension, Full Invest, Full Business, Full Home και Full Αuto – θα συνδυαστεί με αναβαθμίσεις των προϊόντων ή/και σημαντικές βελτιώσεις στα ασφάλιστρα, προκειμένου να ενισχυθεί περαιτέρω η ανταγωνιστικότητα των ανθρώπων των πωλήσεων. Παράλληλα αναφέρθηκε στην πρόσφατη μετεξέλιξη της πλατφόρμας FORCE II, που πλέον επιτρέπει στους συνεργάτες της Εταιρίας να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα του χαρτοφυλακίου τους καθώς και «όλη την πληροφόρηση που σας είναι αναγκαία για να εκτινάξετε την παραγωγικότητά σας και την καριέρα σας με ένα κλικ!»
Κλείνοντας, ο κ. Ζαφείρης τόνισε ότι οι άνθρωποι των πωλήσεων της εταιρίας έχουν βαθιά συναίσθηση της αλληλεξάρτησής τους με τους πελάτες τους, την ομάδα, το γραφείο και την Εταιρία τους, με τον ίδιο τρόπο που η Εθνική Ασφαλιστική βρίσκεται εδώ και 125 χρόνια δίπλα σε όλα όσα κάνουν υπερήφανουν εμάς τους Έλληνες: «Και σήμερα, με αφορμή αυτήν την πραγματικά συγκινησιακή επέτειο, είναι η δική μας σειρά να κάνουμε ένα άλμα. Να κάνουμε το 2016 σταθμό, όχι μόνο των 125 χρόνων, αλλά και των 30 εκατομμυρίων ευρώ. Να καταγράψουμε το δικό μας ρεκόρ σ’ αυτήν την μαραθώνια σκυταλοδρομία, γιατί ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ!».

Ακολουθεί κείμενο που αφορά στην πορεία της Εθνικής Ασφαλιστικής κατά την διάρκεια των 125 χρόνων από την ίδρυσή της:

125 χρόνια ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
1891
Ένα συναρπαστικό ταξίδι που διαρκεί 125 χρόνια, αρχίζει το 1891 στο κτήριο της Εθνικής Τράπεζας, επί της Αιολικής Οδού.
Το ιδρυτικό καταστατικό της Εθνικής Ασφαλιστικής υπογράφουν ο Διοικητής της Εθνικής Τράπεζας Παύλος Καλλιγάς και προσωπικότητες της τραπεζικής και οικονομικής ζωής της χώρας, όπως ο Γεώργιος Αθηνογένης και ο Στέφανος Στρέιτ.
Σκοπός «η αναδοχή παντός είδους ασφαλειών και αντασφαλειών».
Διάρκεια «Απεριόριστος»

1884
Η εταιρία βρίσκεται ήδη στην πρώτη ιδιόκτητη έδρα της, την πρώην οικία Rossels στην οδό Κοραή 4.
Με τον Ελευθέριο Βενιζέλο πελάτη της από το 1895, η Εθνική ασφαλιστική πρωτοπορεί από την γέννησή της, διαφημίζοντας τις ασφαλίσεις ζωής στις εφημερίδες της εποχής.

1910 – 1922
Το 1910 το ελληνικό κράτος για πρώτη φορά ρυθμίζει νομοθετικά την ιδιωτική ασφάλιση με δύο νόμους που συντάσσονται από επιφανή μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Ασφαλιστικής. Από την έναρξη των Βαλκανικών Πολέμων, τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, μέχρι και το 1922, το κρίσιμο έτος της Μικρασιατικής Καταστροφής, παρά τις δυσμενείς συνθήκες τα ασφάλιστρα της Εταιρίας παρουσιάζουν αύξηση κατά 50%. Στην μεγάλη πυρκαγιά της Θεσσαλονίκης το 1917, η Εθνική θα καλύψει άμεσα ζημίες δύο εκατομμυρίων οκτακοσίων χιλιάδων δραχμών, ενώ το ένα εκατομμύριο διακόσιες χιλιάδες που της αναλογεί είναι σχεδόν το ισόποσο του μετοχικού της κεφαλαίου. Το 1922 το υποκατάστημα της εταιρίας στην Σμύρνη θα καταβάλει πάνω από οκτώ εκατομμύρια δραχμές στους ασφαλισμένους πρωταγωνιστές της τραγωδίας της Μικρασιατικής Καταστροφής.

1923-1940
Κατά τη περίοδο του μεσοπολέμου η Εθνική Ασφαλιστική διαθέτει μεγάλη οικονομική ευρωστία και καθοδηγεί τις εξελίξεις. Προχωρεί στην ανέγερση του Μεγάρου της οδού Κοραή, «την ζώσαν διαφήμισιν αυτής», και προετοιμάζεται για τον εορτασμό της πεντηκονταετίας της το 1941. Το 1940 η έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου προοιωνίζεται την απαρχή μιας θλιβερής για την Ελλάδα πενταετίας: «Η εταιρία ημών, συνεπής προς τας παραδόσεις αυτής, ουδόλως υστέρησε εις την εκπλήρωσιν τού προς την πατρίδα καθήκοντος, συμβάλλουσα δια γενναίας εισφοράς εις ενίσχυσιν του εθνικού αγώνος».

1941-1945
Ο εορτασμός των 50 χρόνων, όχι μόνο δεν στάθηκε δυνατός λόγω Κατοχής, αλλά στις 6 Μαΐου του 1941, οι Γερμανοί θα επιτάξουν το νεόκτιστο κτήριο της οδού Κοραή και η Kommandatur θα μετατρέψει τα υπόγειά του σε φυλακές. Στην κορυφή του Μεγάρου ανεμίζει πλέον ο αγκυλωτός σταυρός. Το καλοκαίρι του 1942, ο Λυκούργος Κανάρης οργανώνει συσσίτιο για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Εξασφαλίζει έτσι μία μερίδα όσπρια την ημέρα για 120 στόματα και παράλληλα η Εθνική Ασφαλιστική βοηθάει, με όσα μέσα διαθέτει, στην επιβίωση των εξαθλιωμένων από την πείνα κατοίκων της πρωτεύουσας. Η επίταξη του κτηρίου συνεχίζεται και μετά την απελευθέρωση, αυτήν την φορά από το αρχηγείο του Εθνικού Απελευθερωτικού Μετώπου – ΕΑΜ, στη συνέχεια από τις αγγλικές στρατιωτικές δυνάμεις και κατόπιν από τις Ηλεκτρικές Εταιρίες. Η Εταιρία, που από το 1941 είχε μεταφερθεί στο επί της Σοφοκλέους 6 Μέγαρο της Εθνικής Τράπεζας, δεν επέστρεψε ποτέ στην Κοραή.

1950 – 1969
Στις αρχές της δεκατίας του ’50 η ανοδική πορεία των εργασιών αντανακλά τις προσπάθειες ανασυγκρότησης της εταιρίας, παρά την επιδείνωση της διεθνούς και κατά συνέπεια ελληνικής οικονομίας. Τα επόμενα χρόνια οι κλάδοι Πυρός, Ζωής και Μεταφορών θα παρουσιάσουν εξαιρετικά αποτελέσματα, σε αντίθεση με τους Κλάδους Ατυχημάτων και Γεωργικών Ασφαλίσεων, που πλήττονται από την ίδρυση του ΙΚΑ και του ΟΓΑ. Το 1963 με Πρόεδρο τον Δημήτριο Χέλμη, Αντιπρόεδρο τον Γεώργιο Πεσμαζόγλου και Γενικό Διευθυντή τον Εμμανουήλ Χατζηανδρέου, η Εθνική Ασφαλιστική αποκτά ξανά ιδιόκτητο καλλιμάρμαρο Μέγαρο στις αρχές της Καραγεώργη Σερβίας, σχεδιασμένο από τον διεθνή Έλληνα αρχιτέκτονα Ιάσονα Ρίζο. Το 1964 θα ιδρύσει την Ανώνυμο Ελληνική Εταιρία Ασφαλίσεως Πλοίων & Αεροσκαφών με κεφάλαιο 500.000 λίρες Αγγλίας. Το 1966, λόγω της σύνδεσης της χώρας με την ΕΟΚ το Διοικητικό της Συμβούλιο «εγκαίρως επρογραμμάτισε την κατά το δυνατόν καθολικήν μηχανοργάνωσιν των Υπηρεσιών αυτής».

1978 – 1997
Το 1978 σηματοδοτείται από την είσοδο της χώρας στην ΕΟΚ. Η Εθνική Ασφαλιστική, υπέρμαχος της ευρωπαϊκής ιδέας, υπερδιπλασιάζει τα ασφάλιστρά της στους γενικούς κλάδους και επιτυγχάνει αύξηση παραγωγής 15,2% στον κλάδο ζωής. Το δίκτυο της εταιρίας αποτελείται από 46 Υποκαταστήματα και 317 Πρακτορεία. Το 1991, στην εκατοστή επέτειο από την ίδρυσή της, η Εθνική Ασφαλιστική παρουσιάζει 26% αύξηση εσόδων και 91,06% αύξηση των καθαρών κερδών. Η δυναμική της εταιρίας αυξάνεται συνεχώς και κορυφώνεται το 1997 με την ολοκλήρωση της συγχώνευσής της με τις ΑΣΤΗΡ, ΕΤΕΒΑ και ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ, που την τοποθετεί στην ηγετική θέση της ασφαλιστικής αγοράς:
– 20% μερίδιο αγοράς
– 21 δισ. δραχμές Ίδια Κεφάλαια και Αποθεματικά
– 5.000 συνεργάτες
– 1.500.000 πελάτες

2001
Στην επέτειο των εκατόν δέκα χρόνων από την ίδρυση της Εθνικής Ασφαλιστικής, ξεκινούν οι εκσκαφές στο οικόπεδο της λεωφόρου Συγγρού, προκειμένου να ανεγερθεί το νέο κτηριακό συγκρότημα που θα στεγάσει το σύνολο των λειτουργιών της. Ο στόχος της διοίκησης Καρατζά για στιβαρή παρουσία, θέα στην Ακρόπολη και διαμόρφωση μικροκλίματος, υλοποιείται από τον βραβευμένο αρχιτέκτονα Mario Botta. Tα εγκαίνια πραγματοποιούνται στις 14 Ιουνίου του 2006 και η Εθνική Ασφαλιστική γιορτάζει πανηγυρικά τα 115 της χρόνια.

2016
Σήμερα, 125 χρόνια μετά, η Εθνική Ασφαλιστική παραμένει η ηγέτιδα δύναμη της ασφαλιστικής αγοράς της χώρας μας, με μερίδιο αγοράς 16,6%, 1.200 εργαζόμενους, 2.200 ασφαλιστικούς συμβούλους, 1.400 συνεργαζόμενους Πράκτορες και Μεσίτες, 1.000.000 πελάτες και κερδοφορία που αγγίζει τα 100 εκατομμύρια ευρώ. Σήμερα, όπως πάντα, η Εθνική Ασφαλιστική εξακολουθεί να είναι αδιάρρηκτα συνδεδεμένη με την ιστορία του τόπου μας, τους αγώνες και τις θυσίες, τις χαρές και τις δυσκολίες του Έλληνα και της Ελληνίδας. Βρίσκεται πάντα δίπλα στους ανθρώπους της, πάντα στο πλευρό της κοινωνίας και με αξίες διαχρονικές όπως το ήθος, η αριστεία, η πελατοκεντρικότητα και η κοινωνική προσφορά, παραδίδει σε όλους εμάς τη σκυτάλη για τα επόμενα 125 χρόνια.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Τελευταία άρθρα

18/06/2019

H Εθνική Ασφαλιστική διακρίθηκε για την Εταιρική Υπευθυνότητα

12/06/2019

Η Εθνική Ασφαλιστική αναδείχθηκε Corporate Superbrand Greece για το 2018-2019!

