Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019,

Cromar: Πρόγραμμα Lloyd’s Secure Food

Σήμερα όλο και περισσότεροι επιτηδευματίες επιχειρούν στο χώρο της εστίασης διαπιστώνοντας ότι η λειτουργία ενός αμιγώς εμπορικού καταστήματος όσο χαμηλό κι αν είναι το ενοίκιο, δύσκολα μπορεί να καταστεί επιτυχημένη.

Η άποψη αυτή έχει αρχίσει να αναδιαμορφώνει το χάρτη των εμπορικών ακινήτων του λεκανοπεδίου της Αττικής, καθώς, όπως τονίζουν μεσίτες με γνώση της συγκεκριμένης αγοράς, αν κλείσει ένα κατάστημα, είναι σχεδόν απίθανο να επαναλειτουργήσει μελλοντικά με την ίδια δραστηριότητα.

Σύμφωνα με στοιχεία του Συλλόγου Μεσιτών Αθηνών – Αττικής, πλέον η ζήτηση αφορά κυρίως σε αρτοποιεία, εστίαση-ταχυφαγεία και καφετέριες, και απορρέει τόσο από αλυσίδες όσο και από ιδιώτες επιχειρηματίες.

H Cromar λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες της αγορας προσφέρει το πρόγραμμα Secure Food σε συνεργασία με την αγορά των Lloyd’s. Το Secure Food αποτελεί ένα αποτελεσματικό εργαλείο διαχείρισης των ασφαλιστικών κινδύνων που μπορούν να πλήξουν την ομαλή λειτουργία των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εστίασης.

 

Συνοπτική Περιγραφή Ασφαλιστικών Καλύψεων

 

  • Ασφάλιση Περιουσίας & Οικονομικής Ενίσχυσης
  • Ασφάλιση Αστικής & Εργοδοτικής Ευθύνης
  • Ασφάλιση Χρημάτων
  • Ασφάλιση Προσωπικού Ατυχήματος
  • Ασφάλιση Κατά Παντός Κινδύνου Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού
  • Ασφάλιση Σεισμού

 

Στα πλεονεκτήματα του προγράμματος επίσης συμπεριλαμβάνοται:

  • Η Αξιοπιστία & Φερεγγυότητα των Lloyd’s
  • Καινοτόμες ασφαλιστικές καλύψεις
  • Ανταγωνιστικό κόστος ασφάλισης
  • Απλοί και κατανοητοί όροι ασφάλισης

O κ. John Croker CEO της Cromar δήλωσε: Συνεχίζουμε να δημιουργούμε εξειδικευμένα ασφαλιστικά προγράμματα σε συνεργασία με την αγορά των Lloyd’s. Προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και καινοτόμες καλύψεις σε διεθνή πρότυπα παρέχοντας προϊόντα στους διαμεσολαβητές και στους πελάτες τους που προσφέρει η ασφάλιση στην αγορά των Lloyd’s.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο www.cromar.gr

 

Cromar Insurance Brokers

Η Cromar Insurance Brokers είναι Εξουσιοδοτημένος Ανταποκριτής των LLOYD”S, διαθέτει πολυετή εμπειρία στην δημιουργία εξειδικευμένων ασφαλιστικών προγραμμάτων με την υποστήριξη ηγετικών συνδικάτων των Lloyd’s με τα οποία έχει Εξουσιοδότηση Δέσμευσης (Binding Authority). Παρέχει Υψηλού Επιπέδου υπηρεσίες σε Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Τελευταία άρθρα

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Black Friday στην ασφαλιστική συνείδηση

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα