Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019,

Cromar: Πρόγραμμα Lloyd’s Secure Medical

Σήμερα όλο και περισσότεροι αλλοδαποί αναζητούν εργασία στις χώρες τις  Ευρωπαϊκής Ένωσης, στην Ελλάδα ειδικότερα σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat για το 2014 ο αριθμός τους έφθανε τις  650.000 και που αντιστοιχούσε στο 6% του πληθυσμού.

Οι ανάγκες αυτού του μέρους του  πληθυσμού ανάγκασαν την πολιτεία να ορίσει διαδικασίες τόσο για την παραμονής τους στην χώρα  όσο και για την υποχρεωτική κατοχή ασφάλισης νοσοκομειακής περίθαλψης και ατυχήματος κάτι το οποίο ισχύει και σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

H Cromar λαμβάνοντας υπόψη τις συγκεκριμένρες ανάγκες αυτής της αγοράς δημιούργησε και προσφέρει το πρόγραμμα Secure Medical for Immigrants σε συνεργασία με την αγορά των Lloyd’s. Το Secure Medical for Immigrants είναι ένα πρόγραμμα Νοσοκομειακής Περίθαλψης για Κρατικά Νοσηλευτικά Ιδρύματα που δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες αλλοδαπών που ζουν στην Ελλάδα και δεν έχουν καποιο κρατικό φορέα ασφάλισης.

Πού απευθύνεται

Απευθύνεται σε αλλοδαπούς που ζούν στην Ελλάδα και δεν έχουν κάποιο κρατικό φορέα ασφάλισης, προκειμένου να ικανοποιήσουν την απαίτηση κρατικών φορέων για την κατοχή μιας ιδιωτικής ασφάλισης υγείας και να διασφαλίσουν την άδεια παραμονής τους σύμφωνα με το μεταναστευτικό νόμο 4251/2014.

Συνοπτική Περιγραφή Ασφαλιστικών Καλύψεων

  • Απώλεια Ζωής από Ατύχημα €1.000
  • Μόνιμη Ολική Ανικανότητα από Ατύχημα €15.000
  • Μόνιμη Μερική Ανικανότητα από Ατύχημα €15.000
  • Ιατροφαρμακευτικά έξοδα από Aτύχημα ή Ασθένεια έως € 1.500 ετησίως σε ∆ημόσια Νοσοκομεία με συμμετοχή 20%
  • Νοσοκομειακή Περίθαλψη έως €10.000 ετησίως σε ∆ημόσια Νοσοκομεία με συμμετοχή 20%.

 

 

Στα πλεονεκτήματα του προγράμματος επίσης συμπεριλαμβάνοται:

 

  • Η Αξιοπιστία & Φερεγγυότητα των Lloyd’s
  • Ανταγωνιστικό κόστος ασφάλισης
  • Απλοί και κατανοητοί όροι ασφάλισης

O κ. John Croker CEO της Cromar δήλωσε: Συνεχίζουμε να δημιουργούμε εξειδικευμένα ασφαλιστικά προγράμματα σε συνεργασία με την αγορά των Lloyd’s. Προσφέρουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και καινοτόμες καλύψεις σε διεθνή πρότυπα παρέχοντας προϊόντα στους διαμεσολαβητές και στους πελάτες τους που προσφέρει η ασφάλιση στην αγορά των Lloyd’s.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Κοινοποιήστε το άρθροShare on FacebookShare on LinkedIn

Τελευταία άρθρα

Ειδήσεις από τα συνεργαζόμενα site

Insuranceworld.gr

Sofokleousin.gr

Ροή ειδήσεων

Άποψη

Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου

Black Friday στην ασφαλιστική συνείδηση

Τα σεμινάρια μας

Δηλώστε συμμετοχή για ένα από τα επόμενα σεμινάρια

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Θέμα:

Ημερομηνία διεξαγωγής

01/01/1970 /

Τόπος:

Εισηγητής /

Κόστος /

Τα νέα των ασφαλιστικών εταιριών

Τα νέα των συλλόγων

Αθήνα
Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κρήτης Σύνδεσμος Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων Σύλλογος Διαμεσολαβούντων στην Ιδιωτική Ασφαλιση Δωδεκανήσου Ένωση επαγγελματιών ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος Σύλλογος Διαμεσολαβητών Ασφαλειών Μαγνησίας Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων Κεντρικής Ελλάδος Ένωση Ασφαλιστικών Πρακτόρων & Ασφαλιστικών Συμβούλων Ν.Ιωαννίνων Σωματείο ασφαλιστικών Πρακτόρων Δυτικής Μακεδονίας Σύνδεσμος Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών Σύνδεσμος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Σερρών Ένωση Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας
Αθήνα