07/06/2019

Παρουσίαση των Νέων ευέλικτων προγραμμάτων Ασφάλισης Κατοικίας Full [Home] στα δίκτυα της Εθνικής Ασφαλιστικής

05/06/2019

Εθνική Ασφαλιστική Κύπρου – Βραδιά Βραβεύσεων 2018 – Ξεπερνώντας τα όρια μας!

15/05/2019

Νέα ευέλικτα προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίας Full [Home] από την Εθνική Ασφαλιστική

13/05/2019

Εικαστική διαδρομή στα επτά αρχαία θέατρα της Ηπείρου στον Χώρο Τέχνης ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ

24/04/2019

Δυναμική συμμετοχή της Εθνικής Ασφαλιστικής στο «No Finish Line Athens 2019»

19/04/2019

Διάκριση για την Εθνική Ασφαλιστική στα Loyalty Awards 2019

09/04/2019

Εθνική Ασφαλιστική – Ενίσχυση παραγωγής και διατήρηση υψηλής κερδοφορίας το 2018

09/04/2019

Έκθεση Γιάννη Κουτσούρη με τίτλο «Έτσι … κι Αλλιώς» στον Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ»

21/03/2019

Η Εθνική Ασφαλιστική Μεγάλος Χορηγός στο «No Finish Line Athens 2019»

14/03/2019

Η Εθνική Ασφαλιστική δίπλα στους ασφαλισμένους της στον κλάδο Αυτοκινήτων  με αποζημιώσεις που ξεπερνούν τα 46 εκατ. ευρώ για το 2018

13/03/2019

Εκδηλώσεις κοπής πίτας για το Διοικητικό Προσωπικό και το Παραγωγικό Δίκτυο της Εθνικής Ασφαλιστικής

06/03/2019

Διοικητικές αλλαγές στην Εθνική Ασφαλιστική

05/03/2019

Μετακίνηση του κ. Ζαφείρη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Ασφαλιστικής Κύπρου

04/03/2019

Έκθεση ζωγραφικής της Mary Cox με τίτλο «Unruly Phenomena» στον Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ» της Εθνικής Ασφαλιστικής

26/02/2019

Απονομή Επαγγελματικών Τίτλων Chartered Insurance Agency Manager της LIMRA σε Συντονιστές του Εταιρικού Δικτύου Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής

20/02/2019

Βράβευση της Εθνικής Ασφαλιστικής από το Ολυμπιακό Μουσείο

15/02/2019

Στρατηγική Σημασίας Συνεργασία της Εθνικής Ασφαλιστικής με Υγεία, Metropolitan, Μητέρα, Metropolitan General και Λητώ.

01/02/2019

 Μεγάλος Ευεργέτης για τα Παιδικά Χωριά SOS η Εθνική Ασφαλιστική

23/01/2019

Έκθεση ζωγραφικής Θάλειας Φλωρά-Καραβία και Σοφίας Λασκαρίδου με τίτλο «113 χρόνια μετά» στον Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ» της Εθνικής Ασφαλιστικής

07/01/2019

Έκθεση Τελειόφοιτων Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών 2019 στον Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ»

21/12/2018

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλιστικής

04/12/2018

Εθνική Ασφαλιστική – «Εκ των Έσω» στον Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ»

03/12/2018

Εθνική Ασφαλιστική – Αύξηση παραγωγής από όλα τα δίκτυα παραγωγής το 9μηνο του 2018

15/11/2018

Εθνική Ασφαλιστική – «Το σήριαλ λασπολογίας εναντίον της διοίκησης συνεχίζεται»

14/11/2018

Εθνική Ασφαλιστική – Τρέξαμε Χωρίς Τερματισμό για καλό σκοπό!

08/11/2018

Η Εθνική Ασφαλιστική χορηγός ημερίδας της ένωσης «Μαζί για το παιδί»

07/11/2018

Salus Index 2018: Η Εθνική Ασφαλιστική πρωτοπόρος στα προγράμματα υγείας για ιδιώτες και επιχειρήσεις

05/11/2018

Ομαδική εικαστική έκθεση «7» στον Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ» της Εθνικής Ασφαλιστικής

25/10/2018

Ταξίδι επιβράβευσης στελεχών Εθνικής τράπεζας στο Costa Navarino

10/10/2018

Εθνική Ασφαλιστική: platinum χορηγός του «1ου Beyond CSR Impact Forum»

08/10/2018

H Εθνική Ασφαλιστική Χρυσός Χορηγός της δράσης «Μη Φοβάσαι την Πρόληψη»

02/10/2018

NP Ασφαλιστική: «Λονδρέζικη» ασφαλιστική αύρα στο ταξίδι πωλήσεων

02/10/2018

Εθνική Ασφαλιστική: Ταξίδι επιβράβευσης στη Μύκονο

03/09/2018

Αυξημένη Παραγωγή και Βελτίωση της Καθαρής Θέσης το Α’ Εξάμηνο 2018

31/07/2018

Έλαμψε η Εθνική Ασφαλιστική στα Diamonds of the Greek Economy 2018

27/07/2018

Εθνική Ασφαλιστική: Προχωράει σήμερα σε πλήρη εξόφληση των αποζημιώσεων που αφορούν ολική καταστροφή ακινήτων

24/07/2018

Αποζημιώσεις ΕΘΝΙΚΗΣ στις πυρκαγιές & 24ωρη βοήθεια

11/07/2018

Εθνική: Ντουμπάι & Σεϋχέλλες για τους διακεκριμένους του Εταιρικού Δικτύου

10/07/2018

1o Βραβείο Καλύτερης Φήμης για την Εθνική Ασφαλιστική στα FAMOUS BRANDS

05/07/2018

H Εθνική Ασφαλιστική αρωγός στην τουριστική προβολή της Ελλάδας

21/06/2018

Ένα χρυσό κι ένα ασημένιο για την Εθνική Ασφαλιστική στα IMPACT BITE Awards

11/06/2018

Η Εθνική Ασφαλιστική στην παράδοση της επιταγής του 2ου No Finish Line Athens στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

07/06/2018

Εθνική Ασφαλιστική: Συνεχίζοντας δυναμικά και στο Α’ τρίμηνο του 2018

29/05/2018

Έκθεση ζωγραφικής της Ανδρονίκης Χειλά στο Χώρο Τέχνης «ΣΤΟArt ΚΟΡΑΗ» της Εθνικής Ασφαλιστικής

09/05/2018

Πρωτιά της Εθνικής Ασφαλιστικής στο No Finish Line Athens 2018

04/05/2018

Η Εθνική Ασφαλιστική χορηγός στον «Δρόμο της Εκεχειρίας»

03/05/2018

Έκθεση ζωγραφικής της Εύης Σιδέρη στο Χώρο Τέχνης «ΣΤΟArt ΚΟΡΑΗ» της Εθνικής Ασφαλιστικής

27/04/2018

Σύλλογος Υπαλλήλων Εθνικής Ασφαλιστικής: Ακόμα ένα επεισόδιο στο ξεπούλημα της Εθνικής Ασφαλιστικής

17/04/2018

Τις πόρτες της στο OPEN HOUSE Athens 2018 άνοιξε και φέτος η Εθνική Ασφαλιστική

11/04/2018

Το Δις Εξαμαρτείν Ουκ Ανδρός Σοφού

11/04/2018

Εθνική Ασφαλιστική: Άμεση συνταξιοδότηση σε περιπτώσεις λήξεων συμβολαίων unit linked.

03/04/2018

Έκθεση του Παναγιώτη Νέζη με τίτλο «Project Lampedusa» στο Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ»

30/03/2018

Η Εθνική Ασφαλιστική Μεγάλος Χορηγός στο «No Finish Line Athens 2018»

30/03/2018

Σύλλογος Υπαλλήλων Εθνικής Ασφαλιστικής: Το φιάσκο της πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής από την Ε.Τ.Ε.

30/03/2018

“H Εθνική Ασφαλιστική τιμήθηκε με το βραβείο Best Performing Company”

16/03/2018

Σύλλογος Υπαλλήλων Εθνικής Ασφαλιστικής: Νέο Εργασιακό Συμβούλιο | Εκλογές 2018

14/03/2018

Ευχαριστήρια επιστολή της Intertrade Hellas στην Εθνική Ασφαλιστική

12/03/2018

Η Εθνική Ασφαλιστική, ως μέλος των Green Angels, συμμετείχε ενεργά στο «GreenAthlon»

08/03/2018

Emergency Button από τον «Ethnodigos» της Εθνικής Ασφαλιστικής

07/03/2018

Νέα διοίκηση στο σύλλογο της Εθνικής Ασφαλιστικής

22/02/2018

Βράβευση της Εθνικής Ασφαλιστικής στα «Hellenic Responsible Business Awards 2018»

20/02/2018

Έκθεση ζωγραφικής της Μαρίας Ζιάκα στο «ΣΤΟArt ΚΟΡΑΗ»

12/02/2018

Βραβεύσεις τελειόφοιτων σπουδαστών της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών από την Εθνική Ασφαλιστική

08/02/2018

Σύλλογος Υπαλλήλων Εθνικής Ασφαλιστικής: 127 χρόνια η Εθνική Ασφαλιστική είναι στο πλάι της κοινωνίας

07/02/2018

Σύλλογος Υπαλλήλων Εθνικής Ασφαλιστικής: Σταματήστε τώρα την πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής

02/02/2018

Τιμητική διάκριση για την Εθνική Ασφαλιστική από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

02/02/2018

Σταματήστε επιτέλους να διασύρετε την Εθνική Ασφαλιστική

29/01/2018

«Συνεργασία Εθνικής Ασφαλιστικής με την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών»

05/01/2018

Η Εθνική Ασφαλιστική αναδεικνύεται σε True Leader 2016

11/12/2017

«Ζητείται σοβαρότης» αναφέρει ο σύλλογος των υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής που μεταφέρεται για το 2018 η εξαγορά της

11/12/2017

Εθνική Ασφαλιστική: Έκθεση με τίτλο «Ο Άγνωστος Κωνσταντίνος Μαλέας – Έργα περιόδου 1901-1910» στο Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ»

23/11/2017

Εθνική Ασφαλιστική: Αύξηση κερδοφορίας κατά 85,9% το 9μηνο του 2017!

06/11/2017

Έκθεση του Πέτρου Ζουμπουλάκη με τίτλο «Πρόσωπα στο βάθος του χρόνου» στο Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ»

02/11/2017

Η Εθνική Ασφαλιστική στο πανέμορφο Εδιμβούργο!

11/10/2017

Η Εθνική Ασφαλιστική χρυσός χορηγός των αγώνων ταχύτητας αυτοκινήτων στο Τατόι και τη Ρόδο

05/10/2017

Η Εθνική Ασφαλιστική Κύριος Χορηγός στο 4ο «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» στη Θεσσαλονίκη

04/10/2017

Ομαδική έκθεση με τίτλο «BLACK BEAUTY» – Η ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΑΣΠΡΟΥ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ

21/09/2017

“Ασφα-Λύσεις” στις Ημέρες Καριέρας 2017

01/09/2017

Υπέρβαση του στόχου κερδοφορίας της κατέγραψε το Α΄ εξάμηνο του 2017 η Εθνική Ασφαλιστική

30/08/2017

Νέες παροχές της Εθνικής Ασφαλιστικής σε συνεργασία με την AFFIDEA

30/08/2017

Πλήρες Πρόγραμμα Υγείας Full Health Ειδικό από την Εθνική Ασφαλιστική

30/08/2017

Εθνική Ασφαλιστική: Απεβίωσε ο Μιλτιάδης Σταθόπουλος, μέλος του Δ.Σ. της Εθνικής Ασφαλιστικής

29/08/2017

Ομαδική έκθεση με τίτλο «Χρώμα Ελλάδας» στο Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ»

10/08/2017

Νέα γενιά προγραμμάτων ασφάλισης αυτοκινήτου με την ονομασία «Full Auto απο την Εθνική

28/07/2017

Η Εθνική Ασφαλιστική για τους πληγέντες της Νήσου Κω

21/07/2017

Νέο Web Portal Εφαρμογών Συνεργατών από την Εθνική Ασφαλιστική

20/07/2017

Νέα Υόρκη & Σικάγο: Δύο μυθικές πόλεις υποδέχτηκαν τους διακεκριμένους συνεργάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής

29/06/2017

Πανελλαδική απεργία αύριο Παρασκευή στην Εθνική Ασφαλιστική

20/06/2017

Κορυφαίες επιτυχίες & Νέες προκλήσεις για την Εθνική Ασφαλιστική

14/06/2017

Η Εθνική Ασφαλιστική για τους πληγέντες Νομών Λέσβου – Χίου

09/06/2017

Διαφημιστική καμπάνια προγράμματος υγείας Full Health από την Εθνική Ασφαλιστική

31/05/2017

Νέα συνεργασία της Εθνικής Ασφαλιστικής με το ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ Θεραπευτήριο

29/05/2017

Η Εθνική Ασφαλιστική συνεχίζει την κερδοφόρα πορεία της το Α’ τρίμηνο του 2017

22/05/2017

Εθνική Ασφαλιστική ΣΤΟart : «75 χρόνια Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν – 75 αντικείμενα»

20/05/2017

Τί είπε ο αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, για την Εθνική Ασφαλιστική και την προσφορά της EXIN

18/05/2017

Δίπλα στο Μίκη Θεοδωράκη η Εθνική Ασφαλιστική!

17/05/2017

Νέο Τιμολόγιο Αστικής Ευθύνης Σκαφών Προσωπικής Αναψυχής χωρίς Φόρο Ασφαλίστρων από την Εθνική Ασφαλιστική

11/05/2017

Νέα χρήση ενοικιαζόμενων ATV από την Εθνική Ασφαλιστική

09/05/2017

Μεγάλη η συμμετοχή της Εθνικής Ασφαλιστικής στο No Finish Line Athens

20/04/2017

Έκθεση της Ρένας Ανούση-Ηλία με τίτλο «60 Χρόνια Χαρακτικής-Ζωγραφικής 1957-2017» στο Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ»

03/04/2017

Η Εθνική Ασφαλιστική Μεγάλος Χορηγός στο «No Finish Line Athens»

27/03/2017

Με το βραβείο Corporate Superbrads Greece 2016 τιμήθηκε η Εθνική Ασφαλιστική

24/03/2017

Ο Σύλλογος της Εθνικής Ασφαλιστικής συνεχίζει να διασφαλίζει τα επείγοντα περιστατικά

16/03/2017

Η Εθνική Ασφαλιστική στηρίζει τον Ολυμπιονίκη Βύρωνα Κοκκαλάνη

14/03/2017

Νέα πράξη αντίστασης από το Σύλλογο Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής κατά της πώλησης της εταιρείας

14/03/2017

Η Εθνική Ασφαλιστική δημιουργεί ακόμη ένα σημείο επικοινωνίας με το κοινό, στο «The Mall Athens» στο Μαρούσι

10/03/2017

Νέα συνεργασία της Εθνικής Ασφαλιστικής με τον όμιλο AFFIDEA

28/02/2017

Έκθεση του γλύπτη Θόδωρου με τίτλο «ΑΡΧΕΤΥΠΑ» στο Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ»

30/01/2017

«Συνεργασία Εθνικής Ασφαλιστικής με την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών»

23/01/2017

Τα 11 δυνατά σημεία της ασφάλισης οχημάτων στην Εθνική Ασφαλιστική

16/01/2017

Η Εθνική Ασφαλιστική προχώρησε στην τελική φάση των αποζημιώσεων των κινηματογράφων «ΑΠΟΛΛΩΝ» και «ΑΤΤΙΚΟΝ»

09/01/2017

Η Εθνική Ασφαλιστική επεκτείνει τις συνεργασίες της στο χώρο της υγείας

03/01/2017

Η Εθνική Ασφαλιστική επεκτείνει τις συνεργασίες της στο χώρο της υγείας

20/12/2016

Εργαζόμενοι και Διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής στηρίζουν από κοινού ευπαθείς ομάδες

12/12/2016

Έκθεση της Μίνας Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη με τίτλο «Restless Speed», στο Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart KΟΡΑΗ» της Εθνικής Ασφαλιστικής.

05/12/2016

Γιατί δεν πρέπει να πουληθεί η Εθνική Ασφαλιστική

05/12/2016

Ο κ. Γεώργιος Μακρής, νέος Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής στην Εθνική Ασφαλιστική

20/10/2016

Βραβείο στην Εθνική Ασφαλιστική για το Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ» και το «Χώρο Ιστορικής Μνήμης 1941-1944»

18/10/2016

Βραβείο Silver στον «Ethnodigos» της Εθνικής Ασφαλιστικής!

13/10/2016

Εθνική Ασφαλιστική : Συνεργασία με τη ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική- Ευρωκλινική Παίδων

10/10/2016

«Ακουαρέλες Κερκυραίων ζωγράφων του 19ου & 20ου αιώνα»

28/09/2016

Εθνική Ασφαλιστική : νομική εκρρεμότητα για την μεταβιβασιμότητα ορισμένων περιουσιακών στοιχείων της International Life Ασφαλίσεων Ζωής

26/09/2016

Νέα Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια στην Εθνική Ασφαλιστική

06/09/2016

Έκθεση ζωγραφικής Δημήτρη Κούκου στο Χώρο Τέχνης «ΣΤΟArt ΚΟΡΑΗ» της Εθνικής Ασφαλιστικής

05/09/2016

Η Εθνική Ασφαλιστική πυλώνας σταθερότητας στην ελληνική αγορά

20/07/2016

Ανασυγκρότηση του Δ.Σ. της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ λόγω εκλογής δύο νέων μελών.

14/07/2016

ΚΛΙΝΙΚΗ ΡΕΑ – ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ – ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ  ΠΑΙΔΩΝ Δίπλα σας από την πρώτη στιγμή !!!

10/06/2016

Εθνική Ασφαλιστική: Αποζημιώσεις που ξεπερνούν τα 337 εκατομμύρια € για το 2015

26/05/2016

Έκθεση ζωγραφικής Μαρίας Κελεσίδη στο Χώρο Τέχνης «ΣΤΟArt ΚΟΡΑΗ» της Εθνικής Ασφαλιστικής

16/05/2016

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ act4Greece

15/04/2016

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

07/04/2016

ΤΡΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑ SALES EXCELLENCE AWARDS

01/04/2016

ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ «ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΕΡΓΟ» ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ

31/03/2016

Druckfarben Ελλάς ΑΕΒΕ: Άμεση ανταπόκριση στην ζημιά από την Εθνική Ασφαλιστική

04/03/2016

Διοικητικές αλλαγές στην Εθνική Ασφαλιστική

29/02/2016

Έκθεση χαρακτικής Μανώλη Χάρου στο Χώρο Τέχνης «ΣΤΟArt ΚΟΡΑΗ» της Εθνικής Ασφαλιστικής

11/02/2016

Νέα τιμητική διάκριση για την Εθνική Ασφαλιστική από την ένωση Μαζί Για Το Παιδί

09/02/2016

Κίνδυνοι στο διαδίκτυο,στην Εθνική Ασφαλιστική ο Εμμανουήλ Σφακιανάκης

21/01/2016

ΕΚΘΕΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ «ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ» ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ

04/01/2016

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΑ GREEK EXPORT AWARDS

04/01/2016

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για το Παραγωγικό δίκτυο και τους συνεργάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Αλέξης Κώτσαλος

Chernobyl insurance...

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα