Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019,

Το Δις Εξαμαρτείν Ουκ Ανδρός Σοφού

Συνάδελφοι,

Σε προφητική εξελίσσετε η ανακοίνωση της παράταξής μας ‘’ΠΙΝΟΚΙΟ  ΚΑΙ ΜΙΝΧΑΟΥΖΕΝ ΘΕΑΤΕΣ ΤΗΣ ΑΚΡΑΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣ΄΄ όταν πριν από αρκετούς μήνες , είχαμε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, ότι το εγχείρημα του ξεπουλήματος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κινείται σε αχαρτογράφητα νερά. Θα σας υπενθυμίσουμε επίσης, μεταξύ των άλλων ,την εξής παράγραφο:

‘’ Υπάρχουν πατριώτες και εφιάλτες, υπάρχουν  Έλληνες και ανθέλληνες, υπάρχουν ιδεολόγοι και πλιατσικολόγοι,  τέτοιους συναντάμε παντού, στα κόμματα, στα κέντρα εξουσίας,  στους χώρους εργασίας, στους συνδικαλιστικούς φορείς κ.λπ. και ενώ ξεκινάμε με οράματα στο τέλος έρχονται τα δράματα και είναι όλοι τους για  κλάματα. ‘’

Πράγματι κύριοι της διοίκησης της ΕΤΕ , είστε όλοι σας για κλάματα τώρα που έρχονται τα δράματα, όχι μόνο για το φιάσκο της εξέλιξης της υπόθεσης, όχι μόνο για τους κάκιστους χειρισμούς σας και την εν γένει ανεπάρκεια και προχειρότητα σας, αλλά κυρίως για την τραγική σας απόφαση να δωρίσετε την ισχυρότερη ασφαλιστική εταιρία της Ελλάδας.

Σας είχαμε ακόμα  προειδοποιήσει , με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, ότι επειδή δεν πουλάτε ούτε το ιδιόκτητο διαμέρισμά σας, αλλά ούτε και τα χωράφια που σας άφησε ο Μπαμπάς σας, η τα πολυτελή αυτοκίνητά σας, ΑΛΛΑ  ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ, να είστε πολύ προσεκτικοί στις επιλογές και στις διαδικασίες που θα ακολουθήσετε στην ανεύρεση των δωρεοδόχων και  ΟΧΙ ΜΟΝΟ.

Δεν μας ακούσατε και στην μεγάλη παραζάλη σας, να σπρώξετε άρον άρον την εταιρία μας ΜΕ  ΜΕΓΑΛΗ   ΠΡΕΜΟΥΡΑ ξαμολήσατε τα  πουλέν σας, εντός και εκτός χώρας για να ολοκληρώσουν το έγκλημά σας.

Πουλέν όμως, που αποδείχθηκαν ΔΟΥΛΕΝ και εθελόδουλοι σε ξένα και αφερέγγυα συμφέροντα.

Τίθενται πλέον σοβαρότατα ερωτήματα, που ζητούν απαντήσεις ,από κυβέρνηση ,τράπεζα και κάθε εμπλεκόμενο φορέα ,που πρωταγωνίστησαν στην προσπάθεια εκποίησης της Εθνικής Ασφαλιστικής.

1.Ποιός θα πληρώσει τον μακροχρόνιο διασυρμό της εταιρίας μας και την οικονομική   ζημιά που υπέστη από τις ενέργειες σας;

2.Υπάρχει η όχι εγγυητική επιστολή στον φάκελο της αγοραπωλησίας και ποιο το τίμημα αυτής σε περίπτωση κατάπτωσης; Διότι κάποιες πηγές αναφέρουν, ότι η διαδικασία πώλησης της  Εθνικής Ασφαλιστικής, δεν προέβλεπε την κατάθεση εγγυητικής επιστολής, με συνέπεια να παίζει μπάλα μόνος του για μήνες ο Ματ  Φέρφιλντ  μετά των λοιπών  φίλων και συγγενών, αφήνοντας την  τράπεζα στο περιθώριο των εξελίξεων.

Αν τα πιο πάνω ισχύουν ,τότε μιλάμε για τεράστιο ατόπημα, με ανυπολόγιστες ευθύνες της διοίκησης της ΕΤΕ, που εκθέτει ανεπανόρθωτα ολόκληρο τον όμιλο και ταυτόχρονα δημιουργεί  σοβαρά ερωτηματικά ,ποιοι και γιατί πήραν αυτές τις αποφάσεις;

3.Αληθεύει   ότι στον φάκελο  υπάρχουν  και άλλα σοβαρότατα κενά; Γιατί τόσο καιρό η τράπεζα τηρεί σιγή ιχθύος;

4.Στην διαδρομή του φακέλου Τράπεζα Ελλάδος –ΕΤΕ  << μήπως  το όχημα έχανε  λάδια;>>

5.Υπάρχει «παραβάν», πού οδηγεί σε περαιτέρω μείωση  την σημερινή αξία της δωροεπιταγής τιμή όμως προκλητικά  δελεαστική ,σε επόμενους υποψήφιους  αγοραστές ;

Γιατί εάν παίζει το σενάριο, της πλήρους  απαξίωσης της εταιρίας, τότε πλέον μιλάμε για ΚΑΤΟΧΙΚΗ  δωροεπιταγή, χωρίς αντίκρισμα.

Σε αυτό το ενδεχόμενο τα πράγματα σοβαρεύουν δραματικά…….. Δεν θα επεκταθούμε αυτήν την στιγμή περαιτέρω, αλλά θα αφήσουμε να δούμε τις επόμενες κινήσεις των ΔΩΡΗΤΩΝ.

Θέλουμε όμως να στείλουμε ένα μήνυμα  προς κάθε κατεύθυνση και με όσο περισσότερη σοβαρότητα μπορεί να αντλήσει, η όποια πλευρά εμπλέκεται, στην υφαρπαγή της εταιρίας μας. Ματαιώστε άμεσα κάθε νέα προσπάθεια αλλαγής  στο  ιδιοκτησιακό μας  περιβάλλον.

ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ  ΑΝΔΡΟΣ  ΣΟΦΟΥ και στην περίπτωση που συμβεί σημαίνει σκοπιμότητα .
6. Η  συνεργασία σας ,με τους γνωστούς και μη εξαιρετέους επενδυτικούς οίκους, Morgan Stanley και  Goldman  sachs  που εσείς επιλέξατε ,  θα μπορούσατε να μας ενημερώσετε  ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ;

 Με δεδομένο μάλιστα ,τις αποτυχημένες τους  επιλογές ,όπου οι υποψήφιοι επενδυτές, εκτός όλων  των άλλων, βρέθηκαν  να αλληλομηνύονται  και στην συνέχεια να μετατρέπονται σε ΛΑΓΟΥΣ….

Τέτοια όμως φαινόμενα αποτελούν κωμικοτραγικές καταστάσεις , όπου  το όλο σκηνικό θυμίζει από Ελληνικό κινηματογράφο την πετυχημένη ατάκα,΄΄στρίβειν δια του αρραβώνος.΄΄

7.Με ποιο δικαίωμα κύριοι, σπρώχνετε στα ξένα συμφέροντα την εταιρία μας ,που αποτελεί το φιλέτο της ασφαλιστικής αγοράς; Οι Έλληνες πολίτες, χρηματοδότησαν αδρά τις  ανακεφαλαιοποιήσεις  για την διάσωση των  τραπεζών,  προκειμένου να μη βγάζετε στο σφυρί , αυτά που ο λαός πλήρωσε  για να σωθούν και όχι για να ξεπουληθούν.

 Ποιοι όμως κρύβονται πίσω από την συρρίκνωση και τον αφελληνισμό του μεγαλύτερου τραπεζοασφαλιστικού ομίλου της χώρας; Οι Έλληνες φορολογούμενοι πολίτες απαιτούν απαντήσεις.

Με αφορμή  λοιπόν τα προαναφερόμενα ρωτάμε

α) Τι κάνει  η κυβέρνηση με όλα αυτά που συμβαίνουν;

β) Τι απαντάει στις ερωτήσεις διαφόρων βουλευτών;

γ) Το οικονομικό επιτελείο γιατί είναι άφαντο;

Εκτός αν απουσιάζουν, επειδή λιάζονται κι αυτοί, τώρα που ανοίγει ο καιρός. Ας προσέξουν όμως ,να μη το παρακάνουν με την ηλιοθεραπεία και τους βρούνε οι επόμενες  εκλογές  παραμαυρισμένους……… ή  καμένους !!!

Όσον αφορά την διοίκηση της ΕΤΕ και ιδιαίτερα τον  Κο Φραγκιαδάκη ,τους καλούμε για άλλη μια φορά να σταματήσουν να παίζουν με την φωτιά, πριν να είναι πολύ αργά ……….

Ζητάμε την ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ, και την τοποθέτηση στην Διοίκηση της Εθνικής τράπεζας, στελεχών που να αναπτύξουν τον όμιλο ,να στηρίξουν τις θυγατρικές εταιρίες τους και να τον βγάλουν από το τέλμα και τα αδιέξοδα, που η σημερινή διοίκηση έχει οδηγήσει.

Ζητάμε επίσης εισαγγελική παρέμβαση και  δικαστική έρευνα , στο εγχείρημα  της Διοίκησης της ΕΤΕ, σχετικά με την αγοραπωλησία της Εθνικής ασφαλιστικής, προκειμένου να βγούνε όλα στο φως και να αποδοθούν ευθύνες εφόσον υπάρχουν  ,όσο ψηλά κι αν βρίσκονται….

Ζητάμε παράλληλα να ελεγχθεί και  η Διοίκηση της ETE, αν είχε προβεί στις δέουσες ενέργειες- ενδελεχείς ελέγχους και στην τήρηση των προβλεπόμενων διαδικασιών, προτού αποδεχθεί  τις προσφορές των υποψήφιων αγοραστών, ώστε να διασφαλίσει σοβαρούς, αξιόπιστους και

καθαρούς επενδυτές .

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά ,όσα κόμματα και βουλευτές μας στηρίζουν  στον δύσκολο αλλά δίκαιο αγώνα μας και ταυτόχρονα να καλέσουμε  τούς  εργαζόμενους να μας εμπιστευθούν και να στηρίξουν την προσπάθειά μας ,να παραμείνει η εταιρία μας ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Η

Σ.Ε

Υ/Γ.

  • Κε διοικητά της ΕΤΕ , περιορίστε τις επαφές σας,  με τους επενδυτικούς οίκους και την <<αφρόκρεμα των επενδυτών>>  που μας παρουσιάσατε ,διότι αν συνεχίσετε να τους περιβάλετε με τόσο ζήλο και αγάπη, μπορεί στο τέλος να ζητήσουν από τον Δήμαρχο, η πλατεία Κοτζιά να μετονομασθεί σε πλατεία Φραγκιαδάκη.
  • Ο Κος  Φραγκιαδάκης  και οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ  του 6ου  ας καλωσορίζουν  τον  Κο Κώστα Γεώργιο Διευθυντή  εφαρμογών  πληροφορικής . Εμείς τους θυμίζουμε  ότι σήμερα ηγούνται της μεγαλύτερης και μακροβιότερης ελληνικής εταιρίας  η οποία διαθέτει ικανά και έντιμα στελέχη

       Συνεχίζεται…………

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Τελευταία άρθρα

18/06/2019

H Εθνική Ασφαλιστική διακρίθηκε για την Εταιρική Υπευθυνότητα

12/06/2019

Η Εθνική Ασφαλιστική αναδείχθηκε Corporate Superbrand Greece για το 2018-2019!

07/06/2019

Παρουσίαση των Νέων ευέλικτων προγραμμάτων Ασφάλισης Κατοικίας Full [Home] στα δίκτυα της Εθνικής Ασφαλιστικής

05/06/2019

Εθνική Ασφαλιστική Κύπρου – Βραδιά Βραβεύσεων 2018 – Ξεπερνώντας τα όρια μας!

15/05/2019

Νέα ευέλικτα προγράμματα Ασφάλισης Κατοικίας Full [Home] από την Εθνική Ασφαλιστική

13/05/2019

Εικαστική διαδρομή στα επτά αρχαία θέατρα της Ηπείρου στον Χώρο Τέχνης ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ

24/04/2019

Δυναμική συμμετοχή της Εθνικής Ασφαλιστικής στο «No Finish Line Athens 2019»

19/04/2019

Διάκριση για την Εθνική Ασφαλιστική στα Loyalty Awards 2019

09/04/2019

Εθνική Ασφαλιστική – Ενίσχυση παραγωγής και διατήρηση υψηλής κερδοφορίας το 2018

09/04/2019

Έκθεση Γιάννη Κουτσούρη με τίτλο «Έτσι … κι Αλλιώς» στον Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ»

21/03/2019

Η Εθνική Ασφαλιστική Μεγάλος Χορηγός στο «No Finish Line Athens 2019»

14/03/2019

Η Εθνική Ασφαλιστική δίπλα στους ασφαλισμένους της στον κλάδο Αυτοκινήτων  με αποζημιώσεις που ξεπερνούν τα 46 εκατ. ευρώ για το 2018

13/03/2019

Εκδηλώσεις κοπής πίτας για το Διοικητικό Προσωπικό και το Παραγωγικό Δίκτυο της Εθνικής Ασφαλιστικής

06/03/2019

Διοικητικές αλλαγές στην Εθνική Ασφαλιστική

05/03/2019

Μετακίνηση του κ. Ζαφείρη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Ασφαλιστικής Κύπρου

04/03/2019

Έκθεση ζωγραφικής της Mary Cox με τίτλο «Unruly Phenomena» στον Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ» της Εθνικής Ασφαλιστικής

26/02/2019

Απονομή Επαγγελματικών Τίτλων Chartered Insurance Agency Manager της LIMRA σε Συντονιστές του Εταιρικού Δικτύου Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής

20/02/2019

Βράβευση της Εθνικής Ασφαλιστικής από το Ολυμπιακό Μουσείο

15/02/2019

Στρατηγική Σημασίας Συνεργασία της Εθνικής Ασφαλιστικής με Υγεία, Metropolitan, Μητέρα, Metropolitan General και Λητώ.

01/02/2019

 Μεγάλος Ευεργέτης για τα Παιδικά Χωριά SOS η Εθνική Ασφαλιστική

23/01/2019

Έκθεση ζωγραφικής Θάλειας Φλωρά-Καραβία και Σοφίας Λασκαρίδου με τίτλο «113 χρόνια μετά» στον Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ» της Εθνικής Ασφαλιστικής

07/01/2019

Έκθεση Τελειόφοιτων Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών 2019 στον Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ»

21/12/2018

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλιστικής

04/12/2018

Εθνική Ασφαλιστική – «Εκ των Έσω» στον Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ»

03/12/2018

Εθνική Ασφαλιστική – Αύξηση παραγωγής από όλα τα δίκτυα παραγωγής το 9μηνο του 2018

15/11/2018

Εθνική Ασφαλιστική – «Το σήριαλ λασπολογίας εναντίον της διοίκησης συνεχίζεται»

14/11/2018

Εθνική Ασφαλιστική – Τρέξαμε Χωρίς Τερματισμό για καλό σκοπό!

08/11/2018

Η Εθνική Ασφαλιστική χορηγός ημερίδας της ένωσης «Μαζί για το παιδί»

07/11/2018

Salus Index 2018: Η Εθνική Ασφαλιστική πρωτοπόρος στα προγράμματα υγείας για ιδιώτες και επιχειρήσεις

05/11/2018

Ομαδική εικαστική έκθεση «7» στον Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ» της Εθνικής Ασφαλιστικής

25/10/2018

Ταξίδι επιβράβευσης στελεχών Εθνικής τράπεζας στο Costa Navarino

10/10/2018

Εθνική Ασφαλιστική: platinum χορηγός του «1ου Beyond CSR Impact Forum»

08/10/2018

H Εθνική Ασφαλιστική Χρυσός Χορηγός της δράσης «Μη Φοβάσαι την Πρόληψη»

02/10/2018

NP Ασφαλιστική: «Λονδρέζικη» ασφαλιστική αύρα στο ταξίδι πωλήσεων

02/10/2018

Εθνική Ασφαλιστική: Ταξίδι επιβράβευσης στη Μύκονο

03/09/2018

Αυξημένη Παραγωγή και Βελτίωση της Καθαρής Θέσης το Α’ Εξάμηνο 2018

31/07/2018

Έλαμψε η Εθνική Ασφαλιστική στα Diamonds of the Greek Economy 2018

27/07/2018

Εθνική Ασφαλιστική: Προχωράει σήμερα σε πλήρη εξόφληση των αποζημιώσεων που αφορούν ολική καταστροφή ακινήτων

24/07/2018

Αποζημιώσεις ΕΘΝΙΚΗΣ στις πυρκαγιές & 24ωρη βοήθεια

11/07/2018

Εθνική: Ντουμπάι & Σεϋχέλλες για τους διακεκριμένους του Εταιρικού Δικτύου

10/07/2018

1o Βραβείο Καλύτερης Φήμης για την Εθνική Ασφαλιστική στα FAMOUS BRANDS

05/07/2018

H Εθνική Ασφαλιστική αρωγός στην τουριστική προβολή της Ελλάδας

21/06/2018

Ένα χρυσό κι ένα ασημένιο για την Εθνική Ασφαλιστική στα IMPACT BITE Awards

11/06/2018

Η Εθνική Ασφαλιστική στην παράδοση της επιταγής του 2ου No Finish Line Athens στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

07/06/2018

Εθνική Ασφαλιστική: Συνεχίζοντας δυναμικά και στο Α’ τρίμηνο του 2018

29/05/2018

Έκθεση ζωγραφικής της Ανδρονίκης Χειλά στο Χώρο Τέχνης «ΣΤΟArt ΚΟΡΑΗ» της Εθνικής Ασφαλιστικής

09/05/2018

Πρωτιά της Εθνικής Ασφαλιστικής στο No Finish Line Athens 2018

04/05/2018

Η Εθνική Ασφαλιστική χορηγός στον «Δρόμο της Εκεχειρίας»

03/05/2018

Έκθεση ζωγραφικής της Εύης Σιδέρη στο Χώρο Τέχνης «ΣΤΟArt ΚΟΡΑΗ» της Εθνικής Ασφαλιστικής

27/04/2018

Σύλλογος Υπαλλήλων Εθνικής Ασφαλιστικής: Ακόμα ένα επεισόδιο στο ξεπούλημα της Εθνικής Ασφαλιστικής

17/04/2018

Τις πόρτες της στο OPEN HOUSE Athens 2018 άνοιξε και φέτος η Εθνική Ασφαλιστική

11/04/2018

Εθνική Ασφαλιστική: Άμεση συνταξιοδότηση σε περιπτώσεις λήξεων συμβολαίων unit linked.

03/04/2018

Έκθεση του Παναγιώτη Νέζη με τίτλο «Project Lampedusa» στο Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ»

30/03/2018

Η Εθνική Ασφαλιστική Μεγάλος Χορηγός στο «No Finish Line Athens 2018»

30/03/2018

Σύλλογος Υπαλλήλων Εθνικής Ασφαλιστικής: Το φιάσκο της πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής από την Ε.Τ.Ε.

30/03/2018

“H Εθνική Ασφαλιστική τιμήθηκε με το βραβείο Best Performing Company”

16/03/2018

Σύλλογος Υπαλλήλων Εθνικής Ασφαλιστικής: Νέο Εργασιακό Συμβούλιο | Εκλογές 2018

14/03/2018

Ευχαριστήρια επιστολή της Intertrade Hellas στην Εθνική Ασφαλιστική

12/03/2018

Η Εθνική Ασφαλιστική, ως μέλος των Green Angels, συμμετείχε ενεργά στο «GreenAthlon»

08/03/2018

Emergency Button από τον «Ethnodigos» της Εθνικής Ασφαλιστικής

07/03/2018

Νέα διοίκηση στο σύλλογο της Εθνικής Ασφαλιστικής

22/02/2018

Βράβευση της Εθνικής Ασφαλιστικής στα «Hellenic Responsible Business Awards 2018»

20/02/2018

Έκθεση ζωγραφικής της Μαρίας Ζιάκα στο «ΣΤΟArt ΚΟΡΑΗ»

12/02/2018

Βραβεύσεις τελειόφοιτων σπουδαστών της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών από την Εθνική Ασφαλιστική

08/02/2018

Σύλλογος Υπαλλήλων Εθνικής Ασφαλιστικής: 127 χρόνια η Εθνική Ασφαλιστική είναι στο πλάι της κοινωνίας

07/02/2018

Σύλλογος Υπαλλήλων Εθνικής Ασφαλιστικής: Σταματήστε τώρα την πώληση της Εθνικής Ασφαλιστικής

02/02/2018

Τιμητική διάκριση για την Εθνική Ασφαλιστική από την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

02/02/2018

Σταματήστε επιτέλους να διασύρετε την Εθνική Ασφαλιστική

29/01/2018

«Συνεργασία Εθνικής Ασφαλιστικής με την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών»

05/01/2018

Η Εθνική Ασφαλιστική αναδεικνύεται σε True Leader 2016

11/12/2017

«Ζητείται σοβαρότης» αναφέρει ο σύλλογος των υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής που μεταφέρεται για το 2018 η εξαγορά της

11/12/2017

Εθνική Ασφαλιστική: Έκθεση με τίτλο «Ο Άγνωστος Κωνσταντίνος Μαλέας – Έργα περιόδου 1901-1910» στο Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ»

23/11/2017

Εθνική Ασφαλιστική: Αύξηση κερδοφορίας κατά 85,9% το 9μηνο του 2017!

06/11/2017

Έκθεση του Πέτρου Ζουμπουλάκη με τίτλο «Πρόσωπα στο βάθος του χρόνου» στο Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ»

02/11/2017

Η Εθνική Ασφαλιστική στο πανέμορφο Εδιμβούργο!

11/10/2017

Η Εθνική Ασφαλιστική χρυσός χορηγός των αγώνων ταχύτητας αυτοκινήτων στο Τατόι και τη Ρόδο

05/10/2017

Η Εθνική Ασφαλιστική Κύριος Χορηγός στο 4ο «Τρέξε Χωρίς Τερματισμό» στη Θεσσαλονίκη

04/10/2017

Ομαδική έκθεση με τίτλο «BLACK BEAUTY» – Η ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΑΣΠΡΟΥ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ

21/09/2017

“Ασφα-Λύσεις” στις Ημέρες Καριέρας 2017

01/09/2017

Υπέρβαση του στόχου κερδοφορίας της κατέγραψε το Α΄ εξάμηνο του 2017 η Εθνική Ασφαλιστική

30/08/2017

Νέες παροχές της Εθνικής Ασφαλιστικής σε συνεργασία με την AFFIDEA

30/08/2017

Πλήρες Πρόγραμμα Υγείας Full Health Ειδικό από την Εθνική Ασφαλιστική

30/08/2017

Εθνική Ασφαλιστική: Απεβίωσε ο Μιλτιάδης Σταθόπουλος, μέλος του Δ.Σ. της Εθνικής Ασφαλιστικής

29/08/2017

Ομαδική έκθεση με τίτλο «Χρώμα Ελλάδας» στο Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ»

10/08/2017

Νέα γενιά προγραμμάτων ασφάλισης αυτοκινήτου με την ονομασία «Full Auto απο την Εθνική

28/07/2017

Η Εθνική Ασφαλιστική για τους πληγέντες της Νήσου Κω

21/07/2017

Νέο Web Portal Εφαρμογών Συνεργατών από την Εθνική Ασφαλιστική

20/07/2017

Νέα Υόρκη & Σικάγο: Δύο μυθικές πόλεις υποδέχτηκαν τους διακεκριμένους συνεργάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής

29/06/2017

Πανελλαδική απεργία αύριο Παρασκευή στην Εθνική Ασφαλιστική

20/06/2017

Κορυφαίες επιτυχίες & Νέες προκλήσεις για την Εθνική Ασφαλιστική

14/06/2017

Η Εθνική Ασφαλιστική για τους πληγέντες Νομών Λέσβου – Χίου

09/06/2017

Διαφημιστική καμπάνια προγράμματος υγείας Full Health από την Εθνική Ασφαλιστική

31/05/2017

Νέα συνεργασία της Εθνικής Ασφαλιστικής με το ΕΥΓΕΝΙΔΕΙΟ Θεραπευτήριο

29/05/2017

Η Εθνική Ασφαλιστική συνεχίζει την κερδοφόρα πορεία της το Α’ τρίμηνο του 2017

22/05/2017

Εθνική Ασφαλιστική ΣΤΟart : «75 χρόνια Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν – 75 αντικείμενα»

20/05/2017

Τί είπε ο αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα, για την Εθνική Ασφαλιστική και την προσφορά της EXIN

18/05/2017

Δίπλα στο Μίκη Θεοδωράκη η Εθνική Ασφαλιστική!

17/05/2017

Νέο Τιμολόγιο Αστικής Ευθύνης Σκαφών Προσωπικής Αναψυχής χωρίς Φόρο Ασφαλίστρων από την Εθνική Ασφαλιστική

11/05/2017

Νέα χρήση ενοικιαζόμενων ATV από την Εθνική Ασφαλιστική

09/05/2017

Μεγάλη η συμμετοχή της Εθνικής Ασφαλιστικής στο No Finish Line Athens

20/04/2017

Έκθεση της Ρένας Ανούση-Ηλία με τίτλο «60 Χρόνια Χαρακτικής-Ζωγραφικής 1957-2017» στο Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ»

03/04/2017

Η Εθνική Ασφαλιστική Μεγάλος Χορηγός στο «No Finish Line Athens»

27/03/2017

Με το βραβείο Corporate Superbrads Greece 2016 τιμήθηκε η Εθνική Ασφαλιστική

24/03/2017

Ο Σύλλογος της Εθνικής Ασφαλιστικής συνεχίζει να διασφαλίζει τα επείγοντα περιστατικά

16/03/2017

Η Εθνική Ασφαλιστική στηρίζει τον Ολυμπιονίκη Βύρωνα Κοκκαλάνη

14/03/2017

Νέα πράξη αντίστασης από το Σύλλογο Υπαλλήλων της Εθνικής Ασφαλιστικής κατά της πώλησης της εταιρείας

14/03/2017

Η Εθνική Ασφαλιστική δημιουργεί ακόμη ένα σημείο επικοινωνίας με το κοινό, στο «The Mall Athens» στο Μαρούσι

10/03/2017

Νέα συνεργασία της Εθνικής Ασφαλιστικής με τον όμιλο AFFIDEA

28/02/2017

Έκθεση του γλύπτη Θόδωρου με τίτλο «ΑΡΧΕΤΥΠΑ» στο Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ»

30/01/2017

«Συνεργασία Εθνικής Ασφαλιστικής με την Ανώτατη Σχολή Καλών Τεχνών»

23/01/2017

Τα 11 δυνατά σημεία της ασφάλισης οχημάτων στην Εθνική Ασφαλιστική

16/01/2017

Η Εθνική Ασφαλιστική προχώρησε στην τελική φάση των αποζημιώσεων των κινηματογράφων «ΑΠΟΛΛΩΝ» και «ΑΤΤΙΚΟΝ»

09/01/2017

Η Εθνική Ασφαλιστική επεκτείνει τις συνεργασίες της στο χώρο της υγείας

03/01/2017

Η Εθνική Ασφαλιστική επεκτείνει τις συνεργασίες της στο χώρο της υγείας

20/12/2016

Εργαζόμενοι και Διοίκηση της Εθνικής Ασφαλιστικής στηρίζουν από κοινού ευπαθείς ομάδες

12/12/2016

Έκθεση της Μίνας Παπαθεοδώρου – Βαλυράκη με τίτλο «Restless Speed», στο Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart KΟΡΑΗ» της Εθνικής Ασφαλιστικής.

05/12/2016

Γιατί δεν πρέπει να πουληθεί η Εθνική Ασφαλιστική

05/12/2016

Ο κ. Γεώργιος Μακρής, νέος Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής στην Εθνική Ασφαλιστική

20/10/2016

Βραβείο στην Εθνική Ασφαλιστική για το Χώρο Τέχνης «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ» και το «Χώρο Ιστορικής Μνήμης 1941-1944»

18/10/2016

Βραβείο Silver στον «Ethnodigos» της Εθνικής Ασφαλιστικής!

13/10/2016

Εθνική Ασφαλιστική : Συνεργασία με τη ΡΕΑ Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική- Ευρωκλινική Παίδων

10/10/2016

«Ακουαρέλες Κερκυραίων ζωγράφων του 19ου & 20ου αιώνα»

28/09/2016

Εθνική Ασφαλιστική : νομική εκρρεμότητα για την μεταβιβασιμότητα ορισμένων περιουσιακών στοιχείων της International Life Ασφαλίσεων Ζωής

26/09/2016

Νέα Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια στην Εθνική Ασφαλιστική

06/09/2016

Έκθεση ζωγραφικής Δημήτρη Κούκου στο Χώρο Τέχνης «ΣΤΟArt ΚΟΡΑΗ» της Εθνικής Ασφαλιστικής

05/09/2016

Η Εθνική Ασφαλιστική πυλώνας σταθερότητας στην ελληνική αγορά

20/07/2016

Ανασυγκρότηση του Δ.Σ. της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ λόγω εκλογής δύο νέων μελών.

14/07/2016

ΚΛΙΝΙΚΗ ΡΕΑ – ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ – ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ  ΠΑΙΔΩΝ Δίπλα σας από την πρώτη στιγμή !!!

16/06/2016

EΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ 125 ΧΡΟΝΙΑ ΟΜΑΔΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ

10/06/2016

Εθνική Ασφαλιστική: Αποζημιώσεις που ξεπερνούν τα 337 εκατομμύρια € για το 2015

26/05/2016

Έκθεση ζωγραφικής Μαρίας Κελεσίδη στο Χώρο Τέχνης «ΣΤΟArt ΚΟΡΑΗ» της Εθνικής Ασφαλιστικής

16/05/2016

ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ act4Greece

15/04/2016

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

07/04/2016

ΤΡΙΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑ SALES EXCELLENCE AWARDS

01/04/2016

ΟΜΑΔΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ «ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΕΡΓΟ» ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ

31/03/2016

Druckfarben Ελλάς ΑΕΒΕ: Άμεση ανταπόκριση στην ζημιά από την Εθνική Ασφαλιστική

04/03/2016

Διοικητικές αλλαγές στην Εθνική Ασφαλιστική

29/02/2016

Έκθεση χαρακτικής Μανώλη Χάρου στο Χώρο Τέχνης «ΣΤΟArt ΚΟΡΑΗ» της Εθνικής Ασφαλιστικής

11/02/2016

Νέα τιμητική διάκριση για την Εθνική Ασφαλιστική από την ένωση Μαζί Για Το Παιδί

09/02/2016

Κίνδυνοι στο διαδίκτυο,στην Εθνική Ασφαλιστική ο Εμμανουήλ Σφακιανάκης

21/01/2016

ΕΚΘΕΣΗΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ «ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΖΩΓΡΑΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ» ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ

04/01/2016

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΑ GREEK EXPORT AWARDS

04/01/2016

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για το Παραγωγικό δίκτυο και τους συνεργάτες της Εθνικής Ασφαλιστικής

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Αλέξης Κώτσαλος

Chernobyl insurance...

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα